Szia. Nekem van egy balos, enyhén sérült. Asszem elrepedt egy rövidebb szakaszon, de teljesen egyben van, füle megvan. Gumi alatt nem tudom mit értesz. Ha azt a kis karimát, ahol a vázba csatlakozik, az rajta van. A rácsot viszont kivettem belőle, mert az kellett az a másikba. Csak anélkül tudom odaadni. Holnap írok róla bővebben, ha továbbra is érdekel.
Jókat hallok róla nagyon. Még azt nem próbáltam.
A barátomnak van fenn most ilyen gumi a GSXR600-án, azt mondja, h nagyon jó gumi, viszont láthatóan gyorsan kopik.
Én amikor beleraktam a K5 gátlót, és beállítottam távtartóval a "gyári" méretet, akkor is(sejtésem szerint) a himbarendszer miatt fura volt a motor.
Állítgattam mindent próbáltam sokféle beállítással, de a váltott kanyarokban mindig halacskázós effektet produkált a motor.
Aztán az lett a vége, h visszaraktam a felújított gyárit.
A csere/javítás oka annó az volt, h ha egymás után 3-4szer rendesen megterheltem a hátulját a motornak(egykerék, lámpától kigyorsítás), akkor fura érzésű lett a hátulja. Mintha defektes lett volna a gumim. Ha pihent a motor 1 órát, megint okés volt.
Felújítás után eltűnt ez a tünet.
Van benne termosztát csak nem működik.
Mondjuk pár napja reggel amikor mentem haza nekem is bemelegedett a motor 80 fokra, kiértem az 1-es útra, egy kis tempózás után ment is vissza 72-re. Viszont csípős hideg volt.
Battlax mennyi?
Nekem most Power3 van elől. Én szeretem nagyon. Vízben verhetetlen(a D211 D212 elmehet a picsába). Előtte Power 2 volt, avval is meg voltam elégedve, pedig még a Pring-en is voltam vele.
Bizony. Ráadásul úgy is írja, h 6e-nél takarít, 12e-nél takarít, 18e-nél csere.
Érdekes, az enyém azt írja, h fújd ki, de csak az injektorsor felőli irányból.
Mondjuk én is úgy csinálom mint Killer. 6-nál takarít, 12-nél csere.
Sziasztok srácok. Lehet nem ide tartozo dolog de gixer 1000 re menne. Kinek mi a véleménye ezekröl a gumikrol. Bridgestone battlax vagy michelin pilot power 3???? Köszi a véleményt
Értem, pedig falusi gyerek vagyok, elkerülgetetlen sokszor hogy ne szippancson egy jó nagyot a poros levegőböl. De ezek szerint nem csak nem ugyan úgy használjuk. Pája nálam nuku.
Lehet! Ésszel lehet, nem is 8 baros levegőnyomásra gondoltam no meg nem is a szappanos vízre.
Ami a képen van az kuka. Elsem tudom képzelni hol használod. Nekem egyszer n e m nézett így még ki. Én mondjuk 12 ezrenként cserélem. 6 erenként kiveszem kirázom a bogarakat. Kicsi mondom kicsi levegönyomással a könnyebb retkeket el lehet távolítani. Légszűrőházat pormentesen kitörölgetem.
Cápa ha kell minta a gumidba meg tudod nálam csinálni.