Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol ez a bunkógyerek?csak nem akar kijönni hozzám...pedig beleférne a napi egycsillió kilóméterébe
Miért ne mernék?
Nem mersz vazeg
Kajak? Átnézhetek szombaton?
Este ráengedtem a ménest az útra aztán Jól megtekergettem a kicsike szarvát . Pilláztak is a polgárőrök rendesen
Ja, mostantól ez a kép fogad ha ráülök
Fent van a púp Öcskös...!
Na mi a helyzet?
Mind1 majd máskor....
Helló emberek látom nem volt nagy pörgés tegnap este óta!

Nem is mondtam, mik a tapasztalataim a K&N-en kapcsolatban! Először is brutál lett a szívóhang minden fordulaton de főleg a bűvös 8-9500 között Fölötte még brutálabb,nem tudom mi lett a mocival de nem veszek sportkiput úgy gondolom mert most nagyon szól a gép Bázzzd kurvajó
Csákó gyerekek
Szega! Nem valószínű. Most erre a hónapra kifogytam sajnos.
Csá Ász!

Nem jössz 4.-én a győri nyulas felvonulásra?Utánna meg lehet megyünk Csesznekbe...
Csuma!
Eddig úgy van, hogy jövök... Remélem, nem borul a bili
Elhozod akkor a térdkoptatókat? Meghálálom,é smegfizetem!
Remélem rendbe hozod... Majd akkor írj, hogy mi a helyzet
Azért remélem jössz 3.-án ?
Függetlenül ettől lehet Szombaton Dabas felé gurulok cimbivel
Meglátom mit ad ki az időm de tervben van. Illetve függ attól is ma rendbe tudom-e hozni este a gépet
Na ,addig is szevasz!
Hali, kb. 15oldallal el vagyok maradva még a fórumon, nemtom mikor tudom behozni...
Páran már leadták a rendeléseket, talán 3-4ember, ha minden jól megy, nekik talán hétvégén el is készül...
ez is igaz.
SportMotor kérte a csapatpóló vizuális tervét, ellőttem neki! Na remélük a legjobbakat, hogy megkapjuk a Zengedélyt!
Hát nem kő felvenni minden prolit... Akit igazán ismersz
Ütöttem volna szívlapáttal.
Óbocsánat.
értem. Én nem így parkolok , szerény személyem elakadásjelzővel parkol.
Látod... Ilyen vagy... Nem engedted, hogy rádrecskázzon valami kis b*zigyerek.
Ott a hiba, hogy keresztben beállt a kanyarba úgy, hogy nem lehetett elférni tőle. Olyan, mintha egy egyirányú utcában úgy parkolnál, hogy keresztbe beállsz. De tudjuk, te mindig így parklolsz.
Akkor akadtam ki végérvényessen amikor "webcammaszti" meghívást kaptam valami állattól. Abudöspicsába.
Hát nem figyelsz rá, hoygha nem VIP személy

Én is nagytakarítást csináltam, alig maradtak