Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó döntés, pláne egy új motor esetében. Csináljanak mindent hivatalossan sok pénzért de pöpec módon. A károkozó meg fizessen mint a katonatiszt. Ja és ne legyél akkora lúzer mint én leutóbb ( ~ 10 hónapot vártam mire a biztosító kiköhögte a lét... ).

Domino
Maximálissan egyetértek az előttem felszólalóval. Ronda dolgok következhetnek az 50-ről 600-as upgarde-ből pláné fiatalon. Ha a 250 cm3 picike, még mindíg ott van a 400/500-as géposztály butított változata. Persze ez nem szentírás, csupán javaslat.
50-es motor után 17 éves fejjel ne akarj Te gixxere ülni.Inkább valami 250-es csodajárgányt kellene nézned..Pl ott a kawa ZX250R..
nem
viszont SV650-t 25kw-s papírral lehet venni. vagy ha veszel újat akkor úgy vizsgáztatod le
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy lehet-e gsx-r600-ast venni lefolytva, hogy tudjam vezetni A korlátozottal?
akkor azt hiszem, a márka kereskedéses javítás lesz inkább egy ft-om se maradjon rajta viszont bukni se szeretnék téritse meg minden káromat a biztosító és eredetiben kérem vissza a motoromat zsír új gyári alaktrészekkel! tegnap előtt volt még csak egy hónapos és kurvára sajnáltam mert a szerelmem egy kis cigánygyerek jött belém, szívem szerint ott helyben kivégeztem volna!
kb 1 hónap, beviszed a papírokat, aztán kárszakértő megnézi, ott felajánlanak kb 3 lehetőséget, gyors kár, autóknál ajánlatos, jóval többet adnak mint amibe javítás kerül, itt nem bizti, másik h megcsináltatod és viszed a számlát v fizetik vagy nem, v az általuk kijelölt hejen javitják, lehet kell toldani a végén, legjobb az ha olyan helyre vinnéd a mocct papirokkal együtt ahol biztositózást is intéznek egyben meg javítást is, vmi márka kerben, és igy valszínü nem kerül semmibe és visszakapod a kész mocct. De lehet előnyös a gyorskár is, mert ha nem fogadod el amit felajálnak lehet választani, de ha jó az összeg bontóból viszonylag olcsóbban össze lehet szedni a cuccokat, és még pénzed is marad.
srácok!
Kb. mennyi idő alatt lehet lezongorázni azt,h a motorom kész legyen és a biztosító is fizessen?
bassza meg kurva jó idő van és nem tudok menni motorozni!
MSNen megbeszéljük! ( cím adatlapon )
talán jobb is h nem volt helyszínelés mert akkor csak húzavona van
kijöttek a helyszínelők és akkor a srác azt mondta h elismeri és akkor a helyszínelők ők töltötték ki igazából a papírt, meg a helyi rendőrők felírták, h is történt a dolog, de konkrét helyszínelés nem volt!
Volt helyszínelés? Van róla papír?
remélem nem fog szopatni a biztósító elismerte a sráca doglot a rendőrők is kint voltak igaz ők nem láttak semmit utólag!
igénybe venném a szakadt ruhádat ha lehetséges, ha bejön a dolog akkor osztozunk
Hát akkor ne csináld. Csak egy ötlet volt. De majd ha szopat a biztosító akkor jól jön egy kis fájdalomdíj.
még annyi h nem estem el a motorral szerencsére és ha mutatok egy szakadt ruhát ami ezer helyn vérzik az is necces h beveszik e
vannak motoros cimborák csak nem tudom h kinek lehet sérült ruhája
Utólag ne írj rá semmit. Mond meg, hogy nem tudtad, hogy azt is oda kell írni. Ennyi. Vagy elhiszik vagy nem.
még sohasem volt biztósítóval dolgom azért kérdezem amatőr vagyok a témában
Ja, hogy a motoros cimborák kimerülnek a sportmotoros ismeretségekben?
a biztósítos papirra csak a motorsérülése lett ráírva! utolag ráírhatom h a ruhám is megsérült, vpedig elég csak ha bemutatok egy szakadt ruhát a biztósítonak?
adjon vki szakadt bőrruhát kölcsönbe!
Szerezz te buta.
sajna ez történt ma! hétvégi vasárnapi motorozás kilőve!