Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ajjaj.Nem kéne rólam álmodozni.
Miért vágysz te nemibeteg motorra?
Szia Zoli32!
Mindíg amikor nyomulok az újnulláson,és Kistarcsa magasságában vagyok gondolok ám rád! ,
Gyula M kategóriával vezeti a 750est, úgyhogy innen kell nézni a dolgokat...
egyébként tényleg.. itt van elöttem a forgalmi, ott van hogy 11,0 kw.. vagy azt a vesszőt csak én szeretném oda?
látod én a kevesebb ccm-t több hengerrel hárpótoltam
asszem én rosszkor születtem én 3 henger 900 ccm-ről álmodoztam.
Szia!
Ja az biztos... Feltéve ha nem törted össze a motorod
Ezzel csak magam teszteltem, hogy mit bírok, meg hogy ilyen is volt....amúgy meg már hülyeség volt ennyit menni, csak úgy minden cél nélkül....1x kibírtam.
Valamint ma is bebizonyítottam magamnak (nektek) mekkora idióta is vagyok...
hogy-hogy, hát A1 jogsival vezethető a gixi nem tudtad hogy csak 11 kw-os
lábbal hajtós motorra nem kell.. meg amugy is mindig csak tolom, nem ülök rajta és az indító kulcs csak a zsebemben van, hogy véletlenül se lehessek "vezető"
Jó kérdések.
mi az a jogsi? milyen gixer? menyni idősen?
Na hogy is van neked jogsid a gixxerre ennyi idősen?
ellenőrzik hogy kitől van az elismervény hogy ledolgoztam nála életem 17 évéből 16,5 öt? mert ha nem számit akár már holnap faxolom is
Szia saláta!
Szépen haladsz! Most nézz utána a szakmai gyakorlatnak, ha össze tudsz kaparni 10-20 évet a hétvégéig, akkor lehet be tudlak ajánlani akár valamilyen igazgatónak is...ott aztán dől a lé, meg a szolgálati motor...
Na hallod pedig klasszikus.
nem mi időnkbe már más volt a divat.. cartoon network orba szájba.. minden fasz rajzfilm
nagy sárga madár? az vattafak?
Én a nagy sárga madarat birtam.Azon nőttem fel.Meg a malacok az űrben-en.
kengyelfutó gyalog kakukk és még kék is
Nem vészes.Napi 500-at kényelmes túratempóban le lehet morzsolni bármikor 10-16 óráig.Úgyhogy számolj.Nekem is elment vasárnap 3-400 Km.Heti szinten 200 megy csak a melóba ki-be meg bótba és irtó keveset megyek szobacicához képest aki inkább gyorspostát játszik.
Ki így ki úgy múlatja az időt. Szerintem én olcsóbban kijöttem.
1000km az kemény.
akkor az biztos nem apám volt