Sziasztok!
Most veszek egy k6-os 600-as Gsx-r-t és érdeklődnék hogy szerintetek le kell-e cserélni a gumikat rajta mert 2600 Km-van benne tehát még a gyári gumik vannak rajta, olyan 80%-os, de nem öreg már az a gumi? A gyári bt014-es bridgestone van rajta, teszt szerint nem a legjobb gumi, de nekem még jó lenne legalább 1 szezonra, mert már rég motoroztam. Szóval létszi segítsetek ebbe a kérdésbe! Köszi előreis!
Hello Mindenkinek!
Véleményeket kérek, h vásárolt már innen vki Speedohealert (Sebességmérő kalibráló - HealTech) ? Most tervezek egy kis áttétel módosítást és arra gondoltam, h utcára -1 előre, vagy +2 hátra! Vélemény erről az áttételről? Azt viszont nem szeretném, h túl rövid legyen az áttétel csak egy picit legyen pörgösebb haraposabb a gép! Várom a véleményeket tapasztalatokat!
most hivtak hogy egy sport maxot szerzet nagyon jo álapotut :(
ez volt fent eddig is
jo jo csak ha kopik már csuszik kicsit álitolag ..
mert én megvágatam anno .....
lehet az lesz álitolag ...
ha nem figyel oda könyen sajna én már szereltem egy párat vigyázni kel a végén mikor dob ja fel az utcso centiket ha nem figyel félre tud urgani a gép...
csak ez nem figyelt a pancser..
fizettesd ki velük a picsába az új párat. hát ez mi? szerencsére én ahol gumiztam ott nagyon korrktek voltak. amugy meg hogy a faszba lehet kiszurni egy gumit gumizás közbe?
szép napot !
képzeljétek hogy jártam ma regel....
gondoltam ma végre öszerakom az áhitot uj festéses motorom ..
el ugortam a gumishoz mert már csak az hiányzott mondom meg várom és tűnök haza szerelni..
ere mondják várni kel majd felhívnak mondom jol van baszus...
de jo lenne ott lenni mikor centrírozzák stb azért...
de rájuk hagytam ...
ere felhívnak a kurva anyukat hogy a kissss csicska csávo biztos asztalos a szakmája vagy mi
mert kiszúrta az uj gumimat felrakás közben..
ere azt mondja hétfőn talán tud nézni újat
mondom ember beteg vagy az uj gumi volt ere hát bocs bocs majd szerzek ugyanolyan jot...
ki vagyok a kis tetű buzik miatt el veszet az uj fasza gumám na meg a hétvégi motorozás
ááááááááááááááááááá
baszák meg a kis buzi gumisok
Azt mondod, hogy simán a gyári kipuval bármi változtatás nélkül olyan fasza hangot ad?
Azért kérdezem, mert nekem is megvan mr a szűrőm, csak vártam eddig, hogy meglegyen a dob, és együtt cseréljem, de lehet akkor meg kellene néznem, hogy mit is mutat szimplán?!
Most veszek egy k6-os 600-as Gsx-r-t és érdeklődnék hogy szerintetek le kell-e cserélni a gumikat rajta mert 2600 Km-van benne tehát még a gyári gumik vannak rajta, olyan 80%-os, de nem öreg már az a gumi? A gyári bt014-es bridgestone van rajta, teszt szerint nem a legjobb gumi, de nekem még jó lenne legalább 1 szezonra, mert már rég motoroztam. Szóval létszi segítsetek ebbe a kérdésbe! Köszi előreis!