Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy lenne már baja ennyit ha nem bír ki akkor ki is lehet dobni az egészet a pics.ba! Nyilván nem helyes dolog de ennyitől semmi baja nem lett.
Fekete-arany és fehér-kék?
Valami fincsi radiálisat.RSV-é pont jó is lehet.
nem az a gond, átdolgoztam rendesen nincs bubi , tavalyi év elején még jó volt, de fokozatosan elfáradt , azt hittem az új olajjal jó lesz , de ugyan olyan mint volt, sztem a karmantyú lehet a ludas... viszont inkább veszek egy bontott munkahengert
miért mondod ezt ez igy gyári...
Nem pásszol a tank szine.
ezt baszus jol szét kaptad te is.....
szerintem betét javitani fog.. én most rakok ujat csak még az olaj álna meg benne
én is még szárad a tankom elkértem nem birtam ki a barátomért
és pöc röfre indult hála istenek tavasz otta...
Néha az átkötőben marad bubi és iszonyat nehéz kiszedni.
Bazd én ugyanezt a gixert akartam megvenni csak nekem 1.85-ért kínálták tavaly nyáron 1600km-rel! Akkor nem jött össze az üzlet az ő részéről de jó vétel a moci amúgy!
Piroskának hívják a csajt ugye?
Mert akkor egyről beszélünk!
Egy szál megy az egyikhez , és onnan a másikhoz egy rövid, viszont fém mind a kettő. Miért?
Na mi a helyzet?
Koptatod már a kanyarokat?
Kicsit későn értem haza tegnap, de legalább gurultam
A fékcső egyik szála megy le a nyereghez és onnan egy rövidebb megy a másik nyereghez?
Vagy két szál megy külön a nyergekhez?
A hátsó ahogy lecseréltem benne az olajat olyan lett mint a beton . Az első maradt ugyan olyan mint volt . A fékkar 1 állásban is túlságosan mélyen fog , már a stift alá amit nyom a kar beraktam egy 3 mm-es távtartót . Mondjuk a betétet még nem cseréltem ki, de azzal nem lesz keményebb ha kicserélem.
az fasza

én is ép azon baszom magam ..
az elsö fékemet nem bbirom lelégteleniteni
már megörülök ép
na meg széd szedfni se birom mert elforognak a csavarok
szoval á basza meg
majd le kel melegitenem öket :(
de hátso jo :)
Szép lett a vas ! Én is szerelek még , most úgy néz ki első fékmunkahengert kell cserélnem . Látom viszont megoldódott a gumiprpblem , dragon supercorsa lett a dunlop helyett úgy nézem .
Legalább házhoz mennél és eltolnád a haverodat.Aki nem veszi észre hogy a kis sárga lámpa nem villog hanem viágít.
De persze, én tankoltam bele múlthéten még van benne
Te is tolni akarod?
mikor mész ki? kimegyek énis 1 körre motorral
csáo mindenkinek...
remélem mindenki motorozik
jo az időőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő végre
ugyan én még szerelek ...
Ja, 5 kilóméternyi távról van szó
Fasza kis erőnléti edzésem lesz ma 3 óra foci után a MOL kútig tolom a sportmotort Autó nincs, benzin nincs otthon, haverok erre-arra... Jó lesz na
Csá mikor mész? akorok én is gurulni elmennék veled ha nem gáz!
további szép napot mindenkinek!
megyek lassan izzítom a gépsárkányt, mert megyünk az 500as szervizbe...
mecsek pihenő, kocsival