Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

36mm, szinte vatta újak!
Ha aksitartót akarsz faragni,van!
Ez igen! Köszi!
Ezen az oldalon cikkszám alapján össze tudod vetni az alkatrészeket, hogy mennyi az átfedés.

87-es 1100
91-es 1100
Sziasztok,

Az 1 és a 2. generációs gixxer 1.1-ek között van különbség a főfékhenger tekintetében?
Az 1. verzióhoz keresek felújító készletet.
--- Ebay-en nézzek utána?

Köszi
Köszi szépen a linkeket! keresgélek még itthon egy kicsit hátha szerencsével járok! ha nem találok akkor nézek kint.
Azért köszi!
A 3980-as nem nekd szól, csak néztem a hirdetéseket nked, ha van tank a 750-esek között...ha a kék szinü aláhúzott szövegre kattintasz akkor bejön a link amiröl szó van.
Nem nagyon akarom elvenni a kedved, de nem sok használható cucc van az országban. Ami van az is a tulajoknak tartalékba félre van téve a polcra, mert nem akarnak ilyen hozzád hasonló helyzetbe kerülni. Nekem is van spec 2 gyári fényezésü tankon komplett idomszettel a rosszabb idökre.
A németeknél szokott lenni még pofás állapotu 140€ körül.
Ide katt!
Ide katt 2!
ide katt 3
ide katt 4
Helló! bocsi a kép csak illusztráció! az enyém 90-es kiadás! de igazad van jó hozzá a 750-es tankja is! Nekem már módositva van sokminden a gépen, nem gyári de a tankom az kuka ezért keresek másikat! Ha valaki tud segitsen! Előre is kössz mindenkinek!
Szép napot!
Szerintem próbálkozhatsz 750-es takjával is...ahogy nézem, már nem tipustiszta a tied...
1100
750
Szóval ez egy 93-as gép?!
90-ig volt ezzel az idomzattal meg teloval talán vagy 89-ig?! Meg 92-töl már vizes...ez meg olajhütéses.
Jó estét mindenkinek! Érdeklődnék hogy van e valakinek ELADÓ, gsxr 1100-as /90-es kiadás/ hoz való jó álapotú üzemanyag tankja? Festése mindeggy, csak ne legyen lyukas vagy horpadt. Sürgős lenne jön a tavasz:)
Előre is köszi!
Válaszokat ide várok: lumix22@citromail.hu
Sziasztok,

1. generációs GSXR 1100-essel rendelkező tulajokat keresek info cseréhez..
Én a gázkarnál nem nyúlok hozzá...A váz között fel játszom (türelmesen) a szívatót még lent ki akasztom. A tank helyén mikor fent van a karbi, aránylag (relatív) könnyen ki akasztható a fojtótengelynél a bovden...A sokadik le-fel szerelésnél, már elég jó részidős eredményeim voltak.
Lehet félre értem..., de én mindig a gázmarkolatnál akasztom ki a bovdeneket, és húzom, veszem ki komplett a porlasztosort a bovdenekkel. Èn nem játszok ott a fojtótengelynél hogy visszaakasztgassam. Esetleg be kell húzni egy szines madzagot a bovden helyére, hogy mindig jól legyen elvezetve a markolatig.
Így is elég játékos ki venni,de legalább a gázbovdent könnyebb fent le, és vissza szerelni.
Ez egész okos megoldás...de a tieden már hátra lehet húzni a boxot, a 1100 olajoson meg csak a stucnikat lehet belökdösni a leszűrőházba, és rohadt kevés a hely...mocskos melo. Hogy visszarakd, ki kel venni az aksit, aksitartót, légszűrőt...volt olyan átalakítás, ahol hátra rakták a lámpához az aksit, hogy ne kelljen ennyit szopni vele...Nekem is megfordult a fejemben, hogy át kéne alakítani az aksitartót, hogy kivágnám az elejét, hogy a szűrő kiférjen a tartó kivétele nélkül, de nem nézte meg még nekem senki, nekem meg most hogy otthon voltam nem volt rá időm...pedig gondoltam , hogy akár terveznék bele egy új rozsdamentes akkutartót is...
Minden esetre ha közelébe kerülök a motornak, kipróbálom ezt a szitut.
Szépen alakul.

Én ha csak a karbit szerelem, akkor így veszem ki a gixerből, így nem kell idomot bontani.... mert van aki oldalt húzza ki.
Mint ebbe is, igaz nem gixer, illetve mégis, a legnagyobb:): trabusa
Jól viszi a kis Fiatot.
Úgy nézz ki elég jól összeállt, ha bár még hosszabb utat nem tettem meg vele. 3.ig szépen kiforgatja egész lentről.

http://youtu.be/avwfJb9cOlY
Azért jegyeztem meg, hogy más is véres lehet, mert a túl dús vagy a falsolástól szegény keverék miatt, detonációs égés, kokszolódás, és felgyorsult hengerkopás miatt is véres lehet a erőforrás torka, és már a jó állapotú porlasztó sem segít, ha kevés kompresszió, vagy túl nagy a hengerek közötti eltérés.
A fénykép alapján egyszerűbb lett volna beazonosítani, és meghatározni, hogy melyik más bontott cuccok passzolnának bele, vagy mivel lehetne helyettesíteni...nem a pusztulás mértéke érdekel...
porlasztó