Útvonal:
Pilisvörösvárról indulás fel Dobogókőre onnan Esztergom tovább Visegrád ott kajálhatunk vagy beülhetünk tudok egy nagyon gyönyörű panorámával rendelkező éttermet. Majd onnan visszafelé be ismét az erdőbe és Szentendrén lyukadunk ki. Onnan még lemehetünk vissza Pilisvörösvár felé vagy még bemegyünk huligánkodni Bp.re.... Ez így lazán 150 km és sok-sok kanyaaaaaar
NO....előkerült végre a főszervezőnk....
Akkor 3.-a az időpont és mi már pestiek összebeszéltünk indulás ügyileg...
Az útvonalat nagyjából írd már meg, mert többek kérdezték.....
JÓ VOLT MA MOTOROZNI MI? JÓ IDŐ VOLT....
Na akkor Tutismester is megkezdte a gurulást? Pedig azt mondta a multkor nekem, hogy csak április lesz belőle.....
Na már csak a FÁZÓS DOMINO Cimbire vagyok kíváncsi, hogy nem-e hozta ki véletlenül dugiba hófehérkét még a 20fok előtt?
Persze.Bár én motulban meg repcében utazom eddig.Még van egy ezres és jól lecserélem a repcét megy bele a motul és meglátom.A vak is ezt mondta.Betonkeverőbe ez is jó.
Tutis láttalak ma 11 körül az Eurocenter előtt! Jó hanggja van a Mivvnek
Én is kivittem a gépet délután jó volt végre menni!
A húsvéti túrára akkor hogyan alakul a nép? Én Piliscsabáról jövök úgyhogy aki Bpről jön azok beszéljenek össze!
Indulás Pilisvörösvárról szerintem 10 körül 3.-án
Ezt kaptam ma Full-GAs-tól
Olajhoz mit szóltok milyen ez a Motul 7100 ?
Szia!
Motorolajtól függően 18 000 és 23 000 forint között. Mivel én a full szintetikust javaslom a motorodba, 23 000-el számolhatsz. Ebben benne van az olaj, a szűrő és a munkadíj is.
Most van egy Szuki Motul akció, aminek értelmében az olajat (Motul 7100) és a szűrőt 12 500 Ft-ért kaphatod.
Az erdőben ha kint 20 van ott kb egy ötössel kevesebb.