Isten ments, hogy bár ki munkája felett pálcát törjek....Te tudod a legjobban milyen időigényes feladat, ezekből az öreg sufnituningolt sport gépekből újból motort varázsolni.....És az idő az pénz.....és csak úgy repül bele a színes papír, még akkor is ha az ember meg tudja magának javítani...És valljuk be, egy motor szerelőnek sem nagy biznisz ezekkel szívni.
Végre elkészült a moci, a karburátorban a szuszogó gyári gumicsövek hiányoztak, meglett oldva ,hogy szűrt levegőt kapjanak, és ez lett a végeredmény. Szerszámok eldobva jöhet a szezon!
Szia,nem én küldtem nálam nem keresték,van hozzá konzolom de ekkorát nem hibáznék!Elég jól ismerem a típust ebből az szériából 6 db van a gyűjteményemben és 4-et vagy 5-öt bontottam az évek alatt.
Minden jót neked.igazad van ,addig éld az életed amíg lehet.van ami a gixxer-nél is fontosabb lesz!azt gondolom kint észre vetted,hogy nem szarral gurigáznak,nem két forintos kipufogóval tudják le a tunnin got.
Ricsibontó?
(amúgy csak a 91-92-es tartója egyforma, ahol már egyben van a lámpa, és utána a 93-as vizesé megint más, ezért nem igen van eladó sehol, hal felbukkan is, kb 50-60€ körül vannak jó esetben...)
Érdeklődnék hogy van valakinek eladó 91 es gsxr-hez fejidomtartó konzol. Bontóból leküldtek egy 89esét ami teljesen más és egy hónap alatt se tudott nekem megfelelőt szerezni úgyhogy eléggé sürgős lenne a dolog.
Nem is neked írtam, ha megnézed az elözményt! Neked ez segítene... Vannak már belőle olcsó primitív szettek... de lehet lakatos műhelyek is ismerik már az eljárást.
(Amúgy ilyen esetben , csak az miatt kell imádkozni, hogy horpadás másik oldalán (belül) ne kezdjen el rozsdásodni.)
Ha arccal megszívod a feketét, kinyitod a vákuummembránt, és akkor ON és RES ben a két átlátszón folyni kell a lének, vagy PRI ben a fekete megszívása nélkül.
A két egyforma csö mindegyike a porlasztóra megy, Az egyik az 1-2-es közé, a másik a 3-4 -es közé.
Ha nem forog a belseje akkor letörhetett a kis villa pöcök a hajtótengely végéröl ami a hengert forgatja.
Gondolom az űrjárgányok nem nyűgöztek le.
Nagyon helyes, h próbálod az életedet frankón irányítani!
A story-k meg persze a tőled megszokott minőségű képek is hiányoznak azért.
Ennyi az össz 1100 -es itt errefelé. Van egy nálunk az eladótérben.
8000 font :D Ki írva rá, hogy full gyári, jó kondició...bla bla. Építési alapnak jó lenne.
Megvagyok köszönöm, élen a külhonba szakadtak életét és tanulom a nyelvet (már amennyire :) ), és programozni az új yoghurtosdobozokat :P, de lehet lassan még messzebb kerülök.
Most megcéloztam Kanadát, mint még érdekesség. Van még 3-4 évem a gyerek, családalapításig, addig kell kihasználni.
Nem akarok a mi lett volna, ha? kategóriába esni. Azt ha eleget tapasztaltam, éltem, utána újra otthon beindítani újra a dolgokat.
Sok mindent másképp látok amióta kint élek - szerelek, persze ez nem egyenlő azzal ,hogy jobb is :)
Gsx-R 1100-es storyval nem tudok előállni sorry. 2 éve nem ültem "motoron", pedig napi szinten megyek velük :D
Minden jót neked és minden motoros társamnak!
Üdv!