Jaja! tényleg ígértem mindent.....dolgozok rajta, de a gazdag csaj témában nem akarnak velem szóba állni, még úgysem hogy nem magam ajánlom, hanem téged Dehát nem tehetek arról, hogy seggragya kinézetű vagyok, bár sejthettem volna már akkor, mikor a szülészorvos formalinba akart rakni pólya helyett, vagy amikor anyám jelezte, hogy amit odaadott neki, az nem én vagyok, hanem a méhlepény! , ,
Minden átjött, pirultam is rendesen, a kolléganő már 3 hete rád tágul! (nekem így mondta... )Azt mondta aggyam meg a számát neked, de nem merem ,meghát geci is vagyok, nehogymár neked egy kicsit is jó legyen... , Fostömlő !
Az alkatrészes gyerek és az alkatrész ügyintézésük nálam szarul vizsgázott. De ha Te ilyen jóban vagy a szerelőddel akkor segíííícccsél a hipós srácnak Te végbélféreg....
Az a link brigád szervizeli a motorom kezdetek óta, az egyik szerelő tavaly kapta meg a suzuki magyarországi hivatalos forgalmazójától az aranyfokozatú szervizes díjat, garanciában nekem full 5 -re vizsgáztak (mondjuk az én esetemben..), és a többi dologgal kapcsolatban is messzemenőkig lelkiismeretes elbánásban részesültem eddig, remélem ezután is (mondjuk eléggé jó ügyfelük vagyok!) Ettől függetlenül lehetnek rossz véleménnyel is róluk...nekem eddig bejöttek
Te hurutos kis polipspermám!
Értem. A Suzuki Hollós Újpesten nekem eléggé link brigádnak tűnt.
Megpróbálok utánakérdezni mi lenne a legjobb megoldás és ki lenne a legmegbízhatóbb.. Mikor jössz haza?
Egyáltalán nem értem eddig mi a péniszre vártál mikor ezt a részét már rég megbeszéltük a dolgoknak te ótvaros bálnatakony....
intézhetnél végre valami zsíros melót különben lezáratom a kurva nullást úgy ahogy van és akkor a kertedben tekereghetsz a bicikliddel te pocokfing...
Pénteken küldött emailek átmentek? Kolléganő jáccik rendesen?
Gyakoroljon serényen...
Na mi a helyzet te Foshab!
Van már lóvé? Keressek neked valami (zsíros(lóvés)) 40-50 -es elhanyagolt, megkímélt, nem pályázott (pályaszélire gondoltam ) mindenre hajlandó, fullos, nimfós, hűséges, de ha kell megosztható faszmelegítőt....aki egy-egy kiadós pumpálás után finanszírozza a komplett SBK versenyszezon szabadkártyájának költségét....ól inkluzív?!Csak neked! ?Meg mindent?
Naaaa? Te szarszivattyú!
Hát így a közelben garis ügyintézésre talán a blackmotors.
Igazából én saját kútfőből szervizelem ha meg komolyabb a baj mivel nem garis Tsándor úr megoldja.
Miért vársz vele hétvégéig?
Ha a felni gázos akkor lehet, hogy más sem stimmel(de ne adja a Jóisten)...
Én a helyedben tekernék vele 1 kicsit és mindenképp vinném vissza mihamarabb!
letakarítottam, 7végén megjáratom és kiderül mi van. remélem neked lesz igazad.
felnivel meg nem szarakodok, körömmel megkapartam és lejött a festék.. elég egyértelmű hogy valami nem ok.
újonnan vettem, garis, úgyhogy különösebben nem izgulok, csak szétb.. az ideg
Szia Hypótóni!
Lehet, hogy kiment a tömítés a blokkház és a vízpumpa között, takarítsd le a problémás felületet, és figyeld hol gyöngyözik az olaj.Az is lehet hogy a lánckenő anyag csapódott ki (nekem akkor produkált ilyen jelenséget mikor csak fújtam, de nem takarítottam) a nagy melegben megolvadt a lánckeréknél a sok dzsuva, és kifröcsögött az idomra sötét folyékony szarként.
A felnit próbáld egy pici helyen nitro higítóval megtisztítani, azt a gyári festés bírja gond nélkül, ha át lett fújva, vagy javítva, akkor le fog jönni a szín!
Amúgy meg lehet, hogy beszoptad a motorral...újonnan vetted?
Minden átjött, pirultam is rendesen, a kolléganő már 3 hete rád tágul! (nekem így mondta... )Azt mondta aggyam meg a számát neked, de nem merem ,meghát geci is vagyok, nehogymár neked egy kicsit is jó legyen... , Fostömlő !
Te hurutos kis polipspermám!
Megpróbálok utánakérdezni mi lenne a legjobb megoldás és ki lenne a legmegbízhatóbb.. Mikor jössz haza?
intézhetnél végre valami zsíros melót különben lezáratom a kurva nullást úgy ahogy van és akkor a kertedben tekereghetsz a bicikliddel te pocokfing...
Pénteken küldött emailek átmentek? Kolléganő jáccik rendesen?
Gyakoroljon serényen...
Van már lóvé? Keressek neked valami (zsíros(lóvés)) 40-50 -es elhanyagolt, megkímélt, nem pályázott (pályaszélire gondoltam ) mindenre hajlandó, fullos, nimfós, hűséges, de ha kell megosztható faszmelegítőt....aki egy-egy kiadós pumpálás után finanszírozza a komplett SBK versenyszezon szabadkártyájának költségét....ól inkluzív?!Csak neked! ?Meg mindent?
Naaaa? Te szarszivattyú!
Ez elég korrekt ajánlat!
Nincs pályaidomom, a gyárit pályásítottam, törés és karcolásnyomokkal!
Igazából én saját kútfőből szervizelem ha meg komolyabb a baj mivel nem garis Tsándor úr megoldja.
Hol vetted a gépet melyik kereskedőnél?
Zoli, ha tudsz fasza szeretlők, megköszönöm, mert most néztem hogy a tarcsai zárva
Miért vársz vele hétvégéig?
Ha a felni gázos akkor lehet, hogy más sem stimmel(de ne adja a Jóisten)...
Én a helyedben tekernék vele 1 kicsit és mindenképp vinném vissza mihamarabb!
letakarítottam, 7végén megjáratom és kiderül mi van. remélem neked lesz igazad.
felnivel meg nem szarakodok, körömmel megkapartam és lejött a festék.. elég egyértelmű hogy valami nem ok.
újonnan vettem, garis, úgyhogy különösebben nem izgulok, csak szétb.. az ideg
Talán dumálni kimegyek de pályára nem fogok felmenni...
Likviditási gondok...
Találkozz Vele és vedd el Tőle az idomokat!
Lehet, hogy kiment a tömítés a blokkház és a vízpumpa között, takarítsd le a problémás felületet, és figyeld hol gyöngyözik az olaj.Az is lehet hogy a lánckenő anyag csapódott ki (nekem akkor produkált ilyen jelenséget mikor csak fújtam, de nem takarítottam) a nagy melegben megolvadt a lánckeréknél a sok dzsuva, és kifröcsögött az idomra sötét folyékony szarként.
A felnit próbáld egy pici helyen nitro higítóval megtisztítani, azt a gyári festés bírja gond nélkül, ha át lett fújva, vagy javítva, akkor le fog jönni a szín!
Amúgy meg lehet, hogy beszoptad a motorral...újonnan vetted?