Segítséget szeretnék tőletek kérni, aki tud azt kérem írja le tapasztalatát.
Motor vásárlás előtt vagyok és kinéztem az új gixer 600-as fehérben. Most, hogy közeleg a tél, jobb árban hozzá lehet jutni és ebben szeretnék véleményt kérni.
Egy kereskedőnél 2.273.000 van zsír új K8as gixer 600 + a forgalomba helyezés (a teljes ár 2.3m )
Szeretném kérdezni, hogy érdemes tavaszig várni, vagy ez az ár elég jó és akkor vétel most?
Akinek van tavaszi vásárlásról tapasztalata, hogy hogyan alakulnak a kedvezmények és árak, segítsen.
Off:
Oszlopnak ütközött egy motorkerékpár kedden Baján, a Duna-hídon; a hátul ülő fiatal lányt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, a jármű vezetője, egy 19 éves fiatalember könnyebben sérült meg.
A fiatalembernek csak segédmotoros kerékpárra volt érvényes vezetői engedélye, és a bukósisakját nem előírás szerint viselte, az a szemére csúszott.
A fiatal korábban már két alkalommal követett el szabálysértést, mert nem rendelkezett az adott járműre érvényes vezetői engedéllyel, illetve az általa vezetett motorkerékpárt még nem helyezték forgalomba Magyarországon.
hy...Én kb.másfél hónapja ütem fel a 600-as motorra..mÉGPEDIG UGY HOGY..1797-BEN 17évesen ültem először motoron(simson)amivel egyböl akkorát borultam,hogy összecsúkódot.A gazdája meg szivrohamot kapott...Aztán rá két hétre megint próbálkoztam...Az eredmény semmit sem áltozott..ugyanaz...borulás,törés....Aztn 11évvel az eset után két éve ujra nyeregbe pattantam..annyi külömbséggel,hogy nem simsonra,hanem 250-es etz-re... El sem hiszitek..se borulás,se törés...Nem tudom,hogy de ment a dolog...Kb 1 órát motoroztam....vagyis bénáztam...Szóval úgy 27 évesen komoly voltam....pffff.. Aztán sokáig megint semmi...Végül rávettem magam és beiratkoztam jogsira....Ién márciusban vettem egy saját ETZ-t és azt nyüstöltem...A lényeg,hogy összes motorozási tapasztalatom(tapasztalatlanságom)és kb.összvissz300...igen jol olvasod mindössze 300 kilóméterrel a hátam mögött(ennyit motoroztam,ebbe bene van a motorsuli is) vettem agusztusba egy 600-as gixxert....Egy hétig csak nézegettem,felülni sem mertem rá...Itt kértem tanácsokat.....Ami a legmeggyőzőbb volt az az amit Tuis irt....Mégpedig,hogy nem kell félni,mert az ember irányitja a gépet és nem forditva...Ennek függvényében rávettem magam felültem és mentem...Meg bénáztam egy csomót.. Ennek lassan 2 hónapja...viszont azóta semmi gond...Felismertem az erejét és nyilván aki régebb óta motorozik,pláne ezresekkel annak nem nagy kunszt,de elhiheted,hogy szerintem is nagy még neked az a motor....Velem azért más a helyzet,mert a környezetembe mindenki tudja,hogy baj van az agyammal,és néha profikat meghazudtoló müveleteket hajtok végre egy olyan motorral amire másfél hónapja még fel sem mertem ülni....de ez más...Szóval szerintem is mindenki azt csinál amit akar,....de nekem az a véleményem,hogyí mindenkinek lehet még mit tanulni.....mert ha valaki ugy gondolja,hogy neki már nincs mit...az enyhénszolva is baj..... rotty........
Ismerem őket ( Jano ), de idén még biztos nem leszek minta. 2000 km előtt nem akarom nagyon megbuheráltatni. jelenleg 1300-nál áll az óra éshát a következő pár hétvégen nem megyek vele, a hétköznapi használat sajna mostanság kizárt.
Na igen az a csunya fekete doboz elnyel szinte mindent. Arrol nem is beszelve hogy a suly senem csekely.
Sz'al lehet hogy beszelek a futesszerelo haverommal hatha hegeszt ra valami okossagot.
összekötőcsövet meg lehet csináltatni is, múltkor egy rally-is oldalon egy faszi hirdette h autokra motorokra összekötőcső meg sportkipuff gyártását vállalja!
Tudod miért nem szól űberbrutálul? Mert ott az a geci középdob alul, benne minden vacakkal. Én valami olyasmit tervezek hogy azt élből megszüntetem, csak egy összekötőcső lesz alul...
Múltkor kipróbáltam hogy leszedtem a dobot és úgy motoroztam. Nem volt nagy hangja úgyse, mert a középdob nagyon visszafogja..
Felkerult a yoshi cucc a gepre eshat szereny velemenyem szerint hatalmasnagy kulonbseg nincs. Kicsit tobbet vartam nem is tudom miert.
Video / kep sajnos nincs mert besz@rt a fenykepezogep kamerat meg nem sikerult kolcsonkapni. Talan majd a jovo hetre lesz nemi anyag.
a hűtő sérült meg könnyen és olcson javítható egy kis pontban van benyomva illetve a betöltő nyílás sérült meg, az idom pedig karcos és 2-3 helyen megrepedt! 1hónapos cuccról van szó! akit érdekel az hívjon, emailre nem válaszólok! ár megegyezés szerint! tel: 30/825-3436
Én nem nagyon várnék, szerintem 2,3-ért jó áron kapod..