Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a rendőrők ki kellett őket is hívnom mert nem akarta a srác elismerni a felelősségét - na a rendőrők kurva rendesek voltak a srácra úgy ráíjesztettek, h az azonnal elismerte a hibáját!
Uhhh most olvasom csak h mi történt, hát nem irugyellek...
amugy srácok mennyi idő alatt lehet lezongorázni egy ilyen biztósítos ügyet? még szeretnék idén motorozni!
ja annyit a vezetési stílúsról h négy utca kereszteződésében (amugy ez egy keskeny kereszteződésfaluban történt) na mindegy! tesokám gondolt egyet lesautozz azonnal rückverts és paldó gázon teljesen alászedve a korámányt meg akart fordulni! persze ha már vki ilyet akar csinálni legalább nézzen hátra a tükörbe de ő nem tette minek! én meg nem tudtam már megállni teljesen és a bal elejét elkaptam csiszre 5cm-el még jobban eltudom rántani a motort akkor megúsztam volna, dehát nem jött össze a kevés!
tényleg a munkadíjat is a biztósítója fizeti meg a motor szállítását is mert kurva mérges lennék ha más miatt nekem kellene állni ezeket!
jah srácok még annyit! a sofőr és a csaja hát finoman szólva nemzetiségi volt! gondolom többet nem kell magyarázni a vezetési stilusúkról!
nem lenne rossz dolog de sajnos nem volt ma rajtam bőrruha és az utcai ruhám se sérült meg!
JA ÉS nem volt rajtam pont ma bőrruha! szerencsére megúsztam ennyivel
semmi bajom hála istennek, csak szerelmem fáj a jobb oldali idom + A HŰTŐM FOLYIK!
Ha kell szakadt ruha, adok...
tanult kollégám jól beszél...törött telefon, bukósisak, stb..
Intézd úgy, hogy a ruhád is sérüljön.
uhh basszus, sajnálom. Neked nem lett bajod? Mert az a lényeg. Pénzedbe nem fog kerülni, a szervíz kicserél minden sérült alkatrészt és a biztosító kifizeti a szervíznek. Vázad nem sérült?
szevasztok!
ma törték össze a kereken 1 hónapos motoromat! szaros kis golf 1-el belémjöttek aztán a felelősséget se akarták elismerni az elején, miután kihívtam a helyszínelőket és elmagyarázták a srácnak h jobban jár ha elismeri mert több pontban is bele lehetett volna kötni, azután hajlandók voltak kitölteni egy biztosítos papírt a kis férgek!
a jobb oldali idom törött szét és a hűtőm lyukadt ki v vmi mert folyt belőle a víz szerencsére nem sérült meg jobban a motorom nem keletkezett nagyobb kár benne! felhívtam a helyszínen a full-gas-t és megkérdeztem az árakat 115.800ft+áfa a hűtő, a jobb oldali idom meg 47.000ft+áfa + szerelés + a motor szervízbe történő szállítása! hétfőn bemegyek az allianzhoz leadom a biztosítási papírt és várok a kárfelmérőre. remélem 1 forintomba se fog kerülni az ügy!
Sziasztok eladó a szépségem:
suzuki gsx-r 600 k6, kitűnő műszaki és esztétikai állapot, magyarországi, vezetett szervízkönyves, 2 gyári kulcs, szerszámkészlet, forgalmi, törzskönyv, kitűnő láncszettel és új hátsó gumival, garantált kilométerrel! 20% befizetéstől elvihető hitelre is!
Ár 1480000ft
06-20-3919664
ugyan az.
Heló nekem is kéne egy kis segitség, k3-as 600asra k4es 1000-es vagy 600-as idom jó? vagy a k3as 1000-é?
K6 K7 GSXR 600-ra Jardine GP 1 dobok folyamatosan rendelhetőek nálam, a hangot a kolléga lentebb mellékelte
A dobok az USA-ból érkeznek mint mindig

mail cim adatlapomon....

Metált birod?
Sziasztok!
segítség valaki árulja már el nekem hogy az ezres K1-k2 pályaidoma jó-e a 600asra vagy sokkal szélesebb?
JARDINE Gp1
Na itt a hangja! Ahogy ígértem!
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Heló! Engem érdekel! légyszi küldj képeket róla e-mailban címem: kspeedy66@freemail.hu Köszi
Hali!600 as SRAD hoz szeretnék power commandert ha valaki tud írjon:dawy21@freemail.hu
Hahó!Valakinek esetleg..............4csavaros rozsdamentes ovál BOS kipuff.1szezont használt /K3 600/ 30.000Ft S.O.S
Sziasztok ha valaki megtenné nekem h leméretezné a bukogombáját azt nagyon megkoszonném. ja k7-re kellen emailom rx-24@freemail.hu előre is köszönöm jó gurulást mindenkinek