Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Tud valaki egy jó bontót ahol aránylag olcsó az alkatrész a k4 gsx-r 600-hoz? előre is köszi!
Szerintem nem kell más csak végtelen sok lóerő, meg bombabiztos futómű! A milléből hiányzik a powa. (Úgy általában a V2-ből. De amelyik meg rúg az 5 milla alatt nem áll meg). De tisztelem azokat akik ilyen komoly önmérsékletet tanúsítanak.
Mi a szép abban ,ha a motor mindig azt csinálja amit én szeretnék? Én ezért imádom a Ninját ,csak nem szabad sokat rosszalkodni vele, mert én húzom a rövidebbet.
Bizzunk benne!:D De nemfogom hírdetni a millet! Ha kell vkinek akkor viheti! De annyira nem akarom eladni! SRAD-ot sem adtam volna el, ha jó lett vna!
És egy gsxr-600(k4) jobb kompromisszum lesz?
Mert bejön! Csak annyi, hogy nagynak érzem!
Jah az más ,mért vetted meg akkor?
Jah, az nem nekem jött!:D 600-asal keveset mentem!
Milyen lapot?
ahogy érzed
Szerintem nem kaptál lapot
Megszeretnék tanulni motorozni!
1.1 - 1.2 körül szeretném!
szerintem biztos nem is rajtad mulik
Biztos nem adnám el a Millét.
mennyiért adod a Millét?
ok majd szólj aztán eljössz megnézed aztán döntesz
Jah értem! Gyorsan vkinek elkéne passzolni az enyém és megvenném!
Szval még lenne egy jó motorod + kilenne fizetve a bírság is!
nem számolhatom be mert ezt is azért adom (adnám) el mert be fejezem a motorozást! Nem őrőkre de most így látom jónak!
Én őszinte ember vagyok! Nekem ami jobban teccik a Millenel: GSX-r 600 K4! 3 éve amikor megláttam előszőr azóta! Csak az én gsxr-em szar volt ugye, ezért gyorsan beszámoltattam vmibe! 600 k4 pont nem volt, ezért a Mille-t választottam, teljesen hibátlan-makulátlan motor, csak k4 600 a favorit! Meg nagynak érzem még! Kanyarodni sem tudok vele!
de hogy-hogy el akarod adni?
Nem számolod be a Millet?
A nem kaptam választ nem azt jelenti hogy elegedték. Várom a választ, remélem mérséklést kapok ahogy kértem..