Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

menj el terápiára teljesitmény függő SV-s segítség
Mennyivel lett tőle erősebb?
mennyit bír?
megpucótad?
Felkerült az új versenylánc
Üdv Gixeresek!
Nemrég érkeztünk meg Pestre vidékről.... Jó volt a hétvége és kurva jókat csapattam otthon.... 628km ment a gépbe összesen a 7végén...

Csütörtökön lefelé menet nagyon jó idő volt, viszont razia volt mindenhol és trafipax.....gyors át is ragasztottam a rendszámom 6-os számát 8-asra nehogy baj legyen...
5km-t nem mentem és már le is intettek a SÜNÖK....90-el mentem pont, mert már jó előre villogtak szemből.....

Faszikám jól körbejárta a motort.....jogsim elkérte.....majd mondta, hogy a rendszámom kicsit hajtsam lejjebb, mert így baj lesz......azután további jó utat kívánt és mondta, hogy csak óvatosan és vigyázni, mert még hideg az aszfalt....
MONDOM OK....és SPURI...

Otthon motorkázás volt és kikaptam az EXUP szelepet és kikötöttem az FI hibát jelző vezetéket a computeréből.....
Jó lett a gép és alul a hangja is jobb lett....
Képeket majd holnap teszek fel....meg vidit...
Ma reggel kicsit cidri és szeles volt az idő.....szél egyébként egyfolytában volt.....15fokba dőlésnél lehetett egyenesen menni...
Váááááááá papa....NAGYON ZSÍÍÍR LETT A VAS..
Kurva jól néz ki az arany felni.... NEKEM IS KELL!
nincs mit
OK! köszönöm előre is
hát igen....
szolok.........
ha esetleg van olcsóbban szólj , a felújító szett van vagy 10-15 sztem , de nem nagyon bízom azokban a felújító szettekben mert általában az alu ház szokott kikopni és nem ér semmit a szett
értem az csak egy ...
főfékmunkahenger , nem nyereg
oké holnap megkérdezem ...
remélem nekem nem kel...
igen , de ha tudsz olcsóbban szólj
a kettö ? vagy db ?
már fent van az a festö asztalon ép...
Bontva is?
néztem én is a radiálisokat , de azok horror árban vannak , lesz egy gyári 8 rugóért
Akkó a tankal kezgyé valamit.
tudom ... de nem az ...
Nekem feketének láccik.
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
értem én holnap vizem szerelöhöz mert nincs hegesztöm kivenni a csavarokat :(
kék-arany
hi-hi... ez egy réi kép, azért ennél egy kicsit jobb a helyzet