Jó döntés, pláne egy új motor esetében. Csináljanak mindent hivatalossan sok pénzért de pöpec módon. A károkozó meg fizessen mint a katonatiszt. Ja és ne legyél akkora lúzer mint én leutóbb ( ~ 10 hónapot vártam mire a biztosító kiköhögte a lét... ).
Maximálissan egyetértek az előttem felszólalóval. Ronda dolgok következhetnek az 50-ről 600-as upgarde-ből pláné fiatalon. Ha a 250 cm3 picike, még mindíg ott van a 400/500-as géposztály butított változata. Persze ez nem szentírás, csupán javaslat.
akkor azt hiszem, a márka kereskedéses javítás lesz inkább egy ft-om se maradjon rajta viszont bukni se szeretnék téritse meg minden káromat a biztosító és eredetiben kérem vissza a motoromat zsír új gyári alaktrészekkel! tegnap előtt volt még csak egy hónapos és kurvára sajnáltam mert a szerelmem egy kis cigánygyerek jött belém, szívem szerint ott helyben kivégeztem volna!
kb 1 hónap, beviszed a papírokat, aztán kárszakértő megnézi, ott felajánlanak kb 3 lehetőséget, gyors kár, autóknál ajánlatos, jóval többet adnak mint amibe javítás kerül, itt nem bizti, másik h megcsináltatod és viszed a számlát v fizetik vagy nem, v az általuk kijelölt hejen javitják, lehet kell toldani a végén, legjobb az ha olyan helyre vinnéd a mocct papirokkal együtt ahol biztositózást is intéznek egyben meg javítást is, vmi márka kerben, és igy valszínü nem kerül semmibe és visszakapod a kész mocct. De lehet előnyös a gyorskár is, mert ha nem fogadod el amit felajálnak lehet választani, de ha jó az összeg bontóból viszonylag olcsóbban össze lehet szedni a cuccokat, és még pénzed is marad.
kijöttek a helyszínelők és akkor a srác azt mondta h elismeri és akkor a helyszínelők ők töltötték ki igazából a papírt, meg a helyi rendőrők felírták, h is történt a dolog, de konkrét helyszínelés nem volt!
a biztósítos papirra csak a motorsérülése lett ráírva! utolag ráírhatom h a ruhám is megsérült, vpedig elég csak ha bemutatok egy szakadt ruhát a biztósítonak?
Domino