Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi vagy te kommunista?
Szép napot elvtársak!
Nincs kifogástalan testem...Tökéletes Nincs amúgy sem Igen az én gyönyörűséges Firebirdemmel tettünk egy laza kűrt tegnap
Válság volt, a nőket már elfogyasztottam
11000ezer km az számításaim szerint 11 000 000 kilóméter
És mindez 2008 szeptembere óta... Túlszárnyaltad szobabringát!
Na mi van Kanegér?
Elszeretted a Doki elől a 100-as papírzsepit?
Speedricsi-recsi!
Csá Minőségi Motoros Bulamanó!
Megszellőztetted már kifogástalan női tested az agyonfotózott motorkáddal, vagy csak pislogsz bambán, mint egy porrongy?
Elfogyott!
Jó ez a hasonlat Finom fagyi
Na mi van fostossegű purnyákok!
Saját magammal kell beszélgetnem már megint?
Díszgixxeresek!
Csákány!
A GSXR -t és az olcsót ne emlegesd egy lapon!
Nekem ami jön most :
Vezérműlánc + komplett kuplung+olaj+levegőszűrő+gyertyák+lánc lánckerekek+kuplungdeknitömítés.... +munkadíj!
ja! és még garis......
Gixxer olyan mint a finom fagyi...gyorsan kopik (múlthéten gumiztattam), de legalább élvezhető amit produkál.. , ,
Szia!
Itt az apróban elég jó áron lehet kapni....nézz szét!
Ja! úgy a következő 20.000 -ig!
Az fasza!
Akkor megint rojtozhatod a gumit, meg az aszfaltot.....
Az is lehet, hogy sokat kap a motor 13.000 -től, az megnézetted?
Amúgy tudtad, hogy az a fényezés ami neked van az valami Man TT -s kiadás angliában?
Nem tud senki bukósityakot?
Hol fogsz wörkingelni?
Póló ügyben mi a helyzet?
Az egész jó ár, én eddig három helyen érdeklődtem, és a legolcsóbbnál nekem is 9.800Ft-ot mondtak...
humpfner vizsgáztatta év elején olyan 9800 Ft körül volt neki.....
drágább de nekem jobban megéri még így is! Tavaly nyáron a hátsókerék tengelyem ment tönkre. Láncon akartam feszíteni lelazítottam az anyát már furcsa volt akkor is amikor lazítottam - miután végeztem a lánc állításal után nem bírtam meghúzni az anyát mert tönkre ment a tengelyen a menet! Előtte gumisnál húzták meg asszem 100Nm nyomatékkal, amennyivel kell pár hétre rá volt ez az eset! Ha most szervízben húzzák meg a láncom egy 500asért akkor nem kell 30ezer ft ért rendelnem tengelyt, hanem ők baszták el és kész. De hála istennek 2 napi telefonálás után Ricsibontosnál találtam egyet 10000ft-ért neki elég sok cucca van gsxr-hez! Most ez egy példa volt, h nekem már cska ez miatt is jobban megéri mert ha vmit otthon elbaszok akkor az kurva drága lesz!
azt nem tudom, h milyen állapotban volt gyorsulási verseny előtt a kuplung volt a motorban akkor 11000ezer km és már kapott a szájára gyorsulásin meg egész nap mentem kb 20 percenként reggeltől estig és negyedik lettem full széria géppel a sok tuning között!
Persze, a gari miatt természetes, hogy nem magad csinálod, ha meg nem is vágod a dolgot, akkor meg pláne....
Csak így fizetősebb a buli...
nem szerelek otthon ha elbaszok valamit akkor nincsen rá garancia! kb 2 tank benzint spóroltam volna meg ami nem rossz, de inkább rábízom olyanra aki ért hozzá!
Mert én régen gyorsulgattam ott, de nem qurtam szét egy hétvége alatt egy kuplungot.....ahhoz kibaszottul csúsztatni kell.....
Már szar volt a kuplungod a gyorsulásin is, vagy ott basztad szét?