Hát olyan 10 méterre voltam a sportmotorról, és magyaráztam valamit nagyon egy csajnak... Aztán arra eszméltem fel, hogy pillanatnyi ideig tilt a motor. A gyerek meglátta a várgőzös fejem, és rájött, hogy valami nem kóser.
Srácok, lenne egy fontos kérdésem... Tegnap este megálltam a haveroknál a dabasi Szent István téren, aztán ott beszélgettünk jó sokáig... És az egyik srác meg beindította a motorom, csak úgy, és 37°C-os víznél egy pillanatig tiltásig forgatta a gépet. Kérdésem az, hogy lett így valami károsodása a gépnek?
Faszom verjem bele, az ember már a saját haverjaiban se nagyon bízhat... Na most már az ujjamra fűzöm a kulcsot, még ha csak 5 másodpercre megyek el a motortól.
-1 még nem töri a láncot.Az 1000km-es láncodnak se lesz baja hogyha lecseréled a fogaskereket. 100 km-enként 6,6 km-ert csal az óra, tehát minden 1000 km után 66 km az eltérés a valós és a órában lévő között, szerintem ez nem nagy tétel.
Az enyémbe -1+2 és tiltáskiiktató is van
másik kérdésem!:) 1000km van az új láncszettemben, ha most cserélek új 1-el kisebb lánckereket akkor lhetséges e az, h kinyirja a láncomat mivel a mostani lánckerékkel van összekopva? Vagy nm lényeges az az 1000km ami az újban van mert még nincsen annyira összekopva?!
Hüjjjegyerek, vendégem egy sörre!
DON'T FOSH!
Meg még érdekelne, hogy teljesítmény, fogyasztás változik-e...
Srácok, lenne egy fontos kérdésem... Tegnap este megálltam a haveroknál a dabasi Szent István téren, aztán ott beszélgettünk jó sokáig... És az egyik srác meg beindította a motorom, csak úgy, és 37°C-os víznél egy pillanatig tiltásig forgatta a gépet. Kérdésem az, hogy lett így valami károsodása a gépnek?
Faszom verjem bele, az ember már a saját haverjaiban se nagyon bízhat... Na most már az ujjamra fűzöm a kulcsot, még ha csak 5 másodpercre megyek el a motortól.
Az enyémbe -1+2 és tiltáskiiktató is van