Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok van ezeknek nagyon.
típus hiba lehet aszem
ez a pillangószelep hiba minden k4-k5 előjön?
úgy gondolom az
Hello ismét látom alakul a dolog!

Én kint leszek már 2-3 motorossal 10-kor Pilisvörösváron a városháza előtt ott várunk majd rátok! Ja az amgy a főút mellett van ugyhogy nem tudjátok elrontani!
Szeva!
Motyod bekészitve! Majd hivlak!
Ez a másodlagos pillangószelep-hiba?
a motorgumi topicban keresd briant
Hello mindenki!
Tudna nekem segíteni valaki abban hogy mit jelent az F1 hibakód(gsxr 600 k4). Ma amikor motoroztam kb 200nál egyszercsak megállt a motor az olajnyomás lámpa elkezdett villogni és az F1 hibakódot írta ki Megálltam, gyújtás lekapcs, gyújtás vissza, és indult is.... Mi lehet a baj? Azóta mentem már vele kb 80 km-t és semmi gáz, mondjuk annyi hogy mintha 6.ba 13ezer felett nagyon lassan megy fel a fordulat. Köszi előre is a segítséget
Csááó! Mesterbátyám, ez lehet, kicsit nehéz lesz, mert hét felé dolgozni ballagok... Szerdánként meg foci van héttől. Na majd megóggyuk okosba!
Majd megvitatjuk legközelebb, ezt a témát, kíváncsi vagyok a bemért eredményre
OK
írj rám MSNen majd
Na még egyszer, 10-es út felé jó az irány, annyi eltérés van, hogy az út bal oldalára esik a Mc.

04.03-án 9.45
Hajháló!

Nem.
Árpád hídon át, lejönni róla egyenesen. (Flórián tér)
Majd a harmadik lámpánál balra vissza és ott vagy.
Nem egyszerű elrontani, biztos oda találsz(tok).
Sziasztok pajtik!
Mindjárt itt a hétvége.
Jól van nya ... lesz mit átnézni
érdemes néha kipucolni ha gyári van akkor is, szóval már meg kellett volna nézned
Kíváncsi leszek az enyémben a gyári van e... valszínű cserés lesz...7végén kiderül...
k&n
Ki milyen levegőszűrőt használ/K&N/?
Csőke!
Mielött Budára mennénk reggel 03.-án, Pesten a Hungárián ütközhetnénk valahol. Szerintem ez még SpeedBike-nak is jó lenne . De mond Speed, ha tévednék Ja Speed! a Bryan-el kapcsolatos bizniceddel majd keress meg esténként Msn-en!
Doki Addig is a többit mjd MSN-en
Szevasz!
Na III.Ker. Vörösvári út Mc Donalds parkolósa az jó lehet szerintem Simán át Pest oldalról az Árpád-hídon, mindigg jobbra tartani a 10 sz. út felé, útra , s ott lesz jobb kézre a Mc-i . Ugye?
04.03. 9:30?
Nekem pl kevés....
Szia!
Valszeg azért vannak gyári betéteid, mert Pl.: nem 110-130 km/h -val érkezel az ótópálya kihajtó végére a kereszteződéhez.