hát ez .nem olyan nehéz megtalálni az egyetlen ütött-kopott CB 500ast a sok csilli-villi motor közt .ha végképp nem megy akkor nézegesd a kipufogókat .ha találsz 1 sportdobot...na akkor még menj tovább,ha találsz 1 szép gyári dobot...na akkor az még mindig nem az .viszont ha találsz 1 olyat ami össze vissza van horpadva és a fele már lecsiszolódott az aszfalton na az lesz az enyém
az nem leállósáv .amúgy igen.csak már másik motor (CB 500-as mi fent van) a ruhát már levágták rólam uh azóta új (a Hondás)és a sisakot is cseréltem Vemar-ra (a fekete meg bikerinánál)
max neked .nekem szombat meló .de mivel azt mondtad jövöl... .majd keress 1 zöld lecsiszolt matricák nélküli Hondát rajta 1 hülyegyerekkel piros-fehér-fekete Honda ruhában
Igazság szerint én még csak 5 éve vagyok pesten, ebből 2,5 évet BKV-val közlekedtem, szóval nem ismerem még flottul mindenhol.....
Őszintén szólva fingom nincs, hogy hol van ez a hely..... de ha kell, akkor megnézem térképen és odatalálok..... viszont, ha tudunk ismertebb helyen is összefutni, akkor az is okés....
Egyeztetünk majd, hogy hol talizzunk.. ...nekem már a szombati szabadnap az megvan....viszont a fizu az nem igen jön meg addigra és akkor valakitől kérnem kell....
Szóval nekem csak ez kavarhat be....
ha lesz akkor még/már valamim.ha nem meg beelőzök mindenkit bkv-val...
Füst van tűz lesz.
De majd kiabálok a sisak alól kib@szott hangosan.
Én megyek! Doki, majd össze kéne futni valahol, mert én ritkán jártam a nagy vízen, akarom mondani, az OBI-n túl Árpád hídnál eccer voltam.
Melyik részén tartozkodól az országnak 04.03 szombaton?
mi mikorra beszéltük meg?vagy megbeszéltük már?
jövő hét csüt még zh,de péntek szt laci?
Hívlak még előtte, vagy írok ide.
Őszintén szólva fingom nincs, hogy hol van ez a hely..... de ha kell, akkor megnézem térképen és odatalálok..... viszont, ha tudunk ismertebb helyen is összefutni, akkor az is okés....
Remélem megoldodik az anyagi része.
Szóval nekem csak ez kavarhat be....