Sziasztok , megtudnatok mondani ki foglalkozik generátor felújításával ? Régen olvastam lehet nem ebben a csoportban, vmi szaki jo áron es jól dolgozik.
Koszi a választ előre is. Udv
Tibikém, pedig hű de jól néznél ki a pályaidomos meták kék új GSX-R 1000 R-en 2018 ban! Ne félj azzal még Juhász Dávid sem hagyna el az egyenesben az 1000-esével, nem úgy mint a 10-eseden!
Hát a következő új motoromat 2018-ban veszem (ha Isten is úgy akarja) ami 90%, hogy egy ZX-10R lesz a 2016-17-es sorozatból. 10% esélyt adok a GSX-R1000 vagy 1000R-nek.
A többi roncs alapvetően nem érdekel.
Te mit keresel itt, menj a csöves honda oldalra, itt motorok vannak nem gyengusz cbr-ek , az 1-ik leggyengébb sportmotor, volt és lesz, tiszta szégyen még most is 192 le 8 éve is kevés VOLT !!
Capa komám Te meg térj vissza a homályból / mert már össze lett verve a zsarolod / és olvasmányos formában egy másfél oldalon keresztül elemezd ki és meltasd az új CBR-t, majd jelentsd be, hogy az a következő faragásod alapja
Tiborom!
Maga vakarja már a fejét, hogy mivel tér vissza, vagy nem győzték meg az eddig mutatottak és tovabbra is Kawakakiban látja a ködös jövőt ?
Jah!
Kitűnő állapotú GSX-R motorkerékpáromat hozzáértő kollégának értékesítenem. Full full szalon állapot, tuning és mokecolas mentes.
Egyetlen egy karc van az egész motoron olyan középtájon, de hozzáértő pikk pakk kipolirozza
1000 ben k5-k6 a legszebb,utána a k7-k8 nekem ismét fura azzal a "pici" lámpával, de még az is ezerszer esztétikusabb mint a mostani. k9 től ismét az egyik legszebb sportmotor egész idáig.
Koszi a választ előre is. Udv
A többi roncs alapvetően nem érdekel.
Az ostobasagod az egyetlen mentséged tahókam
Nekem kb. 95 óta nem volt modifikalatlan masinám
Tiborom!
Maga vakarja már a fejét, hogy mivel tér vissza, vagy nem győzték meg az eddig mutatottak és tovabbra is Kawakakiban látja a ködös jövőt ?
Kitűnő állapotú GSX-R motorkerékpáromat hozzáértő kollégának értékesítenem. Full full szalon állapot, tuning és mokecolas mentes.
Egyetlen egy karc van az egész motoron olyan középtájon, de hozzáértő pikk pakk kipolirozza