Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon szép gratulálok hozzá!
Itthon a kicsike! Rem jó idő lesz!
Kipuff ügyben: Taylormade, nézzétek meg, bnagyon durákat csinál, én olyat vennék a gépre... (ez 1000esről kép, de van 600asra is)
a k6-7 nem.
Hali mindenkinek!
Kövezzetek meg de nekem tetszik a k8-as gyári dobja és az lenne a kérdésem hogy k7-re rá lehet-e egyszerűen varázsolni avagy nem?
Jaja!Így van! A Jardine nagyon jó választás,én nem bántam meg!nagyon brutál lett! Kinél rendeled meg? Mennyiért?Az enyém 57rugóra jött ki+ 3rugó a postaköltség,meg további 10 a felrakás az összehangolással!De a lényeg hogy most minden klappol rajta!
áá dehogy, ugyanolyan mindegyik..
aham, csak én úgy tudom hogy a szlovákoknak szarabb minőségű az idom.
a szlovákok ha jól tudom olyat is csinálnak. Sőt olyat is amelyikre ülést is lehet tenni..(mármint hátsó ülést)
Ki lehet vágni most is...szóval nem késő. olyan pályaidomot meg még nem láttam ahol ki van vágva a lámpa helye vagy azzal együtt árulnák.
csak a lámpát hagyd meg, idomot azt cseréld, így értettem.
Látod kedves barátom, ezért kellett volna hátulra lámpás változatot venni
Kis odafigyeléssel meg türelemmel kivágható hátul is a lámpa, csak biztos kéz kell hozzá. a bázismotorban nézz szét hátha van olyan hátsó lámpa amibe benne van az index is és egy darab konzol, és még jó áron is van. Ha ezek a feltételek teljesülnek akkor el is lehet azon is gondolkodni hogy azt teszed hátulra.
Első lámpa megoldását nagyjából értettem, remélem összejön a dolog. Szerencsére nekem apósom ügyes kezű mesterember, nekem Ő fogja megoldani a lámpát előlre. Meg persze elviszem műanyagoshoz, nekem nem ér annyit a tökölés.
De az első lámpa megoldása érthető? Hogy gondolod hogy hagyjam meg idommal együtt? Mert az a hátsó lámpa elég gázos annak kivágni a helyét nem egyszerű dolog.
Én a helyedbe a hátsó lámpát meghagynám a gyárit (én is megfogom) mivel egy perecnél inkább a motor eleje sérül. Esetleg bontóba veszel olcsóért pótlámpát és azt teszed be. Vagy veszel valamilyen ledes hátsó lámpát a louisból és azt szereled be..
Ja a lámpa! Igen, az ötlet megvan csak meg kellene csinálni de semmi időm! Na majd 7végén este. Azt fogom csinálni hogy a lámpát "belenyomom" vagyis körbe rakom földdel ami tapad . Utánna óvatosan kiveszem és gipszet öntök a helyére, ezáltal kapok egy ugyanolyan formát mint a lámpa. Ezt külön csinálom meg ugy hogy elöször a lámpa első részét, majd a másik felét. Ha a formák megvannak a haver a munkahelyéről hoz műszálas cuccot meg gyantát... na mindegy már ezt ő tudja és a formára megcsináljuk. a hátsó részébe a lámpának rakok két kis fület amit átfúrok és ezt fogja tartani 2 csavar a hátulját. az első részét levágom az idom ívére és hozzáragasztom. az első és hátsó rész kb. a lámpa felénél szétcsavarozható lesz. így nem kell konzol mert maga ez fog annak szolgálni és nem taknyolom össze. hát nem tudom mennyire volt ez érthető de ez az elképzelés. a hátsó lámpáról még fingom sincs....
lényegében olyasmi mint a Jardine. szép kipuff!
Egyébként én is most vettem kéményt a mocira:D
Kollégától: http://www.kepesmotor.hu/idom/...
Csináltatott pufó de nagyon pöpec kis hangja lett. jó mély és a desing is tetszik. 35-öt szerintem megért.
Mielött megcsináltattam a kipufofót a motoromra sokat gondolkodtam,hogy a kerék mellé teszem a dobotde aztán rájöttem,ez igy jó,hogy pici!
Hogy állsz a lámpával?
Levágtad? Há nem leszedhető villáskulccsal?
Most miéé? Olyan szép nem? Mint egy kerti locsoló vége
Nem ilyen lesz nyugi, maga az elv nem működőképes..Mármint nálam. Amúgy is hogyha ilyen megoldást választanék, akkor inkább ez lenne:
csá tutis kolléga!
ez tényleg nem szép de a hangja mélyebb lenne!k6 750ről levágtama véget,maradt a kat fönt csö nélkül,és nagyon szép mélyhangja lett!
azon eggyáltalán nem volt dob!Egyépként ezzel sem lenne nagyon hangosabb mert ott a katalizátor a középdobban és az mindent megfog!
fú tutis ilyet rá ne rakjál ez nagyon gáz....
Néztem én is ilyesmit, csak az a baj a K8-assal hogy hiába tennék rá ilyet, csőhangja lenne, mert a középdob nagyon le van fojtva. Nincs meg belül az a tér amiben kialakulna a szép hangzás..
Mondjuk a hanggal is túlzásba lehet vinni!Pl.:Voltam szombaton citadellán és volt ott egy gixxer amin nem volt 1 dob sem csak üres cső aminek a vége tölcséresre volt csinálva,hogy még nagyobbat orditson a motor!Hát nem egyszerüen nagy hangja volt!