Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óóókééé
múlthéten voltam esti motorozáson 3 év után kimerészkedtem , azért a hátsó sikán ismét megszívatott egyszer , de szerencsére megúsztam...
Attól függ mikor értek hova.
Értem csak vicc vt de ha változik mindenképpen írj...
Sziasztok a szombati túráról... egy laza kirándulás lenne Visegráddal,várral akár bobozással (fakultatív jelleggel) továbbá dobogókő, Esztergom, azán Velencei tó körbemotorozás Gárdonynál egy kis séta a tónál ebéd vacsora egy tetszőleges étteremben. Akit érdekel írjon vagy hívjon 20 973 2612 mégegyszer: tempó 120-140 ahol engedi a terep de sok sok kiút és kanyar is lesz és kirándulós sokszormeglálós nyugodt motorozás
Ebből élek.Kár hogy nem túrázásból.
Ő már minden pillanatban arra számít!
Ne basz zárj be
400 körül..
dikk buksi? tényleg? na akkor egyeztessünk majd. ha én is tényleg eljutok. végre megnézhetem a pályafüggőt élőbe:D
Ez hány Km?
Kiesett.Szombat egyig meló.
kösz kösz... kikérem magamnak... én nem csomag vagyok hanem utas
Szombaton megyünk reggel 8-9 felé és este 7 felé érkezünk vissza Dabasra
Mentél már tesi ilyen lassan valld be
Hogy birtok ilyen gyorsan menni.
ööö... izé... én megyek délutánra
120 -130 max tempó mert nem száguldozni megyünk hanem nézelődni meg jönnek csajok csomagként szval sztem bírja
Éppen mehetek bár lassú vok nagyon.Ez az útvonal meg jó sok egyenest tartalmaz.
Birja e a tanulómotorom a tempót?
elvileg ottleszek örkénybe csütörtökön. nem jöttök akkor,
Ezért megyünk is hétvégén túrázni
Zoli32 te mint túrázó nem jössz el velünk?
Köszi a választ.
533ml-t ír száranként.Szimering passz.Bemondod boltban mihez kell és adják vagy kiszeded és elviszed a boltba.Bár ha nincs beütőcuccod hozzá inkább bízd szerelőre.Ha csak olajat cserélsz az megy kis ügyességgel saját kezűleg.
GYULAAAAAAAAAAAAA....
Csökken az üzemanyagok áraaaaaaaaaaaaaaaaa
Na mi van a gépeddel Pózerkém?
Ebben a szezonban még összerakják?
csütörtök. ott a helyed :)
Nekem bejött euroring, nem túl csúszkálós (Hringhez képest igen) de utcához képest jó, lehet mókázni és főleg ha akciós napon megyünk akkor igen kedvező árban is! Augusztusban mehetünk akkor betervezzük!