Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rövidítünk,rövidítünk.
Köscsipuszcsi,öribari ,pero, stb.
Modernkedünk na.
Na így már mindjárt más akkor az írjátok hogy petróleum amit lámpába öntenek nem petrol xd
nem motorozok esőben soha
szar nyomvonalas,nem
Na mazsoláim. :D
Megérkeztem úgy kb 20 percre,tessék addig aktivizálódni.
Igen ott. A nagytecsónál.
Mit kérdezősködsz itt?

Te tükröt, indexet, tetőcsomagtartót, vonóhorgot és tolatólámpát tegyél a gépedre.

az a tesconal van ,igaz?
Egész tűrhető az idő jelenleg. Most már az aszfalt sem csúszik annyira, csak szokásosan az aszalvölgyi útnál a kamionok miatt.
mi a palya Fehervaron?en onnan jottem ki
Felni mennyi?
Deknivédő? (Balos)
Thx
Idei első kűrünk
Hja, és még a gyári kidörrentő van rajta. De este nagyon szépen viszhangzik az egész. Én majd elélvezek a gyönyörtől ahogyan szól, mások meg az idegbajt kapják.
Na igen... Mint a párom Kaposváron... Már mielőtt a lonkahegyi útra felkanyarodnék, akkor hallják az öreghegyen, hogy jön egy őrült GSX-R-es. De engem nem zavar.
2 perc hamarabb tudjak ,h jovok, imadnak a szomszedok
igen kiraly szerintem is de meg az is ,h kiveheto a hangtompito nagy ugy akkor odaba........
milyen roncsot teszel te a csavarhúzó végére kukis mester? Gyóvanna! Most utáljál, de én akkor is szeretlek.
és ha esőben mész... :?
én évek Otta gőzborotvával tisztítom hagyom megszáradni és rögtön olajozom..
még soha nem volt gondom belőle hála is...
Tetszik a motorod kidörrentője. Szépen szólhat. Nekem ezek a rövid dobok jönnek be de nagyon.
Euron nem lesz sajnos. Bár remélem nem lesz igazam.
Szeva!
Jo estet Urak
EuroSport és a DigiSport gyöngyvirágom.
Hello,
Csak a digi-sport vagy 4éven keresztül
Át is nyergeltem az WSBKra. Ott legalább jó a Suzi
Sajnálom hogy idén nem látom a Doki-t.
Mióta elolvastam a könyvét más szemszögből néztem
Sziasztok Gixxeresek! Nincs valakinek egy S vagy XS-es bukója kölcsönbe, vagy használtan baráti áron? Páromnak kéne majd egy sityak jövő hét végére.