Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Thx, Superzone-ba voltam szétnézni..HAmarosan sógor élvezheti a Mivv-et
Go Győr!
hát ez .nem olyan nehéz megtalálni az egyetlen ütött-kopott CB 500ast a sok csilli-villi motor közt .ha végképp nem megy akkor nézegesd a kipufogókat .ha találsz 1 sportdobot...na akkor még menj tovább,ha találsz 1 szép gyári dobot...na akkor az még mindig nem az .viszont ha találsz 1 olyat ami össze vissza van horpadva és a fele már lecsiszolódott az aszfalton na az lesz az enyém

ha lesz akkor még/már valamim.ha nem meg beelőzök mindenkit bkv-val...
Ez mi ?

Füst van tűz lesz.
Árpád híd környéke?
akkor majd odamegyek az összes gixxer 750eshez h "bocs te vagy gyorskezű?nincs eladó plutóniumod 1 kiló?"
a budain!de valamennyi egyszerűsíthetnél rajta mert múltkor is eltévedtem
Most már egyre kevesebb a támpontom.

De majd kiabálok a sisak alól kib@szott hangosan.
az a 2 csigolya már összeforrt .és nem kellett belém fém .még azt is sajnálták belém
Jól beszélsz! Dabasi Elit Alakulat!

Én megyek! Doki, majd össze kéne futni valahol, mert én ritkán jártam a nagy vízen, akarom mondani, az OBI-n túl Árpád hídnál eccer voltam.
Egyszerű kanyargás, olyan bemelegítés húsvétra.

Melyik részén tartozkodól az országnak 04.03 szombaton?
és az ember is vasakkal van már erősítve a gerinc vázon,de tök ugyanaz amúgy
az nem leállósáv .amúgy igen.csak már másik motor (CB 500-as mi fent van) a ruhát már levágták rólam uh azóta új (a Hondás)és a sisakot is cseréltem Vemar-ra (a fekete meg bikerinánál)
lassú jármű találkozó lesz?
mi mikorra beszéltük meg?vagy megbeszéltük már?
jövő hét csüt még zh,de péntek szt laci?
Aki az adatlapodon a leállósávban van fekete sitykában.
Alakul...........

Hívlak még előtte, vagy írok ide.
max neked .nekem szombat meló .de mivel azt mondtad jövöl... .majd keress 1 zöld lecsiszolt matricák nélküli Hondát rajta 1 hülyegyerekkel piros-fehér-fekete Honda ruhában
Az már okés...
Sűrű lesz a hétvége.
Árpád híd?
04.04. 12:30-12:50 ETO parkoló
Igazság szerint én még csak 5 éve vagyok pesten, ebből 2,5 évet BKV-val közlekedtem, szóval nem ismerem még flottul mindenhol.....
Őszintén szólva fingom nincs, hogy hol van ez a hely..... de ha kell, akkor megnézem térképen és odatalálok..... viszont, ha tudunk ismertebb helyen is összefutni, akkor az is okés....
Rendben.
Remélem megoldodik az anyagi része.
Egyeztetünk majd, hogy hol talizzunk.. ...nekem már a szombati szabadnap az megvan....viszont a fizu az nem igen jön meg addigra és akkor valakitől kérnem kell....
Szóval nekem csak ez kavarhat be....