Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be is vonják?
én 50 helyett 70-nel mentem,ráadásul behajtottam oda ahova tilos lett volna(levágtam az utat)...Pont meglátták a zsernyákok.....meg nem volt befizetve a kötelzőm és igy 70.000-volt...irtam kérelmet és megadták havi 10.000-rével....
neked mennyi volt a bünti és mekkora törlesztöt kértél?
szerintem csak annyit,hogy megkéred részletre...Én már jártam igy...igaz nem 300.000 volt, de kibujni ,azt az egyet nem lehet...sajna....
Na srácok ma megkaptam ez első csekkemet életemben a zsernyákoktól 300000Ft-ról azt hittem beszarok amikor megláttam aug. 24-én 50 helyett 133-al mentem! Fellebezhetek! Csinált már valaki ilyet vagy járt már valaki igy?
Bocs a szemelyeskedesert.
Én?
Dehogy tekerem

(a poén csattanója az adatlapomon a nevem)
Szerintem jobban jartok ha visszateszitek a gyarit, mert a labanc elkerheti a sportdob osszes papirjat es kepes be is meretni a zajszintet ( ez eltarthat par napig is, es akkor vege is a turanak ).
köszi szépen az infót.
Mindent lehet csak akarni kell! Na szóval.................... Persze hogy lehet,bár dugócserével/is/ hosszútávon jobban járnál!
Sziasztok! Azt tervezzük a haverokkal hogy tavasszal kimegyünk ausztriába a hegyekbe szerintetek lecseréljük a sportdobokat a gyárira? Ők szigorubban veszik ugy tudom ezt a dob kérdést!
heló mindenkinek. valaki megtudná nekem mondani hogy nikoszilos hengeres motort lehet gyűrüzni?
Köszönöm a válaszokat!
De sikerült megoldani a problémát! Egy jó barátom megoldotta gondot. Az volt a baj hogy:
Van a gépemben egy utólag felszerelt riasztó ami nem működik....eddig se volt jó, de ment a gép...és a hibakód alapján emlékezett, hogy csinált ilyen gépet és a benzin pumpa relénél nem volt valami rendben! Megnéztük és az egyik vezeték amin az áram ment a reléhez, nem volt feszültség, ez a vezeték keresztül ment a riasztón, és kiiktatta a riasztót a körből....persze hozzá kell tennem, hogy semmi mérő eszköz nem volt nála és így összedobta 30 perc alattXD
Más: tudja valaki hogy hol van a K4 600-ban az index relé mert balara fullra elment az index jobról meg csak néha müködik a választ előre is köszi!
Suzuki kereskedésbe
Szia az FI hiba kód nagyon sok hibát takarhat a legegyszerűbb ha beviszed egy közeli kereskedésbe és kiolvastatod ott azonnal megmondják hogy melyik részen kell keresgélni! Nálam is volt már FI de nálam a fővezeték köteg volt szétcsuszva/leesve ami a vázon belül megy Brain barárom megigazitotta és azóta is jó ezúton is köszi Brain!
Az FI ha jól tudom motordiagnosztikai hibát jelent..Volt valami előzménye a dolognak? Eldőlés, leállás, stb?
Jha, azt nem írtam, hogy amikor indítom, működik az önindító...legalábbis pörgeti a főtengelyt...csak lehet szikrát nem ad a hiba miatt....nem tudom...
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gépem (K1-es), FI hibaüzenetet ír ki, és nem indul. Amikor ráadom a gyújtást, és ellenőrizni kezd, nem adja ki azt a sípoló hangot...olyan mint amikor a vészleállító bevan kacsolva és úgy adnám rá a gyújtást...
Utánakerestem itt fórumon, de nem találtam sokmindent. Gondolom a gyújtással lehet valami...
Aki bármit tud segíteni, hogy mi lehet a hiba azt megköszönöm! vagy aki már találkozott ilyennel....

Üdv. Szép napot!
Szia Jacis!
Nem nagy valami a szelephézag állítás ..én a Prop-tech-hez vittem és 1 óra alatt végeztek vele...és mivel minden a gyári értéken volt így csak a munkaórát kellett megfizetni..ha valami nem jó akkor eltarthat hosszabb ideig is mivel akkor ugranak a vezérműtengelyek.mivel te is az elsőre viszed így valószínű hogy neked sem lesz semmi gond vele ..de persze le kell ellenőriztetni!
Üdv.: Joe

Ui. Van rólad egy-két kép a pályáról..ha kellenek..
köszi, de még nincs meg
Grat. a géphez
Hát jó pár órás mert meg kell várni amíg lehűl a blokk. Plusz levenni az injektort meg a többit. A hűlésen kívül 1,5-2 munkaórára simán számíts. (De lehet 3is ha genyó az szaki)
Sziasztok! Úgy néz ki hogy el kell vinnem a gépet szelephézag állitásra mennyire nagy meló az meg kb mennyi ideig tart megcsinálni meg mennyi lové átlagban? Aki csináltatott mát ilyen írjon légyszi!
ugylegyen.............