Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na csak ésszel
Rajta vagyok az ügyön legkésőbb szombaton fent lesz a vidijoo
meglesz oldva a dolog! tem eg sieessélll a kipuffos videoval!
pénzemhez még idén hozzájutok, és a motorom is kb 2-3hét múlva menetkész lesz, bár idén már sokat nem fogok motorozni! aki meg kárt okozott nekem annak meg ínséges karácsonya lesz mert keményen befogják vasalni rajta a káromat!
hát kezd ha lett volna nekik biztosításuk semmi probléma én nem hagyom magam egy jó ügyvéd lesz segitségemre, aki ilyen ügyekkel foglalkozik minden nap ja és még annyit, h bukni semmiféleképpen nem fogok!
Hát én veled vagyok remélem hamar lesz belőle pénzed! Nekem egy év után fizetett a biztosito pedig elég simán kelett volna mennie!
Kezd bonyolodni a dolog...
hétfőn bementem az otp-hez ahol az autosnak volt a biztosítása de kiderült, h csak júni 21ig! azt mondták nyugodjak meg fizet a biztosító! ma hívott a kárfelmérő jövőhéten jönne, kérdeztem felveszi a kárt mikorra lesz pénz? erre ő nem tudja megmondani mert a másiknak nem volt biztosítása és ez ilyenkor gázos, h a biztosítok szervezete a mabiz asszem így hívják mikor és egyáltalán mennyit fizetne nekem! de felvettük a kapcsolatot azzal az emberrel akiről raktam ide a linket és biztató dolgokat mondott, hamar ellehet intézni azt h a biztosítók szerevezete a mabiz fizessen és mivel az autosnak nem volt felelősség biztosítása azokon pedig behajtja majd a mabiz miután kifizetett engem!
beszéltem már vele biztató dolgokat mondott! csak azért kérdeztem, h volt e már vki nála!
Hívd fel vazze, jobban jársz
hahoooooo! vki ismeri ezt az oldatl? http://www.motorbalesetek.hu/
mi van pöcs?
őket ismeri vki érdemes lenne így elintézni a balesetemet amiben nem én voltam a hibás és a kár okozojának még felelősség biztosítása sem volt? nessaya
[284] tegnap 11:19
szia,motorbalesetekkel foglalkozom,bármit meg tudok oldani.
nekem megnyitja,www.motorbalesetek.hu
de ha gondolod,302588132
Péter
Mar csak 3-at kell aludni. Kis segitséggel csak kettot...
kivácsian várom a videot amit a kipuffról teszel fel!
Jo valasztas
full-gas szekszárd
Helyileg hol csinaltatod meg a gepet?
nem tetettem fel mert nem kaptam hozzá! sajna! de miután kész lesz motorom szeretnék venni rá vmi dobot!
A hetvegen dobok fel egy videot, aztan ha az idojaras a baratunk lesz eloben is prezentalom valahol.
Domino, ha fent van a yoshi, szivesen meghallgatnám..
Amúgy az 1000-es szervizkor tetettel fel sport dobot a masnara? Penteken megyek az 1000-es szervizre es feldobatom a yoshi cuccot, eshat kivancsi lennek a tapasztalatra ha van.

Domino
valaki tud esetleg k1-hez pályaidomot olcsón?lehet használt is