gyorshajtás, május 3-án. Július környékén küldték ki. Kifogásoltam, de azóta nem kaptam választ..
(én meg május végén ott mondogattam magamnak hogy húde beszívták azok akik május 1 óta gyorshajtottak. Akkor még nem tudtam hogy magamról is beszélek :) )
Perzse azt írhat ha már megjött a határozat, az a lényeg hogy ne fellebezés legyen a tárgy mert azután fizetni kell 5000Ft-ot.
MI is írtunk, májusi csekk miatt, még nem jött válasz...
Remelem nem volt egyeb korlatozas, bar mintha mostansag teleszortak volna 100-as tablakkal az autopalyat Szfvar es BP kozt... Eddig legalabbis nem tunt fel hogy ott van a tabla minden kanyar elott.
Amúgy én azt csináltam tavaly, hogy írtam egy levelet amiben az állt, hogy: hátrányos helyzetű családban élek stb stb... és nagyon nehéz lenne kifizetnem a pénzt! Meg volt egy ügyvédem is! Az eredmény: 3 hónap eltíltás, és nem kellett egy vasat sem fizetnem! Pedig nem volt jogsim, 200-al mentem a 40-es táblánál!
nem akarok beleugatni mivel a Te dolgod, de egy bünti miatt nehogymá eladd a motor! nehogymá a zsaruk győzzenek és ritkítsák sorainkat! Kapják be, be kell nyelni a keserű pirulát és legközelebb óvatosabban közlekedni. Meg kell próbálni kiköhögni valahogy a zsét, azzal hogy eladod a motort csak magadat rövídíted és a zsarukat gazdagítod.. A családod meg ne a zsaruk mellé álljon már, rendben vagy hogy gyorshajtottál de a büntetés nagysága nagyon nincs szinkronban a vétséggel! Sajna ilyen országban élünk, de ha még bele is nyugszunk akkor ez a mi hibánk is..
Jah, aszittem meguntad és váltani szeretnél! Nem láttam az előzményeket! Filózok, hogy eladjam és vegyek egy 600-ast újra vagy sem! Nagy nekem még ez a Mille, meg a legszebb a K4 600 gixxi a világon! Na ha elviszik az enyémet, akkor beszélünk! Mennyi a legalja?
hát sajna tényleg úgy tünik el kell adnom családom nagyon rossznéven vette a csekket azóta mindenapos a balhé a motor miatt ha komolyan érdekel beszélhetünk róla! A netre már főlraktam .
Ugy tunik karacsonyra en is kapok egy csekket... M7 Penteken ~ 150 Km/h autoval, kek-feher auto elbujva szkenelte a nepet...
A tablazat szerint ugy 30 penz lesz. http://www.traffipax-radar-lez...
(én meg május végén ott mondogattam magamnak hogy húde beszívták azok akik május 1 óta gyorshajtottak. Akkor még nem tudtam hogy magamról is beszélek :) )
MI is írtunk, májusi csekk miatt, még nem jött válasz...
A tablazat szerint ugy 30 penz lesz.
http://www.traffipax-radar-lez...