Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan ahogy rosszi mondja
Gondolom a fokozatkijelző.
került bele valami vagy csak mérés volt?
adatlapomon van új videó !
Én sem.Elég ha visszaengedem a gázt.Van olyan mintha fékeznék.
Zoli, mi nem kínozzuk a motort még a fékezéssel is......
Minek fékeztek?
Bazz nekem 3 éves és még a gyári van benne kilóméteres vastagsággal.
escklub@freemai.hu ez kutya MSN címe......fordulj hozzá bizalommal és majd ő megmondja a tutit....
Mert nekem ezt írták: Szia! Az utcai szinter elöre 9980ft/pár
De hogy hol... Ezé kérdeztem, na
ENNYI!
Félárban adta nekem ide kutya, mert nem vette át a srác, aki rendelte.....így előre oldalanként 6000HUF volt, tehát 12.000HUF a két oldal..... DE ÍLYEN A CUCC....

Hátulra meg Tutis baráttól vettem meg az övét....
Dottore, menyibe volt az első fékbetéted?
annyit hogy: KI A KIRÁLLLYYYY
Látom kissé kihalt a fórum....
Biztos mindenki a seggrakétáján élvezkedik......én meg itt rohadok a melóba....
No de majd holnap én élvezkedem......egészen vasárnapig.....
Hazamegyek és kikapom végre a Gixerből az EXUP-szelep vezérlőt is......

No de egy kis téma estére:
Volt egyszer itt egy kis vitaféle , mert azt mondtam egyszer, hogy Rossi fejlesztgeti a YAMAHÁT és ő fejlesztgette régebben is, amikor a YAMAHÁHOZ került........nos ekkor ezzel nem értettek sokan velem egyet.....ÍME EGY KIRAGADOTT MOSTANI CIKK RÉSZLET:

A múlt hétvégi motorkiállításon volt lehetőségünk pár szót váltani Sebestyén Peti menedzserével, Roberto Favaroval, aki elmesélte, hogy egy alkalommal együtt ettek a Doktor egyik mérnökével, aki elmondta, hogy Yamahát tulajdonképpen nem a mérnökök fejlesztik és állítják be, hanem maga Rossi. Persze gyakorlati szempontból a szerelők végzik el a módosításokat, azonban Rossi instrukciói szerint. Nos, mit lehet erre mondani?
Tudni lehet előre, hogy honnan, kik, hányan mennénk s merrefelé , mert akkor ténylegesen úgy próbálom alakítani ,hogy el tudjak menni
Köszi!
Szeva Cimbi!
Bakker én mentem volna ,csak tudtam volna előre
Na, majd legközelebb.
aNIMaTion!

Írtam neked mailt az MSN-es címedre....
Jó reggelt Gixertanya!
Tegnap én is elmentem kútra guminyomást nézni......és 2.1-2.2-őt raktam bele.....
Holnap majd tesztelem a kis 180km-es hazaút során.....
Ahh, így már értem. Nekem a túl kemény gumi okozott eddig sok sok meglepetést és kellemetlenséget. Most, jónak mondanám. Nem esik be a kanyarba és nem is akar kimenni a segge állandóan. Igaz, a nagyobb hidegben jobban leengedtem a gumikat. Kb. 1,6 volt bennük. Így jobbnak éreztem a 0 - -5 fokban. Mondjuk a gumi közepe megsínylette ahogy nézem. Nagyon kockás lett.
óó tényleg. Én gyengeelméjű!
Azt jelenti hogy a szervízben basztak megnézni a guminyomást, mondjuk én se néztem meg. Amikor csúszkűált azt hittem túl keményre fújták, holott nem is nézték meg..
Én saram is mert általában mindig megnézek mindent a motoron, vissza kell még szokni.
tóking
vat dö fak arjú talking abót?
Megoldódott a guminyomásom rejtéje, azt hittem hogy túl keményre fújták szervízben azért csúszkál, ma lemértem otthon, azt hittem elromlott a műszer, elől 1,45, hátul 1, 49
Na mondom irány a kút, ott majd megnézem de nem a műszer romlott el. 2.1-et löktem bele a nagy mágusok előzetes okfejtése alapján
Jááá, bárátom, majd a suliban motorozok! Mondjuk viccen kívül láttam ma egy öreg tanárt, aki elektromos bringával járkál fel és alá, nem győzök röhögni!

Gyerekek! Sikerült az összeköttetés a sportmotorral! Hamarosan válaszolni fog, most kérte tőlem a póló látványtervét