Csá Minőségi Motoros Bulamanó!
Megszellőztetted már kifogástalan női tested az agyonfotózott motorkáddal, vagy csak pislogsz bambán, mint egy porrongy?
Csákány!
A GSXR -t és az olcsót ne emlegesd egy lapon!
Nekem ami jön most :
Vezérműlánc + komplett kuplung+olaj+levegőszűrő+gyertyák+lánc lánckerekek+kuplungdeknitömítés.... +munkadíj!
ja! és még garis......
Gixxer olyan mint a finom fagyi...gyorsan kopik (múlthéten gumiztattam), de legalább élvezhető amit produkál.. , ,
Az fasza!
Akkor megint rojtozhatod a gumit, meg az aszfaltot.....
Az is lehet, hogy sokat kap a motor 13.000 -től, az megnézetted?
Amúgy tudtad, hogy az a fényezés ami neked van az valami Man TT -s kiadás angliában?
drágább de nekem jobban megéri még így is! Tavaly nyáron a hátsókerék tengelyem ment tönkre. Láncon akartam feszíteni lelazítottam az anyát már furcsa volt akkor is amikor lazítottam - miután végeztem a lánc állításal után nem bírtam meghúzni az anyát mert tönkre ment a tengelyen a menet! Előtte gumisnál húzták meg asszem 100Nm nyomatékkal, amennyivel kell pár hétre rá volt ez az eset! Ha most szervízben húzzák meg a láncom egy 500asért akkor nem kell 30ezer ft ért rendelnem tengelyt, hanem ők baszták el és kész. De hála istennek 2 napi telefonálás után Ricsibontosnál találtam egyet 10000ft-ért neki elég sok cucca van gsxr-hez! Most ez egy példa volt, h nekem már cska ez miatt is jobban megéri mert ha vmit otthon elbaszok akkor az kurva drága lesz!
azt nem tudom, h milyen állapotban volt gyorsulási verseny előtt a kuplung volt a motorban akkor 11000ezer km és már kapott a szájára gyorsulásin meg egész nap mentem kb 20 percenként reggeltől estig és negyedik lettem full széria géppel a sok tuning között!
nem szerelek otthon ha elbaszok valamit akkor nincsen rá garancia! kb 2 tank benzint spóroltam volna meg ami nem rossz, de inkább rábízom olyanra aki ért hozzá!
És mindez 2008 szeptembere óta... Túlszárnyaltad szobabringát!
Elszeretted a Doki elől a 100-as papírzsepit?
Speedricsi-recsi!
Megszellőztetted már kifogástalan női tested az agyonfotózott motorkáddal, vagy csak pislogsz bambán, mint egy porrongy?
Saját magammal kell beszélgetnem már megint?
Díszgixxeresek!
A GSXR -t és az olcsót ne emlegesd egy lapon!
Nekem ami jön most :
Vezérműlánc + komplett kuplung+olaj+levegőszűrő+gyertyák+lánc lánckerekek+kuplungdeknitömítés.... +munkadíj!
ja! és még garis......
Gixxer olyan mint a finom fagyi...gyorsan kopik (múlthéten gumiztattam), de legalább élvezhető amit produkál.. , ,
Itt az apróban elég jó áron lehet kapni....nézz szét!
Akkor megint rojtozhatod a gumit, meg az aszfaltot.....
Az is lehet, hogy sokat kap a motor 13.000 -től, az megnézetted?
Amúgy tudtad, hogy az a fényezés ami neked van az valami Man TT -s kiadás angliában?
Csak így fizetősebb a buli...