Ha olyan kép lenne róla amin lehet látni a nyomófokozat állítását szemből,(fent van) akkor valószínűleg tudnék segiteni!
De hol vannak ilyenkor a 3 fő Suzuki mester???? Sedu, Cápa, és Bigoneoszi!!!
a 2004-esé pont így nézett ki jól passzolt a z1000-be a suzuki kutyacsonttal. Ha olcsó ne gondolkodj rajta,
Ha faragni akarsz 22 pénzért tudok ducati 1098 rugóstagot.
Sziasztok!
Segítsetek nekem...
Találtam egy zsír új hátsó központi rugós tagot GSX-R hez...
Megvenném az én K3 1000-hez...., de a csóka nem tudja megmondani , hogy pontosan melyik évjárathoz jó....
Kérdésem az lenne, hogy a hátsó rugós tagok mettől meddig voltak egyformák, mármint évjáratban? Kép alapján megtudja valaki ezt mondani melyik évjárat ez?
Sziasztok!
Van egy k7esem es sajna eldobtam a teknikát :(
A jobb oldali idomot eléggé lehúztam !
Esetleg lenne valakinek vagy tudtok valakit ahonnan tudnék szerezni csak is gyári jobbos fekete idomot?
Előre is köszi :)
Sziasztok. Egy kis segítség kellene. Egy K4es gixerről lenne szó. Egy két napja olyat csinál, hogy behúzott kuplunggal sebességben gurulok éd 40-50 méter után egyszer csak leáll. Mi a fa..z lehet ez? Amúgy minden ok a motorral. Alapjárat teljesen jó álló helyzetben üresben. Sebességben is jó álló helyzetben.....Valaki valami tipp?
Cápa, a kormányszarv kálváriám vége az lett, hogy Ebay-ről meghozta a posta a komplett szettet 12 ezerért, cserélhető csővel. Nagyon frankó lett, tesztelve is volt egy kjó pályanap alkalmával,
Akkor tehát most a leltár úgy néz ki, hogy van egy balos K4-es gyárim (ezzel szívtam meg, hogy megrendeltem bontóból, de nem ez volt a mocin). És van a pár ebből a buffla vastag (talán TL-é lehetett)-ból, aminek a balosa hegesztett.
De hol vannak ilyenkor a 3 fő Suzuki mester???? Sedu, Cápa, és Bigoneoszi!!!
Ha faragni akarsz 22 pénzért tudok ducati 1098 rugóstagot.
Mivel ezt még a Suzukinál sem mondanák meg, ezért mit is kapok hogyha megmondom honnan tudhatod?
Egy törött lábú motorvezérlő jó is lehetne
Segítsetek nekem...
Találtam egy zsír új hátsó központi rugós tagot GSX-R hez...
Megvenném az én K3 1000-hez...., de a csóka nem tudja megmondani , hogy pontosan melyik évjárathoz jó....
Kérdésem az lenne, hogy a hátsó rugós tagok mettől meddig voltak egyformák, mármint évjáratban? Kép alapján megtudja valaki ezt mondani melyik évjárat ez?
Van egy k7esem es sajna eldobtam a teknikát :(
A jobb oldali idomot eléggé lehúztam !
Esetleg lenne valakinek vagy tudtok valakit ahonnan tudnék szerezni csak is gyári jobbos fekete idomot?
Előre is köszi :)
Ha tud valaki 1,4 mil. alatt kérem dobjon egy sms.-t
20/9655947
Üdv!
Ami most van azzal én nem tudok motorozni.
Akkor tehát most a leltár úgy néz ki, hogy van egy balos K4-es gyárim (ezzel szívtam meg, hogy megrendeltem bontóból, de nem ez volt a mocin). És van a pár ebből a buffla vastag (talán TL-é lehetett)-ból, aminek a balosa hegesztett.