csá!
ma reggel 10től este fél 7ig folyamatosan motorztunk, motoroztam! egy piros fehér r1-es sráccal motoroztunk fél kettőig utána egyedül mentem, voltunk szekszárd felé is de szinte egész délelőtt azon a "jó szakaszon voltunk! azokat akiket mondasz velük én is találkoztam szakályban!
jövőhétvégén motorozhatnánk egyet ha jó idő lesz! R1 szervizben lesz én meg tök egyedül nem szeretek menni!
amugy este voltam felétek kurdi benzinkúton fordultam meg.
Úgy néz ki az volt a baja mmint a stendernél a kis kapcsoló mondjuk nem 100% mert azt a nagy csatit (ami feljön a blokkból a műszerfalra) kicsit megtisztítottam mert eléggé oxidos volt szal vmelyik a 2 közül volt a ludas...
THX a tippet
És most mindenki menjen gurulni mert jó idő van...de csak ésszel
ma reggel 10től este fél 7ig folyamatosan motorztunk, motoroztam! egy piros fehér r1-es sráccal motoroztunk fél kettőig utána egyedül mentem, voltunk szekszárd felé is de szinte egész délelőtt azon a "jó szakaszon voltunk! azokat akiket mondasz velük én is találkoztam szakályban!
jövőhétvégén motorozhatnánk egyet ha jó idő lesz! R1 szervizben lesz én meg tök egyedül nem szeretek menni!
amugy este voltam felétek kurdi benzinkúton fordultam meg.
805km-nél járok úgyhogy lassan beszerzem az olajat
repsol moto racing 10w 50
Te milyen olajat vettél 1000 szervízhez?
Amúgy nem hiszem hogy spéci lenne mert a múltkor megálltam egy srácnak mert ott szerelte az út szélén az Apriliáját és ahoz is jó volt.
Azon kívül,hogy összetört,bővebben!
THX a tippet
És most mindenki menjen gurulni mert jó idő van...de csak ésszel