azért mert hátulról eltrafálnak...
ezeket azért jó tudni , mert így majdnem nullára redukálható az összeakadás, ill. az utólérős perec...
a többi + már rajtad múlik
kondira gyurok:P hát kocsival viszem mivel tőlünk 200 km. sztem ott 1 max 2 tank. MAjd mindig eggyel magasabb fokozatba megyek és akkor lesz 6 lityis fogyasztásom
nincs vele semmi baj , legalábbis ha jó kondiban vagy...
viszont arra készülj fel hogy az oda vissza úttal 3 tank benya...
nekem az esti motorozás alatt annyit megevett a srad mint egy egész délután Kakucson...
ezeket vágom. aki gyorsabb az ugyis megelőz kivülről (de mindent megteszünk hogy ilyen ne legyen:P). nem szoktam ivet változtatni csak ha elbaszom:) és a boxba jelzést láttam már szal sztem az is menni fog. egyéb?
nem erre gondoltam...
pl: tartsd az ívet, mikor előznek ne ijedj meg hanem fojtasd a megkezdett nyomvonalat, kigyorsításon ne vedd el a gázt, mikor ki akarsz menni a boxba jelezz stb...
hát az a 3000 ft már sztem megéri és akkor annyit meygek amennyit akarok. mert délután ha nincs mákom akkor csak 5 alkalom van, és kell pihenő meg tuggyatököm. akarok kisérletezni a motorral:P mi a baj az egésznappal?
viszont nekem ez lesz az első pályanapom ha minden öszsejön. szoval szerintem még a "szar" fékekkel is kkörbe fogsz motorozni. de majd igyekezni fogok:P
nagyon nagy tempóról kell visszalassítani , és a sikánban a rázókö elég magas így jól el kell találni a féktávot és az ívet
azt pedig hozzá kell tennem, hogy a sradnak nem a legjobb a féke , de a tiéd az pöpec...
ezeket azért jó tudni , mert így majdnem nullára redukálható az összeakadás, ill. az utólérős perec...
a többi + már rajtad múlik
viszont arra készülj fel hogy az oda vissza úttal 3 tank benya...
nekem az esti motorozás alatt annyit megevett a srad mint egy egész délután Kakucson...
pl: tartsd az ívet, mikor előznek ne ijedj meg hanem fojtasd a megkezdett nyomvonalat, kigyorsításon ne vedd el a gázt, mikor ki akarsz menni a boxba jelezz stb...
azt pedig hozzá kell tennem, hogy a sradnak nem a legjobb a féke , de a tiéd az pöpec...