Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én léptem aludni sok sikert az új mocidhoz és csak óvatosan szépen mosd le és motorozz vele okosan Byby......
Ja és hazahozom első dolgom lesz h. tetőtöl talpig lemosóm gyönyörűen, mert azért állt egy kicsit és meg is látszik rajta por formályában mindenhol, de az legyen a legkevesebb!
JAJA Alig várom h. itthol legyen, pesten van én meg debrecen mellett lakom és lábán hozom majd haza, csak adja isten h. jó idő legyen.
Ja és látom ugyanilyened van? Grat hozzá! Sajnálom az elsőt, nem lett akkor semmi bajod?
már tutti hogy tied lesz?
Hali!
Te mikor nézted ezt a motort, tuti egyröl van szó, holnap megyünk intézni a paírokat, és miért nem sikerült? Azt írtad felőle nem sikerült de miért, erre kiváncsi lennék!
Most 2500-van benne, alig várom h. itthol legyen
itt van még egy kép róla!
Én meg brigéciollal de az nem vt ma itthon:D
Te tudod.Én petrot használnék vagy lánctisztótót.Lánctisztító drágább de jobb.
oldalát kentem csak benzines ronggyal hnap fújom láncspryvel....
besprézted utánna 12 szer?
Az nem keverés hanem ez egyben van lakkbenzin hígító így lehet kapni boltba ezzel szedjük le a ragacsot amit a matrica hagy....
Hát ha ki akarod nyírni az O gyűrűket.
és a legszebb az amivel letakarította a láncot, az is egyedi keverés: lakkbenzin hígítóval (ezt biztos forrásból tudom )
gyuluska megcsinálja
a végén még kiderül, hogy egy idomozott babettával jársz
Én csináltam matrica van rajta
na akkor én találtam el azt a karbon csizmavédőt te vetted vagy rajta volt?
Faszán bevettétek hogy versenyláncra költöttem a nemlétező pénzemet? Amúgy csak megtisztítottam mert mondom az nem lehet hogy ilyen koszos legyen tovább és ma jöttem rá hogy arany színű láncom van mert eddig ilyen feketeséget láttam a lánc helyén xd szerintem fasza lett és tényleg olyan mintha új lenne
Képeken látszik hogy milyen volt és milyen lett
Egyszerüen, amikor leszálltam a motorról felnyitottam az ülést, mintha kivennék valamit és közben gyors lekaptam a 6-osról a ragasztószalagot....
Hali,

Átvétel előtt mennyi idővel kellene jelezni, ha szeretnék emelőszemet?
Hogyan számoltál el a 6-8 differenciával?
Áh.Nekem elég amit isten és Osamu bácsi adott.
De azért lehet ha dob egy 7-8 pacit én is elgondolkodom egy versenylácon.
speedbike, emelőszem?