Sziasztok srácok. Adjatok már nekem abba tanácsot hogy miért rázkódik szitál be a kormányom váltásnál meg sávváltásnál? Miért lehet ez? Gixer 1000 k3-4 köszi.
Tényleg színvonalasabb Kunmadaras? Melyik része? 400-ban 4 induló volt. A 900Top-ban 5 emberke küzdött úgy, hogy már összevonták az 1000 -es kategóriával. Tökölön ennél többen voltak :) Road and Ride 3 indulóval? :) Jól lehet szórakozni az állandó bizonyítási kényszerről egy embernél. De beszélhetünk arról is, hogyilyen jellemre vall, hogy Osziról azt irtad, "nyomott fej" "50 dioptria". Nálam itt szokott elválni a szar az embertől!
Nem ezt mondom, csak Te nem értetted ezt sem. Azt mondtam, hogy ahol megjelensz, ott ez elő kerül előbb-utóbb. Hogy ez miért van, azt nem nekem kell tudnom, tehát vígan olvashatom, kedvemre.
Nem-nem! FeherCapa380 arcára fér rá. Óriási különbség! (Amit nyilván azzal a szellemi tőkével, amivel rendelkezel nem fogsz megérteni még egy darabig. Amúgy sokadik ember vagy, aki ezt nem érti, szóval ne ostorozd magad. Vannak még hülyék rajtad kívül is. Inkább tarts velük. Én már tényleg unlak (rövid u), fárasztó vagy.)
Adok-veszek meg mindennap van.