Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez hogy nem hallottál semmit lehet rossz hallás következménye is
Kár hangoztatnod ezt a véleményedet. A Tizedesben amikor megvettem Shell volt. Beleraktam a Castrollt és semmi nem változott. A gixibe is volt Mutul. Semmi különbséget nem hallottam. A K4 blokk hírhedten zajos volt mindig is. Szóval itt egy ember aki próbált mást is és marad a Castrollnál.
Az enyémbe most repsol van. Castrollal egy árban van. Nem csattog a váltóm, nem ciripel a blokk..
Mondom, csak azok vannak a castrol mellett akik nem próbáltak mást...
Szerintem a castrolnak semmi baja nekem K6-om van és gyönyörű a hangja
semmi sem csattog vagy kopog rajta
de mindenkinek más a véleménye azért nem gyártanak csak egy fajtát:-)
Sziasztok!

A castrol azért rosszabb mert feleannyiba kerűl!
Szerintem tedd bele!
A motul a legjobb olajak egyike
Motulról vélemény? enyémbe is castrol van és tényleg csattant már a váltó... én se teszek azt már bele az biztos...
Csak az használ castrolt aki nem használt még más olajat. Aki kipróbált már más olajat, az soha többé nem tesz castrolt a vasba.
Nekem meg a Mol Dynamiccel is jobb volt a 600 mint a Castrollal. :) Csattogasilag es valtasilag legalabbis. Meg is maradtam ennel a 750el is.
Az enyémben is Castrol van, úgy érzem, hogy a váltásoknál eléggé csattog, hallottam már, hogy pl a motulnál finomabb a váltó mozgása. Ez valós lehet vagy csak elfogultság?
Szerintem ezek az olajok igen jó minőségűek, teljessen mind1 hogy melyiket választod.
Sokan csak ezt a pár terméket ismerik, én nagy előszeretettel használom a k6-ban pályán és utcán egyaránt ezt az olajat./www.fuchs-oil.hu/index.php/ter...
énis jobban szeretem, mellesleg ti mit javasoltok?
jó a power 1, vagy van még power1 Gp is meg hasonlók....?
Na ez a csak azt szabad belerakni szöveg nekem mindíg gyanús.
Jobbszeretem ha javasolnak valamit
Minden motoromba castrol olaj ment. Én nem hallgatózom ennyit. Ha a gixibe 25 000km keresztül ezt raktam akkor miért váltanék? A Tizedesbe is Power 1 megy.
A suzuki a castrolal van összeborulva hivatalossan. Napersze ez nem azt jelenti hogy nincs jobb választás, az sv-be én is mindig motult tettem.
nekem azt mondták a szervizben itt Miskolcon, hogy 1000esnél castrol power 1-et szabad csak belerakni, h ha viszek olajat, csak azt vegyek
nekem ezt nevezték meg gyári olajnak
éppen a vásárlást fontolgatom, h 4litert veszek már most, mert olcsóbb

erről az olajról mi a vélemény?
eredetileg? a kecskeméti márka szervizben a motult nevezték meg gyárinak de már az isten se tudja de szerintem a motul sokkal jobb mint a castrol de ez csak az én véleményem!
a castrol ilyen hatással lenne? Akkor miert az van benne eredetileg is?
Na látom mindeki téli álmot alszik így hát dobok valami témát. Jővőhét szombaton viszem a picim szerelőhőz átnézetem a szelephézagokat kiváncsi leszek hogy mi a szitu velük azóta van egy kis szelephangja mióta azt a rohadt castrolt raktam bele
felesleges barkácsolni, lehet kapni ilyen toldalékot, ami a racsnis kulcshoz való.
Igen és is úgy tudom, hogy csak a lámpa kötelező, az index nem, mert kalimpálhatsz a kezeddel elvileg, de világítani?
Sziasztok! Na aki penge a kreszből vagy van köztetek rendőr az mondja meg hogy büntethetnek e azért mert nem rakok indexet a motorra? Van aki azt mondja igen van aki hogy nem. Én ezt találtam: Az irányjelzést irányjelző készülékkel, ilyen készülékkel fel nem szerelt jármű esetében pedig karral vagy jelzőtárcsával kell adni, oly módon, hogy az elölről, hátulról és a megfelelő oldalról jól látható legyen.
na ez a beszéd én is ilyet vártam meg is csinálom köszike!
Esetleg ha barkácsolhatnékod lenne akkor csinálhatsz te is hozzá "kulcsot", fogsz egy M16-os csavart aminek h jól emléxem 24mm a laptávolsága (lusta vok most kimenni ) nah és ennek a csavarnak a végére feltekersz 2 anyát összekontrázod őket úgy hogy a egyformán álljanak egymáshoz képest ez pont beleillik majd a tengelybe de a végén lévő anyát ne hajts rá teljesen maradjon kb 1-2mm hely ahol majd adsz neki egy kis hegesztéspöttyöt...ha kész akkor csak egy 24-es kulcs kell meg az elkészült szerszám Nekem bevált csak arra kell figyelni h jó minőségű csavar legyen...