Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudoooom.
Tasi bácsi, küldtem hozzád egy piros 600-as Banditos ügyfelet...
reszelni a csajokat kell Oszi ! nem bocit
Közben ránéztem ki is kérdezte ezt... Üdv bigoneoszi! :)

Bár ettől a véleményem még adott :)
Szia!

Tudom nem ezt a választ várod, de sz.tem totál felesleges ilyesmibe egyáltalán belefogni is.
Egyszerűbb szerezned egy gsx-r 750 blokkot és a kettőből összetotózni vagy befaragni azt, mint apránként megvenni mindent amit mondanak (persze ,hogy ki és mit az más kérdés). Én nem mondok semmit, mert sosem érdekelt a típus, de annyi rálátásom van ,hogy én így tennék ,már ha nagyon Bocit akarnék tuningolni, nem beszélve a fékéről, futóművéről. Egyszóval feleslegesnek tartom, egyszerűbb venni akkor egy gsx-r-t. Ami épp ésszel kivitelezhető rajta az sz.tem egy kis karbi ,légszűrő, kipu tuning. Ezzel még előcsalogathatsz +5 lóerőt, meg érzetre is "vadabb" lesz , de ezzel be is zárult a kör a realitások határain belül, persze ez csak egy árnyalatlanabb vélemény.
Sziasztok Urak,
Tudom nem ide tartozik, de ti már láttatok ezt-azt...
Boci 750-es blokkot hogyan lehet reszelni GSXR-re?
Mik lehetnek a különbségek?
Veztengely, karbisor, motorvezérlő, gondolom...
Írtam neked, remélem ez az irány menni fog.
Írtam a múltkor, hogy a két fejidomhoz a 4 db-ból 1 db van nekem is...
Az a kis izé... a levegő-cső rövid kanyarja...nem volt hozzá? Az nekem kéne...
Szia. Próbáltam írni arra a címre amit írttal /sikerült megfejtenem / de nem küldi el a citrom-emailomról így inkább leírom az én címem: bp1300@citromail.hu
Május elsejei hétvégén megyek megint Magyarországra, és tudom magammal vinni...
Ha továbbra is érdekel :
istvanpontknabkukacyahoopontcopontuk címre írj egy üzenetet a részletek miatt...ha nem bírod megfejteni, akkor meg adj meg egy email címet, és írok neked.
Meg van véve ha eladod
Ha már szóba került.. én pedig 1986-1988-ashoz keresnék plexit..
Sziasztok. Nincs véletlenül valakinek eladó plexi 92-es 1100-es hez?

Ilyeneket találok a cuccaim között..egy korábbi projekt kapcsán került hozzám...de nekem akkor még nem volt gsxr-em...most viszont pont egy ilyet kerestem...ami passzol a 36mm porlasztókhoz.
Sufni harisnyás tuning szűrő...meg egy részben kettényílt szűrőház! A jogdíjak tekintetében majd bemondom a szmla számom!
koszonom szepen a segitsegedet
Füllmenge:3,3 liter szüröcserével :katt ide
(4 litert ha veszel, biztos elég lesz a következö cseréig az utántöltögetéssel)
Sziasztok
Tudna nekem valaki innen segiteni, egy olyan linkkel, ahol megtudhatom, pontosan mennyi olaj szukseges a motoromba?
gsxr 1100W 97

koszonom
Szerintem ez a moci egy nagyon jó alap építéshez....ütős gépet lehet belőle ki hozni, de el is lehet csúfítani...kíváncsi vagyok milyen lesz a végeredmény.
Amit vettem blokkot azt raktam bele.11-12 végnyomást mértem ,nem csörög nem füstöl nem zörög,aszthiszem joo lesz! Igen a tank marad csak fényezve lesz! De még koránt sem kész ! Sárvédö ilyen volt mikor vettem. Az eredeti tankot szét vágtuk mert elrohadt az alja! S megcsinálni nem tudtuk.
Végül milyen konfigurácioval lett összerakva? Maradt benne kompresszió?
(Igen a külalakkal vannak még gondok...ezen nem volt gyárilag elöl krómozott sárvédö? Ez a tank marad?)
Üdv mindenkinek! Örömmel jelentem kész van a motorom!
Persze nem teljesen, még van mit csinálni rajta, de már működik!
Most várom a kilométerórát a hátsó lámpát. A dekni sincs még kész,de az anyag már megvan! Karbiszinkron is kell meg festés/tank nem így marad/!
Rihárd ! a polir géped hez igazán gratula meg van már pár éve ..... ideje volt hogy lása avilág de az ujságiro .............

Kész röhely enyi baromságot össze hordani amit le irt

neked kellet volna fogalmaznod a müszaki részét koma !