Szia!
Ja az biztos... Feltéve ha nem törted össze a motorod
Ezzel csak magam teszteltem, hogy mit bírok, meg hogy ilyen is volt....amúgy meg már hülyeség volt ennyit menni, csak úgy minden cél nélkül....1x kibírtam.
Valamint ma is bebizonyítottam magamnak (nektek) mekkora idióta is vagyok...
lábbal hajtós motorra nem kell.. meg amugy is mindig csak tolom, nem ülök rajta és az indító kulcs csak a zsebemben van, hogy véletlenül se lehessek "vezető"
Szia saláta!
Szépen haladsz! Most nézz utána a szakmai gyakorlatnak, ha össze tudsz kaparni 10-20 évet a hétvégéig, akkor lehet be tudlak ajánlani akár valamilyen igazgatónak is...ott aztán dől a lé, meg a szolgálati motor...
Nem vészes.Napi 500-at kényelmes túratempóban le lehet morzsolni bármikor 10-16 óráig.Úgyhogy számolj.Nekem is elment vasárnap 3-400 Km.Heti szinten 200 megy csak a melóba ki-be meg bótba és irtó keveset megyek szobacicához képest aki inkább gyorspostát játszik.
Mindíg amikor nyomulok az újnulláson,és Kistarcsa magasságában vagyok gondolok ám rád! ,
Ja az biztos... Feltéve ha nem törted össze a motorod
Ezzel csak magam teszteltem, hogy mit bírok, meg hogy ilyen is volt....amúgy meg már hülyeség volt ennyit menni, csak úgy minden cél nélkül....1x kibírtam.
Valamint ma is bebizonyítottam magamnak (nektek) mekkora idióta is vagyok...
Szépen haladsz! Most nézz utána a szakmai gyakorlatnak, ha össze tudsz kaparni 10-20 évet a hétvégéig, akkor lehet be tudlak ajánlani akár valamilyen igazgatónak is...ott aztán dől a lé, meg a szolgálati motor...
1000km az kemény.