Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

segitsek kiflexelni?
Az meg beleer a villaba.
Tán a klónodat küldted Dokihoz beragasztani a...?
bajszod besírok ha eléri a 100.000 et az óra:D
Ha elkopik rajta valami, azt mindíg időben, a motrtól nem akarok megválni, legalábbis magamtól nem ,
Jaj bazdmeg ne legyél már ennyire válogatós! akkor tegyél fel 180/55 -öt, vagy valami hasonlót, neked már úgyis mindegy , ,
Ez nem jótanács....mi lesz ha a pályázott hulladék d211 elszáll alólad egy körforgalomban lapon, vagy összetöröd a pofád, esetleg meghalsz, mert elszakad a lánc 20000 km -nél 180 km/h -s tempónál, mert én azt írtam itt, hogy kibír 24.000 -et és te azért nem cseréltetted le? He? Én nem adok senkinek se tanácsot, és amit leírok ide az színtiszta hazugság! Nincs is motorom emberek.... istenem de egy hiszékeny fingfelhő banda ez... Mindent így beszoptok?
Baxhatom a 150-est.
Van azért egy két csemege :

http://www.kepesmotor.hu/sport...
Én most fogom.Első szett egy D208-as garnitóra volt megdöglött a hátsó talán 5-6e közt.Használt D207-es ment fel de az kapott egy szöget.Nem volt ott sándor így ment rá egy pályás Conti race az birt kemény 4e-et.Majd javítva fel a 207-es az is kifingott 6k alatt.Most kiváncsi vagyok ez mit muzsikál.
Oszt utána majd döntünk.
Tudom, tudom, éppen ezért dolgozok, hogy a jövő évi nagyszervizt kibírjam fizetni!
Nem ülök parlagon... Én igyekszem okosan felhasználni a te, és mások jótanácsait, amit ezútton is szeretnék mindenkinek megköszönni!
na srákok én lépek. jóccakát mindenkinek.
http://www.youtube.com/watch#!v=h3S4dBk4E1g&playnext_from=TL&videos=me-
vGQzDsPo
Hát igen, de egy sportmotoron max. 6000(7000) km -t jelent (hátsó) az első meg max. még egy hátsót.Már aki hajtja a motorkáját....
Mondjuk ezt a 2ct -t lehet, hogy letesztelem, de a d211 után félnék tőle valszeg
de mikor akarod cseérlni?
003 racing street eddig nálma nagyon jól vizsgázik. sztem ha tudok olcsón most is iylet veszek. de lehet elötte egy d211 kéne
160-asban nemigen.És kevesebb a pályázott választék.Nameg drágább.
Ameddig le nem esik a hó!
Michelin Pilot road 2ct.
Megláttyuk bir e annyit.Eddig csak jót mondott mindenki róla akinek volt hozzá szerencséje.
Te igen, de én vettem egy szinte új d211 szettet(50.000) amivel elmentem 5800 km -t, majd vettem pályázott szettet (10.000-15.000) amivel meg tudok menni standard 4000 km -t ki lehet számolni.....ezek tények, persze gsxeresek! Ha olyan mixerem lenne mint neked, akkor is d211 -et tennék rá (pályázottat) vagy 002, vagy 003 Bridgestone -t, vagy PoweOnet, az üvegkemény túra, meg sporttúragumikkal csak szívás van! Ráadásul a tempó sem az igazi, én a ragacsos gumiban bíznék, ami hamar bemelegszik, még télen is(legalább egy picit)!
milyen gumival mész? bridgestone beton 0088? mi a fasz bir ki 15 ezret?
A tanulómotoron is KB 25-30k a lánc.De azt majd Tsándor megóggya.Még 2k és it a 18e-res.Azt belötybölöm saját kezűleg.Utána megint szűrő+gyertya.Oszt ott vok a láncná.Remélem ez a gumi bir 15-20k-t.
meddgi akarsz a kicsi gixivel menni?
Na jó de ezeknél a lánc 20-24e -nél megadja magát normál használat mellett én próbaként egy DID 525 ös szettel elmentem 36.000 km -t, de az utolsó 6000 km -ben már nem volt köszönet,azóta leszarom mit bír, a mostaniban épphogy 18.000 km van (DID 525) és már kezd kifingani, pedig én vigyázok rá!
Na valamelyik motorosgyökér pont ezt kérdezte itt régebben, itt a válasz!
Jelen pillanatban úgy néz ki jobban járok újjal.