Este ráengedtem a ménest az útra aztán Jól megtekergettem a kicsike szarvát . Pilláztak is a polgárőrök rendesen
Ja, mostantól ez a kép fogad ha ráülök
Helló emberek látom nem volt nagy pörgés tegnap este óta!
Nem is mondtam, mik a tapasztalataim a K&N-en kapcsolatban! Először is brutál lett a szívóhang minden fordulaton de főleg a bűvös 8-9500 között Fölötte még brutálabb,nem tudom mi lett a mocival de nem veszek sportkiput úgy gondolom mert most nagyon szól a gép Bázzzd kurvajó
Csuma!
Eddig úgy van, hogy jövök... Remélem, nem borul a bili
Elhozod akkor a térdkoptatókat? Meghálálom,é smegfizetem!
Remélem rendbe hozod... Majd akkor írj, hogy mi a helyzet
Azért remélem jössz 3.-án ?
Függetlenül ettől lehet Szombaton Dabas felé gurulok cimbivel
Meglátom mit ad ki az időm de tervben van. Illetve függ attól is ma rendbe tudom-e hozni este a gépet
Na ,addig is szevasz!
Hali, kb. 15oldallal el vagyok maradva még a fórumon, nemtom mikor tudom behozni...
Páran már leadták a rendeléseket, talán 3-4ember, ha minden jól megy, nekik talán hétvégén el is készül...
Ott a hiba, hogy keresztben beállt a kanyarba úgy, hogy nem lehetett elférni tőle. Olyan, mintha egy egyirányú utcában úgy parkolnál, hogy keresztbe beállsz. De tudjuk, te mindig így parklolsz.
Ja, mostantól ez a kép fogad ha ráülök
Nem is mondtam, mik a tapasztalataim a K&N-en kapcsolatban! Először is brutál lett a szívóhang minden fordulaton de főleg a bűvös 8-9500 között Fölötte még brutálabb,nem tudom mi lett a mocival de nem veszek sportkiput úgy gondolom mert most nagyon szól a gép Bázzzd kurvajó
Nem jössz 4.-én a győri nyulas felvonulásra?Utánna meg lehet megyünk Csesznekbe...
Eddig úgy van, hogy jövök... Remélem, nem borul a bili
Elhozod akkor a térdkoptatókat? Meghálálom,é smegfizetem!
Remélem rendbe hozod... Majd akkor írj, hogy mi a helyzet
Függetlenül ettől lehet Szombaton Dabas felé gurulok cimbivel
Meglátom mit ad ki az időm de tervben van. Illetve függ attól is ma rendbe tudom-e hozni este a gépet
Na ,addig is szevasz!
Páran már leadták a rendeléseket, talán 3-4ember, ha minden jól megy, nekik talán hétvégén el is készül...
Én is nagytakarítást csináltam, alig maradtak