Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép, gratula!
De kis gonoszan majd 3000 km után meg fogom kérdezni Tőled hogy a fehér színűt elcserélnéd-e más színűre
holnap lesz végre kész a motorom azé 3 hetet vártam az alkatrészre meg mire összerakták ezé picit mérges vok, de végre kész lesz!
de tuti h hamarosan összetöröm megint mert jön a kibaszott hideg idő, de már semmi sem érdekel -20ban és térdig érő hóban is 280-al fogom húzni neki! nem érdekl már semmi tiszta idegbeteg vagyok 1hónap és 3napot hagytam ki egy fasz autos miatt ennyi idő még sex nélkül is sok nemhogy motor nélkül!
gartulálok hozzá! egy a baj jön a szar idő!
Helló, én még csendben vagyok, majd holnap írok, vagy holnaptól.
Holnap hozom haza a kcsikét. (600 K8 white)
mi van veletek nem ír senki? merre vagytok
Van egy Sidi Vertigo Corsa csizma eladó....
Kék-fehér-fekete....43-as zsír új.... 70K
moto-marketben
Az a lényeg ,hogy jól szórakozol.
melyik kereskedésben van? csabán?
Csak a Kawa sok sikert hozzá!
sajátja a gixer! nekem most épp nincs motor de ugy néz télen meglesz a drága :) egy 04es kawa 636
Hja, picit más a nyomatékgörbe. Mondjuk nincs referenciám Mille ügyben de meg tudlak érteni hogy gixerre vágysz. Mindenesetre a helyedben nem vennék rommátört haszált példányt csakmert gixer.
Na ez az! A gixxer sose lesz olyan nyomatékos, mint a mille!
egyet bírok érteni! A gixer nem mille...
Mindig gsx-r mániás voltam, nemtok kiszeretni belőle sajnos akármennyire is teccik a Mille!
szerintem meg kell halgatni hogy hogy szól a motorja meg menni kell vele hogy húz-e valamerre és ha minden stimmel akkor 1milla az nagyon jó ár!
12 ezer km! csak érted, a mille hibátlan.. ! na mind1 majd meglátjuk! :) azt mondják annyira nem bírja, mint egy mille..
annyiért szerintem jó (fényezésén látszik kicsivel sötétebb sztem)
Hát 1 misi! De ők jóval az ár alatt adnak mindent! De a lényeg az, hogy volt már tőrve... Szted?
mi pénz?
Szasztok! Vélemény?
oda adod neki hogy a tieddel tanulgassa a holtpontot?
Haver megtudta milyen holtpontul tul kerekezni csak épp már visszahozni nem sikerült! Szóval bal oldali olaj dekni, bal lábtartó,farokidom meg kuplung és fék kar kellene! K4 600
ha meg szeretnél tanulni motorozni, cseréljünk
Szia! Mi történt miért kell alkatrész?