Az aprilia sem rossz, de a ducati azért tényleg más , egyik ismerőömnek van itt egy 748-as, az is tetszik, de egyelőre még nem próbáltam, de ami késik, nem múlik.
Köszi szépen, de a Duki az bátyámé , de közösen használunk minden gépet.
Enyém az Aprilia RS125, amit most elakarok adni.
Az új gixer is úgy lesz, hogy kettőnké lesz és cserélgetjük. Jó lesz mert a két motor másban jó és mind a kettő másfajta élményt ad. Amikor kipróbáltam Pesten a 600-ast nagyon furcsa volt, de még tesómnak is tetszett.
Ajánlom neked, hogy próbálj ki egy vérbeli Ducatit és sztem egész életedre szerelmes legyel bele , én is így vagyok. De most ez a legjobb megoldás, hogy egy 4hengeres gép kell mellé.
A távolságban igazad van, párszor jártam bent, de én Jászberényben vettem, oda is hordom szervizbe, a miskolciakkal sincs bajom, csak olcsón ideadták a motort, megérdemelnek annyit, hogy oda hordjam.
Az sem mellékes, hogy a szerviz + útiköltség is kb. annyi, mint amennyit ezen a környéken mondtak csak a szervizre.
Amúgy Ózd mellett lakom.
Nem feltétlenül szürkeimport, az enyém is kereskedőtől van, és a Suzuki rt-n keresztül lett intézve.
Minden kereskedő más árréssel dolgozik, mindegyikkel másképp lehet megegyezni, sőt akár az árrések is lehetnek mások, ez nem 100%, de akár különböző trükkökkel ez is előfordulhat.
kereskedésben vettem számlával. nincs hozzá magyarnyelvü használati utmutato,és mint emlitettem garancia. a regadot be kell fizetni a kereskedönek,különben nem viheti vizsgáztatni. semmi hátrányod nincs a dologbol. eladásnál esetleg nehezebb lehet,mert sokan azt gondolják,hogy a szürkimport valami csibész dolog,pedig nem.én ugy szoktam,hogy visszaviszem ahol vettem,és elboltolom a következöre. sosem jártam rosszul! a garancia idö lejárta után már mindegy honnan-miként érkezett a motor,ha megtartod addig,akkor csak nyerhetsz a bolton.az én vételáramba belejátszott a sokéves barátság is. megkédezhetem mennyiért adja egyébként,ha érdekel. most láttam nála egy 750est,gondolom az is jo árban van.
Ez tuti nem szürke inportos, minden papírja megvan, az is, ami arról szól h Esztergomból hozták a köztpontból.
Én is utánna néztem, kérdeztem a szürke importnek és az a nagy különbség, hogy a kereskedésben számlát adnak rendesen, a szürke importnál pedig csak blokk szerű vmit, persze ez kereskedés esetén van. (ott is árulhatnak ilyet sunyiba)
te honna szereztél szürke importost? melyik kereskedésben, ha kereskedésről van szó? (persze akkor válaszolj, ha nem vagyok túl tolakodó)
nekem is jó lenne egy ilyan gép, persze ha tényleg semmi következménye nincs, csak a Mo-i garancia
Azt is hallottam, hogy a szürke gépeknél lehet gond a vámosokkal vagy apeh-osokkal(ebben nem vagyok biztos), mivel a regadó ilyenkor nem tisztázott, hogy befizették
sziasztok! lehet szürkeimportos is ennyiért,de mindenképp jo az ár. a szürkeimportosnak nincs garanciája,ezt be kell vállalni. az enyém is ilyen (már a harmadik) semmi gondom nem volt 1ik géppel sem. 2,1ért vettem.
Szerintem az lehet, ha kp-re is adják, akkor ok, nagy átverés nem lehet, de még egy kicsit megpróbálhatsz alkudozni(pl egy sisak, vagy hasonló), de csak finoman
Sjana ebben nem tudok tanácsot adni, az biztos, hogy a Suzuki az autókat gyakorlatilag ész nélkül akciózza, de egyszerűen nem tudjuk, hogy a válság meddig tart(mi bízunk benne, hogy rövid lesz), a banki üzletkötőink (némelyik) úgy gondolják, hosszabb távú lesz.
De én úgy gondolom, hogy talán a tél miatt ősszel nagyobbak az akciók, télen talán mégnagyobbak, ezért most olcsóbb.
Azért jól nézz szét minden kereskedésben, mert hatalmas különbségek lehetnek, én tavaly szeptemberben vettem az enyémet 0km-esen 1,9-ért,+ ühelyezés, bár nekem kis hátszelem is volt:) ja és kp-re, tehát nem volt ámítás.
Köszi a tanácsodat.
Igaz én kp-ra veszem majd a gépet, de szted mikor érdemes gépet vásárolni most tél előtt vagy tavasszal?
Hogy látod most, az árak a válság miatt lentebb fognak menni vagy szted mi lesz így kereskedő szemmel?
Hi!
Nem akarok beleszólni, de én is kereskedő vagyok, csak én autókkal foglalkozom, ott ahol úgy van meghirdetve, hogy az ár csak hitel esetén érvényes, nem nagyon szabad semmit venni , hosszú lenne leírni miért, a lényeg menjetek el egy másik kereskedőhöz, számoljon ő is egy hitelt, és lám kevesebb lesz a részlet a drágább motorra .
Persze nem beleszólni akarok, mindenki azt vesz, és azt csinál a pénzével amit akar, én csak segíteni szeretnék, ha esetleg kérdés van, szóljatok.
A fehér felni szívás, sz'al ne vegyél fehéret. Vegyél inkább sárgát... ja és állítólag hirtelen le lehet dönteni, mint egy versenymotort.
Viccet félretéve rengeteg teszt található a neten és nyomtatott formában mindenki megtalálja a számára hiteles forrást. Szerintem próbáld ki valamelyik kereskedőnél, nem fogsz csalódni.
November 12.-e körül úgy néz ki, hogy én is tagja leszek a gixeresek táborának.
( jön a gép )