Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Natessék.
kis_salanak nagyon. délelőtt is hívott hogy ha írsz mindenképp szóljak neki mert valami nagyon fontos dolgot akar közölni Veled.
örülnék ha a mostanim 9 ezret birna
Dunlop sportgumijait hivjak igy.Bar van tobb fele 207,208,209.......stb.
Nekem annyira nem jott be.A 208-as 9e alatt elkopott.
mondanám hogy nekem de kistutyi barátunk lehet ideges lenne
há micsináltál? vettél egy nagyobbat?
Annyiért én is.
Viszont a nap jóhíre hogy beleférek a bőrrucimba.
Megérkezett hőn áhított és sokat hiányolt Bettikétek
Kinek hiányoztam?! XD
sztem annyiért kap hozzá egy tankpadot, meg egy pár uj gumit. modnjuk annyi pénzért énis házhoz vinném neki a sajátom
Az jó ár, de csakha lemossák előtte a gépet.
lehet hogy ocsón megkapja 3.2 milláér
az bizony. kédés hogy mennyi az annyi.
jah vannak ilyenek, csak be kell mákolni
Sportmax mint a Sportmax sport,- és rendezvénycsarnok?
mint gumi sose hallottam róla.
Reális lehet olyan extrém esetben mint pl amit én láttam tavaly sajnos az a motoro nem jött össze egy K6 600 volt 1900 km-rel 2006-os forgalomba helyezés. Megvették a csajnak aki éppen akkor rakta le a nagy A-t. Sajnos még abban az évben beteg lett és 1,5 évet kihagyott a mocizásból. Mire újra motorozhatott volna már nem volt kedve így elkezdte árulni. Vannak ilyenek nem tudhatod mi van mögötte!

Az biztos ha megveszi minden folyadékot cserélni kell benne az biztoa (olaj, fékolaj, hűtővíz) mert mindegyik gatya. Azért a sok állás sem tesz jót a motornak
akkor meg ha jóáron van akkor az év vétele lehet
amugy valakinek van véleménye a sport max gumárol ?
nem volt teljesen uj csak nekem
kb 80 ........
de kaptam egy ugyanolyan álapotut ..... ép rakom ösze... holnap rakok képeket-.....
Ezen még a gyári matricák is fent vannak ( a légzsákos figyelmeztetős ), sz'al sanszos hogy nem használták.
szted nem kéne betolnia egy szervízbe hogy üzemóra alapján megnézzék hogy menynit ment? 4 év alatt többet biciglizek...
szia,
szép masina. Gratula!
A gumikat cseréld le a sunyiba.
Ez a Gumi még Thompikánál se vált be. Bocsi thomace, ezt nem hagyhattam ki.
Bazz, hogy lehet egy négy éves mociban 2600 Km?
Nem sokat ment az biztos, ja és a gumit én is lecserélném hamar.
ja és ha ezt veszed akkor grat hozzá mert kurvaszép, de azért egy tankpad elfér rajta
hát haverom emiatt a gumi miatt esett el, vagy kérdezd meg szobamotorost hogy törte össze a gixert. amugy meg ninsc jogunk eldönteni. probáld ki, ha neked jó és nem mész állat módon akkor sztem jó. de ha mész nagyon akkor én lecserélném legalább az elsőt. de várd meg még a többiek is javasolnak
Utcára minek kell hogy harapjon? Vegyél inkább pit-bullt, az tuti harap
speedohelaer helyett inkább vegyél bele power box-ot (tiltás kiiktató) szerintem Te úgyse 50-el mész a motorral, felesleges hogy pontos legyen az óra Ha nem akarsz túl rövid áttételt, kezd el a -1-el előre és majd meglátod hogy kell-e hátra a +2