Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gixxerek inkább közlekedési balesetben hunynak el nem végelgyengülésben.
Milyen motor?
Fr gépe 100e nél még szinte gyái értéken volt sor4 meg ekvileg többet bir.
Szép napot mindenkinek!

mennyit megy egy motor 100E-150E km, vagy még többet is ha karban van tartva, meg nincs fullra járatva?
naná,h tudom...
Majd biztos lesz olyan is!
Csak a pályát utálom motorral, a régi 7esen meg kicsit tovább fog tartani az út...esetleg nehezítek majd kicsit a csuklómon...
Ezt gugliztad ki?
Szervízre talán elég lesz!
Szerintem tudod mire gondoltam a salátácskákkal.....
Amúgy minden nő azt mondja, hogy bolond vagyok.... Miéééért? , ,
Bocs.. a MAN TT -s egy két apróságban tér csak el a tiédtől mint pl.: 1-2 matrica+villahídon lévő borítás, de az alapszín összeállítás ugyanaz!
http://www.youtube.com/watch?v...
Szia!
Ki kényszerített? Biztos gengszter voltál, csak magas volt az adókulcsa!
Voltam gumisnál felgumizva a felni! Még nem próbáltam ki milyen gumi ez a dunlop. Tegnap a szervízben levette a srác a tankomat leszerelte a benyapumpát nézegette majd miután kiderült, h nem lehet szétszedni visszatette és azóta tökéletesen működik nem jelentkeznek azok a megtorpanások 13000 és 15000 között na meg a -1 elől azzal valami fantasztikus a gép pont annyit változott az áttétel jó irányban amit vártam is tőle rugalmasabb lett jóval nem kell annyit váltani jobban is gyorsul és alig csal az óra valamennyit Nem tudtam, h Man TT limitált kiadású a motorkám, de ha te mondod akkor elhiszem! és most megyek is kipróbálni:) majd később megírom mi a véleményem a gumiról és a Man TT és limitált fényezésről!:)
2008 szeptemberében vettem és 2009 májusában volt benne annyi azóta ez a szám megduplázodott
Dumáld le vele 15.30-at akkor még rohanni sem kell.
Kéne időpont, hoyg azért legyen finga neki is, hogy mikor dőlök odabe' :)
Délútán simán oda érsz.
Pontosabban a KartCenterhez kellene mennem. Déltől négyig... Még lezsírozom kutyával az időpontot!
9.45-kor Óbuda 10.00-kor Pilisvörösvár.

Citadella hánykor lesz?
Tényleg, mikor is van a rajt? Mert nekem Vissza kell érnem a Citadellára, átvenni az olajat!
A hétvége kanyargós lesz.

Tetszeni fog a "pálya".
Tanulod az aszfalttól 10 fok magasságra ledöntött kanyargást, ugye?
Annyi.Akart a rossznyavaja magánzó lenni.Kényszer volt.
Rossz voltál?
Írány a sarok?

Még én is csak most tanulok.
Úgyértem, kanyarokban 150nél... Csak semmi perverzió!
Szervusz gyorskezű, megtanítasz térdelni?