Másik dolog, a motorom egy jó ideje azt csinálja, h 13000 és 15000-es fordulatszámtartomány között általában e tartomány között néha második fokozatban is de leginkább 3-4-5 és 6-ik ban amikor eléri ezt a fordultatot akkor olyat csinál mintha leállna, olyan mintha nem kapna elég üzemanyagot vagy nem is tudom pontosan elmondani mert elég furcsa. Tapasztalt már vki ilyet k6-k7-k8.... típusoknál? Szervizt kérdeztem már ők benzinszűrőre gyanakszanak! Hétfőn majd kiderül mert akkor nézik meg és cserélnek új kuplungot is:) De azért kíváncsi lennék, h tapasztalt e már vki ilyet amit fent leírtam!
A speedohelaer-re azért gondoltam, mert nem szeretném azt, h a rövidebb áttétel miatt több km legyen a motorban! -1-el az a bajom, h azt hallottam, h "megtöri" a láncot. Tiltás kiiktató van a motorodban?
bt 016 állitolag télleg jó. ez meg 1.5 ért naogyn jó. de ha régen motoroztál ugyse birod ki hogy ne szügeld, ahoz kéne egy jó gumi és ez nem a legjobb arra hogy ne csússzon
Hali!
Köszi a válaszokat, bocsi hogy csak most válaszolok de nem voltam itthol, szval a motorrol pár szó, 2006. 6. havi és első női tulajé, abban az évben mest vele majdnem 2000 Km-t de utánna műtötték és azóta ő nem is ment vele, csa barátja nyaranta ilyen 100-200 Km-t, úgyhogy nagyon jó vétel sztem, 1.5-be veszem. Ja és tankpad nincs rajta aminek a hiánya meg is látszik mivel rakott rá egy szép karcot, de ha veszek rá az majd eltakarja, és ebben az évben még sztem rajta hagyom úgyis még hozzá kell szoknom, mivel már 3 éve nem motoroztam, és akkor is egy 125-ös rs apriliám volt, úgyhogy sztem tanuló guminak még ez jó lesz, aztán jövőszezonra csere, a BT016-rol elég jókat hallottam. Még majd írok ha már itthol lesz. Üdv mindenkinek, és vigyázzatok magatokra! Csáó:D
Pályanapokat szerveznek. ha megnézed a versenynaptárt látod a szervezőket is. álltalában a honlapjukon lehet regisztrálni meg fizetni.
Akarsz menni Pringre?
Köszi a válaszokat, bocsi hogy csak most válaszolok de nem voltam itthol, szval a motorrol pár szó, 2006. 6. havi és első női tulajé, abban az évben mest vele majdnem 2000 Km-t de utánna műtötték és azóta ő nem is ment vele, csa barátja nyaranta ilyen 100-200 Km-t, úgyhogy nagyon jó vétel sztem, 1.5-be veszem. Ja és tankpad nincs rajta aminek a hiánya meg is látszik mivel rakott rá egy szép karcot, de ha veszek rá az majd eltakarja, és ebben az évben még sztem rajta hagyom úgyis még hozzá kell szoknom, mivel már 3 éve nem motoroztam, és akkor is egy 125-ös rs apriliám volt, úgyhogy sztem tanuló guminak még ez jó lesz, aztán jövőszezonra csere, a BT016-rol elég jókat hallottam. Még majd írok ha már itthol lesz. Üdv mindenkinek, és vigyázzatok magatokra! Csáó:D
Akarsz menni Pringre?
12-én a bergerék lesznek, nem hinném hogy ingyen felengednek.