Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A -1 még nem töri meg a láncot.
Másik dolog, a motorom egy jó ideje azt csinálja, h 13000 és 15000-es fordulatszámtartomány között általában e tartomány között néha második fokozatban is de leginkább 3-4-5 és 6-ik ban amikor eléri ezt a fordultatot akkor olyat csinál mintha leállna, olyan mintha nem kapna elég üzemanyagot vagy nem is tudom pontosan elmondani mert elég furcsa. Tapasztalt már vki ilyet k6-k7-k8.... típusoknál? Szervizt kérdeztem már ők benzinszűrőre gyanakszanak! Hétfőn majd kiderül mert akkor nézik meg és cserélnek új kuplungot is:) De azért kíváncsi lennék, h tapasztalt e már vki ilyet amit fent leírtam!
speedohealert én is akarok. de gyári áttétellel is csal az óra..
A speedohelaer-re azért gondoltam, mert nem szeretném azt, h a rövidebb áttétel miatt több km legyen a motorban! -1-el az a bajom, h azt hallottam, h "megtöri" a láncot. Tiltás kiiktató van a motorodban?
majd jövőhéten. de sztem majd jul vagy aug ba tudok menni, mert most jön elég sok költség
bt 016 állitolag télleg jó. ez meg 1.5 ért naogyn jó. de ha régen motoroztál ugyse birod ki hogy ne szügeld, ahoz kéne egy jó gumi és ez nem a legjobb arra hogy ne csússzon
Hali!
Köszi a válaszokat, bocsi hogy csak most válaszolok de nem voltam itthol, szval a motorrol pár szó, 2006. 6. havi és első női tulajé, abban az évben mest vele majdnem 2000 Km-t de utánna műtötték és azóta ő nem is ment vele, csa barátja nyaranta ilyen 100-200 Km-t, úgyhogy nagyon jó vétel sztem, 1.5-be veszem. Ja és tankpad nincs rajta aminek a hiánya meg is látszik mivel rakott rá egy szép karcot, de ha veszek rá az majd eltakarja, és ebben az évben még sztem rajta hagyom úgyis még hozzá kell szoknom, mivel már 3 éve nem motoroztam, és akkor is egy 125-ös rs apriliám volt, úgyhogy sztem tanuló guminak még ez jó lesz, aztán jövőszezonra csere, a BT016-rol elég jókat hallottam. Még majd írok ha már itthol lesz. Üdv mindenkinek, és vigyázzatok magatokra! Csáó:D
Béna.
jun,jul,aug. A dátumokat most hirtelen nem tudom de ha érdekel megnézem.
picccába... most huzták az 5 öst, és nem nyertem. három számnak tippeltem pont mellé
rájad szakadt az OTP faszi? nekem is nekem is. mikor van az a 3?
Nyáron 3 pring hétvégém lesz, ha gondolod csatlakozz.
egyik se lenne roszs.. de nemtudom azt mondta most olvasta valahol. de nyáron egyszer felmehetnénk. megnézném hogy kergeted hókefélkét
Te tudod. Nagbátyád fizeti a napot vagy társtulajdonos hogy ingyen van a nap?
hétfőn a jónép dolgozik, nemhiszem hogy sokan kapnak szabadnapot. és nem akarok egyből 1:55 öt menni. csak ismerkedni és menni pár órát
Ingyen pályanap ritkán van. Nomeg olyankor tömve van a pálya, sz'al esélytelen hogy egy jót motorozz.
hát nagybátyám aztmondta ingyen van, ha ingyen van akkor én tutti ottleszek. anyám aztmondta leigazolj a sulis napot
Pályanapokat szerveznek. ha megnézed a versenynaptárt látod a szervezőket is. álltalában a honlapjukon lehet regisztrálni meg fizetni.
Akarsz menni Pringre?
és ezek mit csináltak?
Nem tudok róla.
12-én a bergerék lesznek, nem hinném hogy ingyen felengednek.
12 = április tizenkettő, és állítolag valami nyiltnap lesz, ingyenes
Nem nagyon. Hol hallottad? egész napra 12 vagy csak pár órára?
hallod, te ugyis ott lax pring körül. tudsz valamit erről a 12 e körüli pályanapról?
Akkor ezért nem ugrott be. Dunlop-ot még sosenem használtam.