Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szega DOKI!

04.03-án 9.45-kor Bp. III. ker Vörösvári Mc-i parkoló megfelel?
Látod a lényeget.
Gyulabá!
Gyorskezű barát nem negatívumként használta a különítmény szót....ez nekem dícsérő jelzőként hatna, mivel régen neveztek így különleges egységeket, hogy különítmény......és pont a pozitívumok miatt.......tehát ezt akár megtisztelő jelzőnek is veheti a DABASI MOTOROS KÜLÖNÍTMÉNY.....
Én nem megyek humpfner sem talán Speed
Dabasi motorosok simán nem különítmények
04.03-án jöttök? vagy értetek menjek?
Én kérek elnézést!

A GSX-R 600 fórum Dabasi részlege, brigádja, vagy mi?
Dabasi különítmény, stb. E meg mi nem vagyunk mi különítmények!
nem tud valaki k5 be a fejidomhoz a légbeömlőbe rácsot?
Hali!

Joe-Z írta ma:
"Ennek örülök, hogy van valami aktivitás végre!

Útvonal:
Pilisvörösvárról indulás fel Dobogókőre onnan Esztergom tovább Visegrád ott kajálhatunk vagy beülhetünk tudok egy nagyon gyönyörű panorámával rendelkező éttermet. Majd onnan visszafelé be ismét az erdőbe és Szentendrén lyukadunk ki. Onnan még lemehetünk vissza Pilisvörösvár felé vagy még bemegyünk huligánkodni Bp.re.... Ez így lazán 150 km és sok-sok kanyaaaaaar
"
Mi még egyeztetünk a Dokival, de olyan 9.45 körül ütközünk majd a Vörösvári úti Mcdonalds parkolójában.

Többiekrők nem tudom, hogy ki jönnek.
Dabasi különítmény, stb.

Mondjuk már így is van vagy 525 lóerő.
Kifolyt ellopták kevés lett stb XD
háát megkérdem neked, de sztem nem hülye ha most rendeltem minek kell még 3 de egy próbát megér
Értem, érdeklődd meg hozna e még belőle 3 litykót ?
nem tok címet mert apu rendezte valamelyik olajbeszállító ismerősével, aki kimondottan kocsikba hoz csak olajat, de mivel ismerős vagyok így ha úgy van nekem elhozogatja
üdv. eladó gsxr 600 - 750 , 2005-ös hátsófelni ( régebbiekre is jó ) hibátlan, gyári fénnyel javítatlan állapotban menesztőgumikkal, féktárcsával ára 35 eft, ugyanitt k5-600 hoz komplett zárszett mindkét gyári kulcscsal eladó. valamint bontott alaktrészek gsxr 600 k1-k3 és k4-k5 tipushoz. 0620/992-4528
Akkor passzold nekem is azt a címet:D
jaja
Ugyanilyen motult?
én most vettem meg az olajat nagykerárom 2400 ft literje plusz 2000 ft a szürőőőőő
üdv. van! elérhető áron. 0620/992-4528
jóccakát srácok, jóklegyetek, én offolok
Szobabrinyó velünk tartasz 3.-án?
2004/2005 Suzuki GSXR 600-hoz keresek motorvezérlő elektronikát. ECM modult.
Ha tud valaki írjon.
Köcce.
Sanyiék valamikor terveznek egy szlovák 577-es túrácskát.Én még nem voltam.De jöhetne a gixxer fórum is csapatostól.
Nem sok még ti is kibirnátok.