Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi általában minden hévégén B.Lellén vagyunk csak most túrázni megyünk
Mi van veled kicsi Húsi?

Szépen összefutottunk odalent.

Országos volt a történet............................
Szia Kölyök!

Ma biztosan nem, mozogtam már eleget az elmúlt napokban.

Így van ez rendjén!
Szia Bácsi!

Ma eljössz futballozni?
Dottore!

Köszi a segítséget az Ő nevükben is!
No, én az mellé megyek! Majd a fórumpólómat, meg Krikettét elintézzük ott, oksi?
Azt hittem valahol Siófok környékén, mert ott minden nap megfordulok...
Balatonbogláron.
Csaó Banderas, gratula az új géphez! Kis segítségképp még a moci átnézéséhez: idomokat hiába nézed, aki pályázik vele annak a gyári idom a polcon pihen, ergo nem lesz koszos belül sem inkább a patentokat kell átnézni hogy nem volt-e lebontva a motor. Leömlő mennyire van elszíneződve, ezt is nézném. Lánc mennyire van kinyúlva, hanyadik rovátkában van a hátsó kerék, ebből is lehet következtetni a futásteljesítményre. Általában DID láncra cserélik a gyári RK láncot, ez is lehet áruló jel...A futómű állítási lehetőségeket kell még átnézni, aki pályázik az általában csavargatja a futóművet.. Illetve rengeteg dolog van amit még át kell nézni, de gondolom ezeket Te is tudod..
Ja és ha a srác penge motoros, utána tudsz nézni a versenyek eredményeinél hogy mostanában versenyzett-e és milyen motorral.. Persze ezek csak óvintézkedések, általában becsületesek az eladók..
A balaton melyik részén leszel pontosan?
Köszi! Csak lenne már csütörtök! Amúgy elképzelhető,hogy megfordulok balcsin,a hétvége valamely napján. Még nem 100! Ha igen,általában Almádi-Alsóörs-Füred valamelyikén vagyunk megtalálhatóak!Amúgy most azért össze kell húznom magam! Megviselt ez a vétel anyagilag. Na de azért ki nem bírnám,hogy itt a gép és nem megyek vele..
Én augusztus első hetében leszek ott! Kell majd gumi?
Ha vasárnap lenne mennék.Így max féltávnál.Ha sikerül.Pénteken kiderül.
Ez inkább egy miniszoknyás apáca a kupiban.
Kiváncsi lennék birnék e vele.Mindent ugyanott tud csak duplán mint a sövö.
Én is gratulálok az új géphez!
Srácok! Az elkövetkező 4 napban nem lesz valaki Balatonon? Ha igen szívesen összefutnék vele, én ott leszek!
Zoli32, vagy valaki akkor jön velünk szombaton?
hát remélem valóban jó lesz ez a vétel! köszi
Szerencsés ember vagy.
Jó vétel volt, legyen hozzá szerencséd!
kinek a pap kinek a papné
A sráccal rengeteget beszéltem! Elmondta pontosan merre használta a mocit! Egy túrán vett részt vele,meg párszor ment sopronba a barinőjéhez! Amúgy már 2 hónapja áll a motor mert nincs kihasználva! Motorkereskedése van,és ezt tavaly vette meg augusztusban és mivel kifutó motor volt,így olcsóbban hozta el! Aztán úgy volt vele hogy ez lesz a végső motor,amivel majd elmotorozgatnak együtt a barinőjével,de a csaja utálja annyira durva! Nem hajlandó motorozni vele és így hogy ez van meg ideje se igen van rá,na meg hiteles a motor és csak áll,így nincs értelme megtartani! 2,3-ra tartotta,egy százast nagy nehezen lealkudtam,de még ő így is ráfizet még az én lóvém mellett +300-at a banknak a motorra! Hétfőn néztük meg! Valóban kifogástalan a gép! mindenhol átnéztem a spoilerek mögött is,hogy nincs e összebaszva vagy valami,de minden nagyon stimmel,úgy ahogy annak ki kell néznie 4600 km után! Még ő hívta fel a figyelmemet mit kell megnézni egy használ tmoci vásárlásakor! hogy szedjem le az ülést nézzek be alá,hogy ha törve lenne ott hegesztve lenne,és ezeket mindig meg kell nézni. Valamint azt mondta hozhatok bármilyen szerelőt,bárhogy megnézhessük ez törve-pályán nem volt! Le is másolta nekem a forgalmiját hogy nézessek utána akár a biztosítónál! Meg is tettem! holnap kapok eredményt! Amúgy a srác nagyon is tud motorozni,mert ezelőtt két hatkilósa volt amikkel GSX-r kupákat nyert,meg utána volt egy 1000-es Kawája de az nagyon kezelhetetlen volt így cserélte erre! Amúgy már nem pályázik,nem versenyez!