Helló.Van egy 99' gsx-r600-am és érdekelne,hogy mennyi olaj kell az első teleszkópba,és milyen szimering.Ami most benne van annak még kivűl is van hugója.
Kora délután kéne kimenni mert mire Te végzel addigra már senki nem lesz kint.
Kolléganődnek meg üzenem, hogy majd meglesem és utána meg majd meglepem, mikor nem számít rá.....
Azjó!
Kolléganőmnek egy hete görcsöl a vádlija, azt mondja valahonnan tőből sugárzik ki neki, és belenyilallhatnál már neki de dúrván, hogy oldódjon a görcs(e)! ,
Kéreckedj el hamarabb csütörtökön pisztrángfing és akkor mehetnénk együtt... idejössz hozzzám nem váglak nyakon és legalább veretünk is 1 kicsit... ott meg tátttyyuk a pofánkat, megnézzük az euroringet, belehugyozunk sala bukójába és hazajövünk
tutis igazat mond nekem is ilyen volt csak nem ennyire olajos szervizbe megmutattam mondta srác hogy megolvad a láncspray és az folyik ott ki, hisz ott nem folyhat olaj ha már ott folyik akkor már gáz van mert átereszt a első fogaskeréknél a szimering, de az csak láncspray higgy nekünk, mosd le féktisztítóval és elfog tűnni
Hívtam a srácot, de nem vette fel, remélem intézi, ha van valami fejlemény jelentkezem! Kiskurva !
Dokit meg ápoljátok le ahogy kell, nyélgázt húzhat ami a gatyátokban van azon, sportkipufogót meg úgyis ti csináltok neki a rózsaszín kupakossal (nem az ásványvizes palackra gondoltam)! Tiltást, meg fojtást is ki kell kotorni a kis seggéből, hogy szépen szóljon! , A kukkert azért vegyétek le előtte a kis fejéről, nehogy megsérüljön neki(mármint a szemüveg)! Ja! és mindezt a Fóti árokparton kell vele csinálni, mert fontos a megszokott környezet, a stresszmentes akciókhoz!
Szedd össze magad és csinálj végre valamit rendesen te aljas kotonszökevény..... Szegény anyukádat meg megértem teljes mértékben... A felnit meg nem érdekel hogy hogyan, de sürgesd meg mert a doki már az agyamra megy a motorozási mániájával, 7végén is itt baszta az idegeinket és még az üres ásványvizes palackkal is motorozni akart
Aham....mi kellett volna? vagy meglett? van egy jó beszerzési forrásom elég sokmindenre (gyertyák, láncszettek, fékbetétek...) nem mohó a srác egy irridiumos gyertyaszettet 9900 Ft ért adott.
Többször bizniceltem vele.....és korrekt!
Te kis takonygömb!
Kolléganődnek meg üzenem, hogy majd meglesem és utána meg majd meglepem, mikor nem számít rá.....
Kolléganőmnek egy hete görcsöl a vádlija, azt mondja valahonnan tőből sugárzik ki neki, és belenyilallhatnál már neki de dúrván, hogy oldódjon a görcs(e)! ,
Nem tudom..mettől meddig?Én csütörtökön dolgozom, de ha úgy van, lehet letévedek, ,
De olyan jóóóó.. Kis_kloákasalátám! (majonézzel... )
Dokit meg ápoljátok le ahogy kell, nyélgázt húzhat ami a gatyátokban van azon, sportkipufogót meg úgyis ti csináltok neki a rózsaszín kupakossal (nem az ásványvizes palackra gondoltam)! Tiltást, meg fojtást is ki kell kotorni a kis seggéből, hogy szépen szóljon! , A kukkert azért vegyétek le előtte a kis fejéről, nehogy megsérüljön neki(mármint a szemüveg)! Ja! és mindezt a Fóti árokparton kell vele csinálni, mert fontos a megszokott környezet, a stresszmentes akciókhoz!
Tök jó érzés gecinek lenni! , , ,
Többször bizniceltem vele.....és korrekt!
Te kis takonygömb!