a rendőrők ki kellett őket is hívnom mert nem akarta a srác elismerni a felelősségét - na a rendőrők kurva rendesek voltak a srácra úgy ráíjesztettek, h az azonnal elismerte a hibáját!
ja annyit a vezetési stílúsról h négy utca kereszteződésében (amugy ez egy keskeny kereszteződésfaluban történt) na mindegy! tesokám gondolt egyet lesautozz azonnal rückverts és paldó gázon teljesen alászedve a korámányt meg akart fordulni! persze ha már vki ilyet akar csinálni legalább nézzen hátra a tükörbe de ő nem tette minek! én meg nem tudtam már megállni teljesen és a bal elejét elkaptam csiszre 5cm-el még jobban eltudom rántani a motort akkor megúsztam volna, dehát nem jött össze a kevés!
uhh basszus, sajnálom. Neked nem lett bajod? Mert az a lényeg. Pénzedbe nem fog kerülni, a szervíz kicserél minden sérült alkatrészt és a biztosító kifizeti a szervíznek. Vázad nem sérült?
szevasztok!
ma törték össze a kereken 1 hónapos motoromat! szaros kis golf 1-el belémjöttek aztán a felelősséget se akarták elismerni az elején, miután kihívtam a helyszínelőket és elmagyarázták a srácnak h jobban jár ha elismeri mert több pontban is bele lehetett volna kötni, azután hajlandók voltak kitölteni egy biztosítos papírt a kis férgek!
a jobb oldali idom törött szét és a hűtőm lyukadt ki v vmi mert folyt belőle a víz szerencsére nem sérült meg jobban a motorom nem keletkezett nagyobb kár benne! felhívtam a helyszínen a full-gas-t és megkérdeztem az árakat 115.800ft+áfa a hűtő, a jobb oldali idom meg 47.000ft+áfa + szerelés + a motor szervízbe történő szállítása! hétfőn bemegyek az allianzhoz leadom a biztosítási papírt és várok a kárfelmérőre. remélem 1 forintomba se fog kerülni az ügy!
Sziasztok eladó a szépségem:
suzuki gsx-r 600 k6, kitűnő műszaki és esztétikai állapot, magyarországi, vezetett szervízkönyves, 2 gyári kulcs, szerszámkészlet, forgalmi, törzskönyv, kitűnő láncszettel és új hátsó gumival, garantált kilométerrel! 20% befizetéstől elvihető hitelre is!
Ár 1480000ft
06-20-3919664
Sziasztok ha valaki megtenné nekem h leméretezné a bukogombáját azt nagyon megkoszonném. ja k7-re kellen emailom rx-24@freemail.hu előre is köszönöm jó gurulást mindenkinek
ma törték össze a kereken 1 hónapos motoromat! szaros kis golf 1-el belémjöttek aztán a felelősséget se akarták elismerni az elején, miután kihívtam a helyszínelőket és elmagyarázták a srácnak h jobban jár ha elismeri mert több pontban is bele lehetett volna kötni, azután hajlandók voltak kitölteni egy biztosítos papírt a kis férgek!
a jobb oldali idom törött szét és a hűtőm lyukadt ki v vmi mert folyt belőle a víz szerencsére nem sérült meg jobban a motorom nem keletkezett nagyobb kár benne! felhívtam a helyszínen a full-gas-t és megkérdeztem az árakat 115.800ft+áfa a hűtő, a jobb oldali idom meg 47.000ft+áfa + szerelés + a motor szervízbe történő szállítása! hétfőn bemegyek az allianzhoz leadom a biztosítási papírt és várok a kárfelmérőre. remélem 1 forintomba se fog kerülni az ügy!
suzuki gsx-r 600 k6, kitűnő műszaki és esztétikai állapot, magyarországi, vezetett szervízkönyves, 2 gyári kulcs, szerszámkészlet, forgalmi, törzskönyv, kitűnő láncszettel és új hátsó gumival, garantált kilométerrel! 20% befizetéstől elvihető hitelre is!
Ár 1480000ft
06-20-3919664
A dobok az USA-ból érkeznek mint mindig
mail cim adatlapomon....
Metált birod?
segítség valaki árulja már el nekem hogy az ezres K1-k2 pályaidoma jó-e a 600asra vagy sokkal szélesebb?
http://sportmotor.hu/motoros_v...