Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Tényleg zöld lesz az.....mellényúltam.
http://www.motorcyclespecs.co....
http://www.motorcyclespecs.co....
Az R1 mikunival jött ki és könnyebb!
Ez ZX9R lesz.
Hello!
Tippem: Yamaha R1?
Köszi... ;) bár úgy néz ki megint sikerült elvernem a fizum :D ..de legalább lett egy mászkálós motorom idekint.

143 le, 183 kg, 40-es keihin karbik. Öhlins kormánygátló és hátsó rugós tag.... annyit segítek, hogy 98 -as évjárat ;)
Melóba járni kell ;)
Lattam a friss videot az osszepakolt geprol!
Remek munka !
baráti körben vagyunk .. és persze motor buzik jocskán ..

most a munkát ne számoljuk""" mert az ÉLVEZTÜK ""

a fejidom és az első lámpa ..plusz a lámpa tartó vas ram air csővek ezekre nem számoltunk .. ez + 50 pénz volt

ugyanis az okos suzuki 93 ban az olajos leváltásakor a még meg maradz olajos cucokból szort fel pár dolgott ,, a vizesre ..

arol nem beszélve hogy 93 ban 3 féle lámpával ,,, két féle felyidomal .. és 2 féle lámpa vasal szerelték ezzeket a gigxereket ...

itt volt némi fej vakarás ,, de be szereztük a gyári cucokat
Nagyon szép lett fiúk, GRATULÁLOK!

"A gyógyszer se olcsó".....azt kívánom amíg élünk, ezek a gépek legyenek a mi gyógyszereink.

Milyen higgadt voltal!
Amugy meg mit vagy oda annyira, ezt barki utanatok csinalja! par video megnez toletek meg felszedi a " muveltseget" a forumokrol aztan le lesztek pipalva!
....................... ugy néz ki kész

https://www.facebook.com/29970...
Köszi!
Sziasztok,

Lég-olajos 1.1-es gsxr motorhoz milyen olajat használtok és milyen gyakran cserélitek?
Indyyy, ezt neked árulják!
http://www.ebay.co.uk/itm/SUZU...
Talan..... Sok szar motort kell javítani. es erre csak ures idoben van idő.......
Szeptember kozere kesz lesz, mire megyek?
ilyen lesz Attila....
Szépen alakul a gép!
Gondolom a gyári vizes mintázatát kapja, kékben.
igen itt kereszt hornyos van .....

bence is halad a tea fözögépel .... a blockot már meg csináltam ... fék futomü kipu minden rendbe lett téve persze finomkodások lesznek még ......

a body is lassan össze áll matrica ,, fény stb
Üdv Urak!Megheftőlték a lengővillámat...Jobb híjján... A bontós vonalak nagyon nehezen járhatóak...Kérdésem lenne...Bár én szedtem le,de már nem emlékszem...ilyen csavarokkal(és alátétekkel)van felrakva ez a"ficere"?
Kösz István a segítséged!
Most épp nem volt, bazismotornál, és Kiskunfélegyházán sem.Most találtam motoralkatresz.eu-nál készletbe,meg is rendeltem 4 garnitúrát.

Kösz még egyszer.
13-as tetel
ebay
csak pohartomitesbazismotor

Ha csak pohartomites kell, erdemes ajanlatot kerni a Suzuki kereskedestol is mondjuk kecskemeten.
Sziasztok!
Porlasztó javító készletre lenne szükségem, de legfőképp pohár alátétekre.Ha tudnátok elérhetőségben segíteni....Előre is kösz.
Tasi. Tudom. ...sőt még keményebb himba rugókat is tennék.
..de majd ha ott tartunk beszéljenek a képek.
kűlömben nem csak maga a pálca tünt el .. ez a vizes bevezetése miat let ..92 ben az olajost 750 et váltota a vizes és 18 kg többlet let .. mindenből faragtak igy kerűlt le a pálca 93 ban a 1100 ről is igy kerűlt le sőt 93 ban az első szériákon banán lengö kar volt év végére merevitett egyenes lett ... a suzuki avval baszta el ,, hogy kényszerbe került .... és idő hiányba az olajos teknika már nem birta a versenyen a conkurenciát gyorsan össze hánytak egy vizest 92 /750 ---93 /1100 a probléma azzal lett , hogy hiába lett papiron erösebb maga a block a suj többlet el vite a teljesitmény töblettet .... jött a faragás 93 ban még dupla falu sav állo kipu rendszer .. a 98 utolso szériás 1100 vizesek teknikai és tartosági szemel nézve egy rakás szar ...sajnos persze a hogy a hayabusa le váltota az már ujra világ siker
......... ..........

teljes az egyett értés senkit itt nem kell meg győznöd .... a w124 mercim 400 ezerel jobb minöségü mint a w 211 300 ezerel
tudom hogy meg fogod oldani .......... hisz értesz hozá de felejzs el a 1127 cm hütését , hajtó rudjait , gyujtását nem mondom hogy ha simán csak ki esztergálsz és rá küldöd a 84 mm hengert hogy nem fog menni mint ,,állat .. de hogy jó is legyen ezzeket mindenkép változtatni kell ...............

sok sikert hozzá ...... és ha készül jöhetnek a képek