Ilyen megnyilvánulásra számítottam! Jó, hogy égeted magad nélkülem is! Látszik, hogy egy millenium generációs ratyi vagy. De mint mondtam legközelebb kamion elé!
Szia Oli,
Bocsi, h nem kerestelek, de nem mentünk Szeged fele. Inkább az ivászat ment.
Majd nemsokára megyünk Ópusztaszerre, onnan Szegedre, akkor majd összefutunk.
Szia,
Van az a pénz amiért kölcsön adnám, csak neked nincs annyid.
Sztem itt nem kell kenyérre a pénz sokunknak, úgyhogy nemigazán jó helyen keresgélsz...
Sziasztok!
Nekem nincs saját motorom(csak robogóm), mindig bérlek immáron 4 éve, többnyire Honda CBR600-at. Most szünetel az összes hely, ahonnan lehetne bérelni, így segítséget szeretnék kérni az ügyben. Tudom autót-motort-asszonyt nem adunk kölcsön, de már szeretnénk menni a barátnőmmel, így megkérdezem, hogy kivel tudnék üzletelni 1-2 napos bérlésre? Adok kauciót, írhatunk szerződést, árban megegyezünk. Mindenféle sportmotor érdekelne 600cm3 és fölfelé, akár 1000cm3 is. Honda CBR, Suzuki GSXR, Kawasakik... Budapesten.
Pont ma voltunk a mátrába megnéztúk az új szakaszt. Furcsa is volt hogy olyanokat borogattam ezzel a 65el hogy azt hittem már tudok motorozni is pár hete van meg ez a moci és igazán nem is jártam utána a méreteknek.
Meg van már :D Ez nem 200/655 R17 hanem 200/65 SR17 az S betűt ötösnek néztem. Tehát 65 van hátul. Nem csoda hogy 4-5 ben is már alig akar kiforogni ha a gyári az /50
Az alap kerdesre valaszolva, utcan semmi haszna nincs, nekem is olyanok vannak fent. Ha varosban belemesz egy uthibaba, akkor zorog, a hatranya kb ennyi, bar ritkan megyek olyan lassan h ezt meghalljam
Van egy rakat hely ahonnan lehet nagymotort bérelni, nehezem tudom elhinni, hogy az összes szünetel.
Bocsi, h nem kerestelek, de nem mentünk Szeged fele. Inkább az ivászat ment.
Majd nemsokára megyünk Ópusztaszerre, onnan Szegedre, akkor majd összefutunk.
Van az a pénz amiért kölcsön adnám, csak neked nincs annyid.
Sztem itt nem kell kenyérre a pénz sokunknak, úgyhogy nemigazán jó helyen keresgélsz...
Nekem nincs saját motorom(csak robogóm), mindig bérlek immáron 4 éve, többnyire Honda CBR600-at. Most szünetel az összes hely, ahonnan lehetne bérelni, így segítséget szeretnék kérni az ügyben. Tudom autót-motort-asszonyt nem adunk kölcsön, de már szeretnénk menni a barátnőmmel, így megkérdezem, hogy kivel tudnék üzletelni 1-2 napos bérlésre? Adok kauciót, írhatunk szerződést, árban megegyezünk. Mindenféle sportmotor érdekelne 600cm3 és fölfelé, akár 1000cm3 is. Honda CBR, Suzuki GSXR, Kawasakik... Budapesten.