Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Dawe!

Én Kriki barátomtól nem messze Fót alatt takarítottam le a multkor a ruhámat....
Azóta ilyen tavaszi-nyári friss virág és fűillatú a ruhám...

Gratula Speed!

Majd bemutatunk Pocok elvtársnak és legközebb az ecsegi buli előtt elmentek 2-en egy ilyen ingyenélős focimeccsre és legalább a pia meg lesz oldva a bulira....
Ő sem szégyenlős elvenni többet abból, ami ingyéééé van...
Sziasztok,
Aug.1-én jön valaki kakucsra?
Hi all!

Na mi van mi van mi van itt?
Én úgy ébredtem délelőtt ,hogy ruhában, nulla pénzzel és nem emlékszem ki hozott haza és mikor
Jobbara semmivel.Intisztulo egy ido utan.
hívtalak vmeiknap
na akkor milyen gumikat tudsz meg mennyié ? mert most már KÖLL
Én ónos esővel
Üdv! Ki mivel takarítja a bőrruháját?
No gyerekek... Meggyüttem.
Zoli32, bocs, hogy nem sikerült kiérni időben, csak még egy meccsem volt hátra.

Ekkora ingyenélést, amit én lenyomtam... kaptunk ilyen karszallagot, amin volt öt ilyen kismatrica. Egy lángost, egy hotdogot, egy fagyit, és két italt lehetett kiváltani. A meccsek végére nagyopn sok pia-kaja maradt, és elkezdték úgy osztani, hogy nem kérték a matricákat. Én kirámoltam rendesen a szajrét: Fél láda jégkrém, két darab kétliteres tea, spanom kiszedett nyóc darab félliteres kólát...

A foci elment.. Volt egy gyönyörű fejesgólom... De olyanokkal voltam egy csapatba, akik 2-3 éve labdát nem láttak. Úgyhogy szép a 6. hely a 12-ből
Nem látlak bejelentkezve, szóval inkább beírtam neked üzenetet MSN-en, majd meglátod bejelentkezés után!

Én má csak estefelé leszek.
hát nálam 4000 km óta van a motorom, azóta használom ezek szerint nem normálisan de le kell kopogni még birja:P és ezt az idényt remélem még kihuzzá. amugy neked nem ezresed van?:D
Kerekezés nélkül,versenyző és túra mód fele-fele arányban....
Sokat segítettél,köszi
nekem 20.000 van és még birja. a normál használat határa holvan?:P
Szia!
Sokat!
Üdv 600-as tulajok!
Mennyit bír a gyári láncszett,normál használattal?
Köszi , super ez a doksi.
a k8 k9 k10 ugyan az csak a színben van különbség
A K9 szám: 99011-37H51-01K
az is megvan
Igen az nekem is megvan , de ez más itt az alkatrész part nomero szerint a rendelési szám és összeszerelés is pontossan meg van!
értem de nekem megvan a szerelési kézikönyv pdfben
Ha ezt a számot beirod a Googliba akkor kiab egy klassz alkatrész listát és egy super szerelési ( robbantott rajzot)
Ez az!
Most vettem a fejeket eredeti Suzuki csak az adapter részét nem vettem meg, mert esztergáltatni szeretnék hozzá alátétet.