én 50 helyett 70-nel mentem,ráadásul behajtottam oda ahova tilos lett volna(levágtam az utat)...Pont meglátták a zsernyákok.....meg nem volt befizetve a kötelzőm és igy 70.000-volt...irtam kérelmet és megadták havi 10.000-rével....
Na srácok ma megkaptam ez első csekkemet életemben a zsernyákoktól 300000Ft-ról azt hittem beszarok amikor megláttam aug. 24-én 50 helyett 133-al mentem! Fellebezhetek! Csinált már valaki ilyet vagy járt már valaki igy?
Szerintem jobban jartok ha visszateszitek a gyarit, mert a labanc elkerheti a sportdob osszes papirjat es kepes be is meretni a zajszintet ( ez eltarthat par napig is, es akkor vege is a turanak ).
Sziasztok! Azt tervezzük a haverokkal hogy tavasszal kimegyünk ausztriába a hegyekbe szerintetek lecseréljük a sportdobokat a gyárira? Ők szigorubban veszik ugy tudom ezt a dob kérdést!
Köszönöm a válaszokat!
De sikerült megoldani a problémát! Egy jó barátom megoldotta gondot. Az volt a baj hogy:
Van a gépemben egy utólag felszerelt riasztó ami nem működik....eddig se volt jó, de ment a gép...és a hibakód alapján emlékezett, hogy csinált ilyen gépet és a benzin pumpa relénél nem volt valami rendben! Megnéztük és az egyik vezeték amin az áram ment a reléhez, nem volt feszültség, ez a vezeték keresztül ment a riasztón, és kiiktatta a riasztót a körből....persze hozzá kell tennem, hogy semmi mérő eszköz nem volt nála és így összedobta 30 perc alattXD
Szia az FI hiba kód nagyon sok hibát takarhat a legegyszerűbb ha beviszed egy közeli kereskedésbe és kiolvastatod ott azonnal megmondják hogy melyik részen kell keresgélni! Nálam is volt már FI de nálam a fővezeték köteg volt szétcsuszva/leesve ami a vázon belül megy Brain barárom megigazitotta és azóta is jó ezúton is köszi Brain!
Jha, azt nem írtam, hogy amikor indítom, működik az önindító...legalábbis pörgeti a főtengelyt...csak lehet szikrát nem ad a hiba miatt....nem tudom...
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gépem (K1-es), FI hibaüzenetet ír ki, és nem indul. Amikor ráadom a gyújtást, és ellenőrizni kezd, nem adja ki azt a sípoló hangot...olyan mint amikor a vészleállító bevan kacsolva és úgy adnám rá a gyújtást...
Utánakerestem itt fórumon, de nem találtam sokmindent. Gondolom a gyújtással lehet valami...
Aki bármit tud segíteni, hogy mi lehet a hiba azt megköszönöm! vagy aki már találkozott ilyennel....
Szia Jacis!
Nem nagy valami a szelephézag állítás ..én a Prop-tech-hez vittem és 1 óra alatt végeztek vele...és mivel minden a gyári értéken volt így csak a munkaórát kellett megfizetni..ha valami nem jó akkor eltarthat hosszabb ideig is mivel akkor ugranak a vezérműtengelyek.mivel te is az elsőre viszed így valószínű hogy neked sem lesz semmi gond vele ..de persze le kell ellenőriztetni!
Üdv.: Joe
Ui. Van rólad egy-két kép a pályáról..ha kellenek..
Hát jó pár órás mert meg kell várni amíg lehűl a blokk. Plusz levenni az injektort meg a többit. A hűlésen kívül 1,5-2 munkaórára simán számíts. (De lehet 3is ha genyó az szaki)
Sziasztok! Úgy néz ki hogy el kell vinnem a gépet szelephézag állitásra mennyire nagy meló az meg kb mennyi ideig tart megcsinálni meg mennyi lové átlagban? Aki csináltatott mát ilyen írjon légyszi!
Dehogy tekerem
(a poén csattanója az adatlapomon a nevem)
De sikerült megoldani a problémát! Egy jó barátom megoldotta gondot. Az volt a baj hogy:
Van a gépemben egy utólag felszerelt riasztó ami nem működik....eddig se volt jó, de ment a gép...és a hibakód alapján emlékezett, hogy csinált ilyen gépet és a benzin pumpa relénél nem volt valami rendben! Megnéztük és az egyik vezeték amin az áram ment a reléhez, nem volt feszültség, ez a vezeték keresztül ment a riasztón, és kiiktatta a riasztót a körből....persze hozzá kell tennem, hogy semmi mérő eszköz nem volt nála és így összedobta 30 perc alattXD
Olyan kérdésem lenne, hogy a gépem (K1-es), FI hibaüzenetet ír ki, és nem indul. Amikor ráadom a gyújtást, és ellenőrizni kezd, nem adja ki azt a sípoló hangot...olyan mint amikor a vészleállító bevan kacsolva és úgy adnám rá a gyújtást...
Utánakerestem itt fórumon, de nem találtam sokmindent. Gondolom a gyújtással lehet valami...
Aki bármit tud segíteni, hogy mi lehet a hiba azt megköszönöm! vagy aki már találkozott ilyennel....
Üdv. Szép napot!
Nem nagy valami a szelephézag állítás ..én a Prop-tech-hez vittem és 1 óra alatt végeztek vele...és mivel minden a gyári értéken volt így csak a munkaórát kellett megfizetni..ha valami nem jó akkor eltarthat hosszabb ideig is mivel akkor ugranak a vezérműtengelyek.mivel te is az elsőre viszed így valószínű hogy neked sem lesz semmi gond vele ..de persze le kell ellenőriztetni!
Üdv.: Joe
Ui. Van rólad egy-két kép a pályáról..ha kellenek..