Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Minden okés, megreszeltem egy autót a motorom jobb oldalával , kicsit szétpattant az oldalidom meg egykét apróság+hűtőt kilyukasztotta az alsó szélterelő idom vége.
Ha nem lyukad ki a hűtő megyek vele tovább, így most szervízben van!El sem estem, 20-30 km/h val történhetett, elbambultam....ennyi.....kapott betétlapot az autós, meg segített a szállításban.
Fontos! ha nem tartasz követési távolságot, akkor mindíg húzódj az előtted lévő valamelyik oldalához (lehetőleg balhoz a felezőhöz) és maradj is ott, nekem emiatt nem lett frontális ütközésem !És úsztam meg ennyivel!
Bringa, minden oké?
Szia Dani!
Penge a Suzukid! De csak azé', me' nekem is fullgyári van...

Tudsz MSN-címet adni, esetleg feltudnál venni? Lenne pár kérdésem
Akár lehet hitel is rajta. Kiírták a kezdőrészletet, oszt önnyi
Fe nem ülnék rá.Félek tűle.
Nekem jó ez a tanulónemerősmotor.
már ha egy sv-vel mész mögötte , vagy nem ötte mög , fene tidja de jó volt
a problémát meg kell oldani azért van
Jah és a legfontosabb.Van szélvédelem.
Mé nem?
Kényelmes,gyors,költséghatékony.
jah eddig kurva biztosnak tünt. aztán kiderült hogy két autóval kell menni. az egyiken nincs vonóhorog. apám nem örülne neki ha egyedül utánfutón huznám a motort. szal innentől nagybátyámon mulik hogy jön e. mert ő vezetheti a kocsit. de lehet elkérem a kisbuszt és akkor egyedül is elmegyek
nem trudi ez , túrázásra nem szabad használni
nincs apelláta , jönni kell és kész , hamár így beharangoztad...
........tisztább,szárazabb,lágyabb érzés tudom.És jó hosszú túrázásra a legjobb.
ilyennel nem 2-be, csak 1-be kell menni oszt csááá, + remélhetőleg nem csak Kakucs, illetve a k5-ös ezres könnyebb, jbban kezelhető, fordulékonyebb, erősebbbb stb. a sradnál...
még nemtudom:D tervbe van. majd délután kiderül. sajnos nem rajtam mulik:S
Kukucsra nem sok az?
Húzol egy kövéret és a supermotorésznél felszántod a füvet is majd a dombon amit most hánytak két oldalra dobbantasz majd föld körüli pályán találod magad.
Jó mert ott lehet fogni a digitvt kódolatlanul.
ha srad csere érdekelné szőrén-szőr
jösz vagy jösz csütörtökön
ilyen lenne , de valszeg csak jövő év végén...
tutti hullábatörött blokkcserélt szarrápályázott jégkáros esővert totálkáros..jah és most is csak 3 hengeres mert egy nem megy:D
Lehet, hogy komoly...
vagy átverés....
vagy komoly átverés...
mindenesetre elgondolkodtatóóóóóóóóóó
Csapj le rá ha ez a vágyad.
Bár nekem az a gyanum hogy lesz apróbetűs rész is amivel lehet szopni.
Vagy műszaki vagy finanszírózási vonalon.
na most ez átverés vagy komoly:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Hello!

Érdeklődnék, hogy lehet-e valami baja a blokknak ha a motort dob nélkül használják? k8 -ról lenne szó amiben már van "középdob" is...
Előre is köszi