Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segitséget! De idő közbe megoldódott a problémám! Sikerült szakszerüen megjavitani!
Minden jót neked és minden motoros társamnak!
Üdv!
Látom benne vagy a melóban rendesen....

Isten ments, hogy bár ki munkája felett pálcát törjek....Te tudod a legjobban milyen időigényes feladat, ezekből az öreg sufnituningolt sport gépekből újból motort varázsolni.....És az idő az pénz.....és csak úgy repül bele a színes papír, még akkor is ha az ember meg tudja magának javítani...És valljuk be, egy motor szerelőnek sem nagy biznisz ezekkel szívni.
ugye meg mondtam ki tartás igyekezet és elöbb utobb el találja az ember ............ hát még te Atti

lecsonak vid el mutasd meg ..... szégyelje a pofályát

én is mokolok

https://www.facebook.com/media...

Sziasztok!

Végre elkészült a moci, a karburátorban a szuszogó gyári gumicsövek hiányoztak, meglett oldva ,hogy szűrt levegőt kapjanak, és ez lett a végeredmény. Szerszámok eldobva jöhet a szezon!

http://youtu.be/ejzyQEXBswo
Elnézést félreértettem.
Téged ajánlottalak, nem téged vádoltalak...
Szia,nem én küldtem nálam nem keresték,van hozzá konzolom de ekkorát nem hibáznék!Elég jól ismerem a típust ebből az szériából 6 db van a gyűjteményemben és 4-et vagy 5-öt bontottam az évek alatt.
Minden jót neked.igazad van ,addig éld az életed amíg lehet.van ami a gixxer-nél is fontosabb lesz!azt gondolom kint észre vetted,hogy nem szarral gurigáznak,nem két forintos kipufogóval tudják le a tunnin got.
Maxton hátsó rugó van benne?
Ricsibontó?
(amúgy csak a 91-92-es tartója egyforma, ahol már egyben van a lámpa, és utána a 93-as vizesé megint más, ezért nem igen van eladó sehol, hal felbukkan is, kb 50-60€ körül vannak jó esetben...)
Sziasztok

Érdeklődnék hogy van valakinek eladó 91 es gsxr-hez fejidomtartó konzol. Bontóból leküldtek egy 89esét ami teljesen más és egy hónap alatt se tudott nekem megfelelőt szerezni úgyhogy eléggé sürgős lenne a dolog.
Most látom,tényleg nem nekem szólt... Köszi az infót,mindenki fél melegíteni egy benzintartályt...
Nem is neked írtam, ha megnézed az elözményt!
Neked ez segítene...
Vannak már belőle olcsó primitív szettek... de lehet lakatos műhelyek is ismerik már az eljárást.
(Amúgy ilyen esetben , csak az miatt kell imádkozni, hogy horpadás másik oldalán (belül) ne kezdjen el rozsdásodni.)
Ry kis horpadás miatt nem akarok ennyi pénzt költeni...
Oké,holnap(is)megszívom...aztán tudósítok!
Ha arccal megszívod a feketét, kinyitod a vákuummembránt, és akkor ON és RES ben a két átlátszón folyni kell a lének, vagy PRI ben a fekete megszívása nélkül.
A két egyforma csö mindegyike a porlasztóra megy, Az egyik az 1-2-es közé, a másik a 3-4 -es közé.
Ha nem forog a belseje akkor letörhetett a kis villa pöcök a hajtótengely végéröl ami a hengert forgatja.
Gondolom az űrjárgányok nem nyűgöztek le.
Nagyon helyes, h próbálod az életedet frankón irányítani!
A story-k meg persze a tőled megszokott minőségű képek is hiányoznak azért.
Tényleg szép.
Ennyi az össz 1100 -es itt errefelé. Van egy nálunk az eladótérben.
8000 font :D Ki írva rá, hogy full gyári, jó kondició...bla bla. Építési alapnak jó lenne.
Megvagyok köszönöm, élen a külhonba szakadtak életét és tanulom a nyelvet (már amennyire :) ), és programozni az új yoghurtosdobozokat :P, de lehet lassan még messzebb kerülök.
Most megcéloztam Kanadát, mint még érdekesség. Van még 3-4 évem a gyerek, családalapításig, addig kell kihasználni.
Nem akarok a mi lett volna, ha? kategóriába esni. Azt ha eleget tapasztaltam, éltem, utána újra otthon beindítani újra a dolgokat.
Sok mindent másképp látok amióta kint élek - szerelek, persze ez nem egyenlő azzal ,hogy jobb is :)
Gsx-R 1100-es storyval nem tudok előállni sorry. 2 éve nem ültem "motoron", pedig napi szinten megyek velük :D
Üdv Urak! Itt ez kép...Valamennyi benzin lötyög a tankban,de nem akar lefolyni. Pedig forgattam a csapot mindenfelé... Melyik csőnek mi a szerepe?
Szia Indy!
Rég láttalak itthon.
Köszi a tanácsot. Akkor nem állok neki, mert sok órámba kerülne.