Nahát kéremszépen, bár nem 1100-es, azért csak nem dobáltok meg érte..
Küllemre oldschool, először azt hittem, hogy ez az ős endurance győztes egyegyes replikája..
Sziasztok. Köszönöm a segítségeteket a problémámra de megoldódott a gondja a gépezetnek, egy kissé fére diagnosztizálták a "szak szervizbe" a motorom problémáját. Hétvégén szétszedtük és csak elvolt eloxálódva az összes csatlakozó. Igaz rá ment az egész napunk mire rá jöttünk hogy mi a gond de súlyos 10-ezreket spóroltam vele.És a héten felkerül rá a kormány lengéscsillapító is hála István segítségének amit ezúton is köszönök neked.
"cagiva"látom Te pályázol 1.1-el...(nem kevés sikerrel....gratula! :) ) a bal oldali hasidom púpjával mit csináltál,h ne érjen le kanyarban?vagy az pályaidom?(esetleg a púposnak nem áll ki annyira?)
Sziasztok. Szükségem lenne 91-92-es évjáratú, lapkás szelepállítású hengerfejhez való, szívó és kipufogó vezérműtengelyre. Nincs esetleg valakinek elfekvőben használtan, de jó állapotban? Köszönöm
Meg kell nezni kb hany fokos a letelenitö kupja, furatsullyesztovel vagy furoszarral egy kicsit megigazitani a feknyergen a furat aljaban kupot, ha azt mondod hogy a letelenitö kupja jol zar.
Asztalon?A hátsólámpa a sárvédőre van csavarozva...Megvannak a távtartók,sőt még a gumik is... Más.A légtelenítő csavaroknál izzad a fékolaj... Már kicseréltem őket...Van valami trükk,vagy valami amiról nem tudok?
Aztalon kell osszeallitami a komplett farokidomot lampaval, majd ugy felrakni.
A kapaszkodonal az alu tavtartok (4db) a kapaszkodo es a vaz kozott megvannak?
Jart mar valaki Èsztorszagban ilyen tajt? Alig megy le a nap par orat, tok normalis ido van (nem rohad rad a motoros ruha), nem kell sotetben poroszkalni...
(Nem motorral vagyok...)
Tegyel bele motult, meg ne kinozd azt az oreg gepet magas fordulaton mert megbosszulja. A legobb megette mar a kenyere javat fakezu, falabu tulajok tarsasagaban, mindenki kielvezkedte magat rajtuk, log fuluk farkuk. (Altalanosagban)
Sziasztok!
Szert tettem egy öreg japán harcosra :) 1995 gsxr 750 W W!Milyen olajat ajánlanátok bele?Ha egyesben magas fordulatszámon teszem kettesbe ha nem vagyok elég határozott akkor üresbteszi, meg érzem h darál egy kicsit mikor beteszem kettesbe. Nem olyan zavaró mert ritka h nem veszi!Mi lehet elkopva a váltóban?
Mar kerdezted ezt egyszer. A motor kepe nem sokat segit, porlasztorol kene kep! Milyen a legszuro feloli torok, mekkora annak kulso atmeroje? Ovalis vagy kerek? Mekkora a hengerfej feloli kulso ès belso atmero. Ugyanis lehet hogy fojtott svajci verzio vagy nyitott. Sejtesem szerint 36 mm porlasztok lehetnek rajta amik a 89-90 1100 vagy gorbevazas banditokon voltak. De nyilvan fuvokazas ès tolattyu tüje mas.
Bontottam vagy egy tucat nemetbol vett megkimelt porlasztom kulonbozo evjaratokra 750-11000 re banditra...
Küllemre oldschool, először azt hittem, hogy ez az ős endurance győztes egyegyes replikája..
Suzuka XTR Pepo
A telonál kérlek kellö elövigyázatossággal járjatok el, az útmutásaim szerint!
Ahogy nézem a 70es gsxf- é is jó neked. Ha még aktuális akkor keress bátran
SP-33110-17C00
Ès? 1 dB csavar fogja a sarvedohoz.
Meg kell nezni kb hany fokos a letelenitö kupja, furatsullyesztovel vagy furoszarral egy kicsit megigazitani a feknyergen a furat aljaban kupot, ha azt mondod hogy a letelenitö kupja jol zar.
megnéztem a videókat!
remélem holnap nem lesz ilyen idő....
Laci ! kész lesz ez a vas ? vagy lassu víz partot mos ..... mire készlesz ugy semm mersz fel ülni rá !
A kapaszkodonal az alu tavtartok (4db) a kapaszkodo es a vaz kozott megvannak?
hajtókar 12000 egyben rossz a csapágy
CSaba
06209238057
(Nem motorral vagyok...)
Szert tettem egy öreg japán harcosra :) 1995 gsxr 750 W W!Milyen olajat ajánlanátok bele?Ha egyesben magas fordulatszámon teszem kettesbe ha nem vagyok elég határozott akkor üresbteszi, meg érzem h darál egy kicsit mikor beteszem kettesbe. Nem olyan zavaró mert ritka h nem veszi!Mi lehet elkopva a váltóban?
Bontottam vagy egy tucat nemetbol vett megkimelt porlasztom kulonbozo evjaratokra 750-11000 re banditra...