Normalised...nekem volt, hogy 2500db ert hoztak M4 ricnis feju csavart 10 db-ot a ceghez...ha tudom gepmuhely 1 ora alatt megcsinalja...
Ilyenek miatt szoktam felvasarolni bontasbol visszamaradt csavarkeszletet...
Üdv!Elmentem FABORY-hoz csavarért... Konkréten a képen látható kicsavart állapotú kellene...Fégömbfejű ámde imbuszkulcs-nyílású,és finommenetes.Egy csemege! Az eladó azt mondja ilyen nincs csak hasonló...Jó, mennyi/db? 1700ft! NÓRMÁLIS?Nem egy mars-rakétához kell!
A szaki azt mondta,simán heggeszthető...de azért nekem vannak aggályaim...Turbó.maróval kellene gyökölni,nem egy flexxel... Lehetnek még szabadszemmel láthatatlan repedések. Van módszer repedés-vizsgálatra....csak nem éri meg veszkődni vele!Egy másik kevésbé szart kell vadászni!
Sziasztok!94-es gsxr 750w kipufogója elég egyedi... Nincs valakinek 2 az egybe csöve a kipufogóig?Vagy hol tudnék csináltatni nem horror áron vidéken?Vagy vmi megoldás?Mert ugye ennek 2 csöves a csatlakozása...
Ez a párja!
(nem bírtam megállni, írtan neki egy szívhez szólót, hogy lehet ennyire kint felejteni valamit. Hogy benne az inditókulcs (rozsdás), elöttem a kép, hogy 10 éve hazaért, leszált a motorról, és azóta...)
Gratulálok Tasi! És nem is kimondottan a díjadhoz, inkább ahhoz, hogy az egyetlen darab ilyen modell az országban a tiéd.
És a legjobb helyre került, még legalább 200+ ekm-t neki, nektek.
Suzuki Motorcycles Magyarország
14 órája ·
Kedves Rajongóink! Köszönjük a rengeteg beküldött képet a hétvégén, szuper, hogy ilyen sokan megmutattátok Gixereiteket! A két legtöbb lájkot Tomi Nehéz és Tamás Németh képe kapta, gratulálunk nekik! Különdíjban részesítjük Zsolt Taschnert, mivel az ő motorjának gyártási ideje volt a legközelebb az első szériás 1985-ös GSX-R-ekhez. Kérjük, üzenetben küldjétek el nekünk az elérhetőségeiteket és postacímeteket, hogy kézbesíteni tudjuk az ajándékcsomagokat. Gratulálunk még egyszer.
Ilyenek miatt szoktam felvasarolni bontasbol visszamaradt csavarkeszletet...
http://www.batszimotor.hu/inde...
(nem bírtam megállni, írtan neki egy szívhez szólót, hogy lehet ennyire kint felejteni valamit. Hogy benne az inditókulcs (rozsdás), elöttem a kép, hogy 10 éve hazaért, leszált a motorról, és azóta...)
És a legjobb helyre került, még legalább 200+ ekm-t neki, nektek.
És melyik évjárat volt a legidősebb a gixxerek közül?
Suzuki Motorcycles Magyarország
14 órája ·
Kedves Rajongóink! Köszönjük a rengeteg beküldött képet a hétvégén, szuper, hogy ilyen sokan megmutattátok Gixereiteket! A két legtöbb lájkot Tomi Nehéz és Tamás Németh képe kapta, gratulálunk nekik! Különdíjban részesítjük Zsolt Taschnert, mivel az ő motorjának gyártási ideje volt a legközelebb az első szériás 1985-ös GSX-R-ekhez. Kérjük, üzenetben küldjétek el nekünk az elérhetőségeiteket és postacímeteket, hogy kézbesíteni tudjuk az ajándékcsomagokat. Gratulálunk még egyszer.