Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MSN macerás, nem lehet egy cikket elolvasni mer' mindíg bejelentkezik valaki, meg zaklat meg ilyenek.
Na mentsd a bőröd!

Felveszem a telefont... Nekem úgy is jó
Én ezt nem vágom. Hol a hiba?
telefont nem veszed fel?
Nem MSN-ezek. Az kislányoknak való.
Elgondolkodtató: link
MSN-en is beszólhatsz, feltéve, ha van MSN-címed
ok. Akkor rádcsörgök ha kialakult a menetrend.
Áfával mingyá, nem?
Ha nem lesz arany 500 ft kötbért kell fizetnetek!
Szép napot Gixxer család! Gyönyörű az idő! Melegszik az aszfalt, enyhe gumiszag terjeng a levegőben... Ez bizony a tavasz illata. Hamarosan lehet tépni a motorok fülét.
Ááá... Túrapali vagyok De kinézni mindenképp kinézek! Megném, hogy szalad a maestro!
Olyat beszólok hogy csak na. Te nem jössz kanyarogni?
Eddig ilyen alap színekkel adtam el, mint például kék... De megkérdezem, aztán majd megmondom, hogy mi a helyzet
Megkérdezem... Jelenleg 70 % igen-t mondok. Este mondom a tutit.
és arany?
citromsárga van?
Na majd akkoszójjábe!
Szia tutis!

Van persze, korlátlan mennyiségben! Viszont nem 2 000 Ft, hanem 2 500 Ft! Kérheted színben is, vagy csak simán alu-ban. Az ár ugyanennyi, minden esetben
Ha előveszem a masinát kakucsra megyek, sz'al útba esik jövet-menet.
Speedy, van még abból a 2000ft-os emelőszemből? Kéne 1 pár
Szia bácsi!

Na, ha jó idő lesz, elkerekezel errefele?
Meg vagyok győzve. Így legalább marad némi zsír a pályanapokra.
Főleg úgy hogy legközelebb csak hátsó gumit kell venned, mert az első kibír 2 hátsót simán..
Hello mindenkinek! Segitséget szeretnék kérni! van egy gsx-r 600 k4 tipusu motortom! van egy olyan hibája hogy a négy irányjelzö egyfolytában világit,nem ir ki hibakodot és a müszerfalon se kép se hag, hátso világitás sem világit! a motor attol beidul! mi lehet a baj? nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem segiteni! elöre is köszi Gergö
Van igazság abban amit írsz. Meglátom mit bír a k3.