Szia!
Minden okés, megreszeltem egy autót a motorom jobb oldalával , kicsit szétpattant az oldalidom meg egykét apróság+hűtőt kilyukasztotta az alsó szélterelő idom vége.
Ha nem lyukad ki a hűtő megyek vele tovább, így most szervízben van!El sem estem, 20-30 km/h val történhetett, elbambultam....ennyi.....kapott betétlapot az autós, meg segített a szállításban.
Fontos! ha nem tartasz követési távolságot, akkor mindíg húzódj az előtted lévő valamelyik oldalához (lehetőleg balhoz a felezőhöz) és maradj is ott, nekem emiatt nem lett frontális ütközésem !És úsztam meg ennyivel!
jah eddig kurva biztosnak tünt. aztán kiderült hogy két autóval kell menni. az egyiken nincs vonóhorog. apám nem örülne neki ha egyedül utánfutón huznám a motort. szal innentől nagybátyámon mulik hogy jön e. mert ő vezetheti a kocsit. de lehet elkérem a kisbuszt és akkor egyedül is elmegyek
ilyennel nem 2-be, csak 1-be kell menni oszt csááá, + remélhetőleg nem csak Kakucs, illetve a k5-ös ezres könnyebb, jbban kezelhető, fordulékonyebb, erősebbbb stb. a sradnál...
Kukucsra nem sok az?
Húzol egy kövéret és a supermotorésznél felszántod a füvet is majd a dombon amit most hánytak két oldalra dobbantasz majd föld körüli pályán találod magad.
Jó mert ott lehet fogni a digitvt kódolatlanul.
Minden okés, megreszeltem egy autót a motorom jobb oldalával , kicsit szétpattant az oldalidom meg egykét apróság+hűtőt kilyukasztotta az alsó szélterelő idom vége.
Ha nem lyukad ki a hűtő megyek vele tovább, így most szervízben van!El sem estem, 20-30 km/h val történhetett, elbambultam....ennyi.....kapott betétlapot az autós, meg segített a szállításban.
Fontos! ha nem tartasz követési távolságot, akkor mindíg húzódj az előtted lévő valamelyik oldalához (lehetőleg balhoz a felezőhöz) és maradj is ott, nekem emiatt nem lett frontális ütközésem !És úsztam meg ennyivel!