Jó hogy ilyen nagy az együttérzés így motorostársak között. Szerintem mindenki téved így vagy úgy az utakon, nem kellene ennyire fikázni egymást, arra ott vannak az autósok.
ÓÓ de okos vagy köszi hogy helyre tettél már egy kicsit! Nem sírok egyáltalán mert kifizetem és kész ez van benéztem de ha nem ismersz ne bőlcselgess már te nekem!
Ez van fizettem már én is büntit mint mindenki más is, vele jár a dolgokkal, akkor lett volna eszed mikor tépettél.
Nem utólag kell sírni ríni, meg ismerőst keresni aki elintézi a dolgot.
Remélem sikerül legalább részletre megkérni! A rendszámom már kész a következő szezonra most végeztem vele! Az esik rosszul hogy két cimbimet is most kaptak el ittas vezetésél és ők meguszták 3 hónap jogositvány elvétellel én meg ... na mind1 megprobálom kihozni a legjobbat a történtekből!
Remelem nem jarok igy, augusztusban meg bejaratos volt a gep, az SV meg erossen megbuheralva gurult az utolso par honapban mar ami a rendszamot illeti. Kicsit azert izgulok plane az osszeget latva...
A részletet megkapod szerintem, azzal nem lesz gond.
Nekem tavaly volt ha minden igaz és sokkal kevesebbet küldtek ki!
Nem emlékszem, de olyan 60e körül volt talán...
Én 90 helyett 160km/h körül mentem (előtte 200+ ) és be is vonták 3 hónapra a jogsim. (csak az A-t!)
Amit tettem és tehetsz, hogy írsz nekik egy levelet melyben megbánóan nyilatkozol az esetről és biztosítod őket, hogy a jövőben jobban figyelsz.
Plusz ha nem volt előtte gyorshajtásod akkor az is jó pont.
Megéri, nekem több 10e-et elengedtek.
Sok sikert!
nem tudom mi lesz a vége...de nem irigyellek az biztos,...Szerintem meg feleslegesen ne idegeskedj...Azzal nem lesz jobb...Bár kivülről könnyü magyarázni....Mindenesetre,remélem jol jössz ki a történetböl...
levélben nincs külön kiemelve de pénteken megyünk a rendör ismerőshöz és ő majd segit elmagyarázni hogy milyen lehetőségek vannak csak azért érdeklődőm itt tőletek mert nehéz lesz aludnom ma este
Kivívtuk a tiszteletet :D